If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен това е най- добрата публична банка за този момент.Купува се се и се мълчи, а вече е на печалба..Ще дойде време и за ръстове..
Не е препоръка за нищо..
Все пак Цецка е мажоритар, а не мажоретка......
Ще се окаже, че не е толкова зле в банкирането...От 24 млн загуба (по спомен) , да я докара до печалба си е супер....
Браво !
Пазара на имоти живна, цените се стабилизират и леко се качват а банката още не е почнала да продава сериозно. Добре прецениха нещата. Аз съм доволен.
Все пак Цецка е мажоритар, а не мажоретка......
Ще се окаже, че не е толкова зле в банкирането...От 24 млн загуба (по спомен) , да я докара до печалба си е супер....
Честно казано очаквах поне 2-3 тримесечия по-рано да се подобрят резултатите, но и така става. От 2007 г. не ми се е случвало всичките "ми" компании на БФБ-то да ми изкарат доста добри отчети в един момент и то когато съм си заредил пушката
Почнали да предлагат депозити в Германия.Не казват обаче колко са събрали от там.Но е факт, че вече оперативно са на печалба. Устояха и на ниските цени на имотите и не разпродадоха. А имат над 100 млн. в имоти, които ще се освободят рано или късни за да осигурят свеж ресурс за бизнеса
да се включа и аз, за да не се разболееш от шизофрения
Мисля си, че цикъла на обезценки приключи, активите растат стабилно. Банката си стана класическа банка със стабилни активи. Това няма как да не се отрази. Нямам, но определено ще сложа бид.
Е да и аз това виждам. Малко съм разочарован, че стана толкова бавно, но с тоя мижав фрийфлоут ..... след 2-3 тримесечни отчета ....
Коментар