If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам че си я ухажваш! Влезлите преди проверките, като теб си имат сгода и да продадът, а и да поостанат с тежест по личен избор!
Няма лоша печалба,- има време за жътва;- след това си е зян!
За мен най-логичния вариант за ТБ Виктория след всички събития е ликвидация... БАКБ няма да подобри офертата най-вероятно, или ако го направи ще бъде крайно недостатъчно за да задоволи синдиците на КТБ. Покупката на Виктория само зарази лиценза, както е ясно няма да бъде подкрепено от БНБ, така, че не останаха много други варианти .
Зависи от това каква е била офертата . Но всяко подобряване на офертата обезмисля ефекта от придобиването за БАКБ .
Зависи от цената но предложената очевидно е била прекалено ниска, щом като са поканили ТБ Д. А беше ясно, че те няма да сливат банките така както иска БНБ. Очевидно засега Дидо Дебелото няма да си има собствена банка
Дал съм си сметка, че най-много пари съм направил от избушеняци, на които не вярвам (Биов, ОЦК). Явно на тези, на които вярвам не се усещам кога да ги разкарам...
Коментар