80 BGN za BACB e dosta sexy
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Investorrr написа:
pnk написа:
Има още доста, до като достигне растежа на Оргахим и Стара Планина. Там вече е странно поскъпването ? Тук горе долу поне се знае защо е.
Това е най-тъпото изказване във форума, което съм чел. Кажи им защо, че аз не мога да разбера въобще, как може БАКБ да струва 1 млрд. лв.?!?
Изключително точно Инвестор! Всичко над 70 лв е инерция!
Stom edna akciq na MOSTS struva 800 BGN, znachi kapitalizaciq ot 1,5 miliarda za BACB e napulno normalno
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от pnkИма още доста, до като достигне растежа на Оргахим и Стара Планина. Там вече е странно поскъпването ? Тук горе долу поне се знае защо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pnkИма още доста, до като достигне растежа на Оргахим и Стара Планина. Там вече е странно поскъпването ? Тук горе долу поне се знае защо е.
Коментар
-
ще ми е много интересно да обясниш защо наричаш СИБ скъпа банка)
BRIB e po-skupa v sravnenie s BACB ako ocenqvame bankite po rentabilnost. Saglasen sam obache che na tozi etap BRIB e naj-dobriq izbor za vlizane sled BACB. Naj-dobre i dvete. Niskata likvidnost po poziciqta (BRIB) e nedostatuk, no moze da bude vuznagraden s dopulnitelna riskova premiq ), koeto e dobre za nastoqsti i budesti investitori.
Suni, ne sam kazval che bankata e losha, prosto e malko po-skupa ot BACB
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARТова, което много ми харесва на БАКБ е, че няма лоша новина за банката. Къде що се чуе нещо е все хубаво. Скоро ще излезе и 6м. отчет, а там също очаквам добри новини. Прегледах фондовете - ами май почти няма фонд дето няма в портфейла си БАКБ.
а графиката им по отношение на техническия - малииии красота.
към момента на БФБ май няма по-готина графика.
Коментар
Коментар