IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Еей насита нямаш , таз година 6 догодинааа 66 или пък 6х6 - все си е берекет !!!
    Може и още ... гледаме напред, както се казва ..... 6,81 соб. капитал на акция и все още надежда, че ще купят ТБ Виктория .... макар, че май май Пеевски/Гювен ще лапат.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Слушам аз ... ама най вече рок и метъл
      Еей насита нямаш , таз година 6 догодинааа 66 или пък 6х6 - все си е берекет !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        А, ясно, ми наздраве от мен - ако слушаш, по-нататък мога да ти съобщя важна за теб новина
        Слушам аз ... ама най вече рок и метъл
        Life won't wait for you.

Коментар

• А, ясно, ми наздраве от мен - ако слушаш, по-нататък мога да ти съобщя важна за теб новина
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Що бе, какво си недоволен в петък вечер
            Нищо ... ей така си викам, да разбудя спящите, че нещо много скука .... а в Кръчмата много философстват а не пият нищо ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Що бе, какво си недоволен в петък вечер
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Серсемиии ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                  Искаш да кажеш, че цената ще "подскочи" и тук ли ?
                  Може и така да се случи, но към ТОЗИ МОМЕНТ числата НЕ говорят за подобна реакция.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Искаш да кажеш, че цената ще "подскочи" и тук ли ?
                    А дано, ама надали, понеже аналогично би трябвало да сме пробили вече 7-те лева.
                    Ок, по Коледа стават чудеса ....
                    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                      Тук нещо зацикляме ....
                      При някои други банкови хартийки 67% ръст за 6 месеца, а тук 0,60 лв/бр си е мечта недостижима.
                      Всъщност от 4,40 до 5,00 лв са дори <15 % ....и не ще, и не ще, и това си е.
                      Иначе арията била "мноооо яка" и я чакали "светли бъднини" ....
                      Сравнявал ли си показателите на тази банка и на другите, които са хвръкнали с 67%?

Коментар

• Тук нещо зацикляме ....
                        При някои други банкови хартийки 67% ръст за 6 месеца, а тук 0,60 лв/бр си е мечта недостижима.
                        Всъщност от 4,40 до 5,00 лв са дори <15 % ....и не ще, и не ще, и това си е.
                        Иначе арията била "мноооо яка" и я чакали "светли бъднини" ....
                        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Аз вчера щях да си взема малко от 4,60, ама като видях, че на 4,83 има колкото искаш и се раздвоих. И докато се чудих и смятах, бройките ги изкупихте. Сега остава дилемата ми за 4,83 . Дано не стане след време да се чудя дали да купя на 5,80 примерно

Коментар

• Там е политика..А и зависи от цената, комисионните..И без нея ЦБ ще успее..Умее да менажира банки..

Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              За мен това е най- добрата публична банка за този момент.Купува се се и се мълчи, а вече е на печалба..Ще дойде време и за ръстове..
                              Не е препоръка за нищо..
                              А ТБ Виктория ще я взимаме или да?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Купуват и си траят серсемите, викаш?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X