IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мен това е най- добрата публична банка за този момент.Купува се се и се мълчи, а вече е на печалба..Ще дойде време и за ръстове..
    Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Толкова акции се накупиха в последно време а аз сам си "приказвам тука ....баси.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Днес се изтъргуваха почти 31% от обема за последната година ...... ти да видиш.....
        Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ugodie-221723/
          Life won't wait for you.

Коментар

• много добър отчет за четвърто тримесечие. Явно обратът е налице!

Коментар

• Нов сайт ...
              https://www.bacb.bg/bg
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Все пак Цецка е мажоритар, а не мажоретка......
                Ще се окаже, че не е толкова зле в банкирането...От 24 млн загуба (по спомен) , да я докара до печалба си е супер....
                Браво !
                Пазара на имоти живна, цените се стабилизират и леко се качват а банката още не е почнала да продава сериозно. Добре прецениха нещата. Аз съм доволен.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Леле, колко е остаряла на снимката...
                  Все пак Цецка е мажоритар, а не мажоретка......
                  Ще се окаже, че не е толкова зле в банкирането...От 24 млн загуба (по спомен) , да я докара до печалба си е супер....

Браво !

Коментар

• Нещо за отчета?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Честно казано очаквах поне 2-3 тримесечия по-рано да се подобрят резултатите, но и така става. От 2007 г. не ми се е случвало всичките "ми" компании на БФБ-то да ми изкарат доста добри отчети в един момент и то когато съм си заредил пушката
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Почнали да предлагат депозити в Германия.Не казват обаче колко са събрали от там.Но е факт, че вече оперативно са на печалба. Устояха и на ниските цени на имотите и не разпродадоха. А имат над 100 млн. в имоти, които ще се освободят рано или късни за да осигурят свеж ресурс за бизнеса
                        Life won't wait for you.

Коментар

• И тук съм заредил и чакам кака Цеци да се представи добре

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Тука вече сме на оперативна печалба, което май не се беше случвало от доста време
                            нарастването на активите за последните 12 месеца е впечатляващо.

Коментар

• Тука вече сме на оперативна печалба, което май не се беше случвало от доста време
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                да се включа и аз, за да не се разболееш от шизофрения
                                Мисля си, че цикъла на обезценки приключи, активите растат стабилно. Банката си стана класическа банка със стабилни активи. Това няма как да не се отрази. Нямам, но определено ще сложа бид.
                                Е да и аз това виждам. Малко съм разочарован, че стана толкова бавно, но с тоя мижав фрийфлоут ..... след 2-3 тримесечни отчета ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X