IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
    Досега не съм имал никакви ядове с нея. Откакто влязох, не спря да катери.
    Като гледам графиката, едва ли някой има! :-)

Коментар

• Явно тука ще скачаме през две стъпала. Както за всяка майка нейното дете си е най-хубаво, така и за мен тази акция е най-хубавата от портфейла ми в момента. До сега не съм имал никакви ядове с нея. Откакто влязох не спря да катери.

Коментар

• Тука нещата стават стапаловидно (стапало, стапало следва етаж).
        И нагоре към незнаини висоти.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Около нивата 50, 60,70,80 имаше застой. Нормално е и сега да е така на 90. Същото ще е и на 100 лева. Това може да се предвиди. Както е нормално да се предвиди, че на 08.10 /понеделник/ вероятно ще минеме 100-те лева след като излезе отчета за 9м. на 05.10 /петък към 16ч.
          Аз пък мисля че BACB ще върви заедно с CORP. Чукнат ли стотака и ние ще го направим. Харесвам тази банка повече от всички останали банки на нашата борса. Просто лични предпочитания.

Коментар

• Около нивата 50, 60,70,80 имаше застой. Нормално е и сега да е така на 90. Същото ще е и на 100 лева. Това може да се предвиди. Както е нормално да се предвиди, че на 08.10 /понеделник/ вероятно ще минеме 100-те лева след като излезе отчета за 9м. на 05.10 /петък към 16ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
              очевидно 90 се оказват равновесна цена за момента,въпреки добрият отчет!
              Аз лично се надявам това да не продължи дълго защото донапълних още на 89

Коментар

• Pichove, pravi li vi vpechatlenie vuprosa na anketata?

Mnogo mi e interesno, tozi deto go e pisal da ni objasni kakuv premien prihod ima edna banka? Oste poveche neobhodimo li e da prognozim otchet kojto e izljazal veche ))

Коментар

• очевидно 90 се оказват равновесна цена за момента,въпреки добрият отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                    Първоначално изпратено от metala
                    тук доста позаспахме.....дали другите банки не отвлякоха вниманието от бакб?
                    Няма заспиване, Просто тук нещата вървят стъпаловидно на тласъци. Може би Петък започна нов такъв тласък. Ще видим утре дали е така.
                    възвратно - постъпателни движения :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                      Замислих се и моля някой да обясни: Как е възможно печалбата за половин година да е ~1 евро на акция, а вдигането на цената на акцията на пазара да е >10 евра?
                      Докато мислиш, цената може да достигне и трицифрени нива. Аз пък много не му мисля. Успях да купя в 9,30 още малко на 86,50.
                      Малко цифри - през последния месец п/е варира около 28-29. Ако приемем, че пазара намира това ниво за нормално при 4 лева печалба в края на годината цената идва около 115 лева. Така, че очаквам ръст едни поне 15% до края на годината, дори да приемем, че сега се търгуват бъдещи очаквания. Това говорят числата. Да видим какво ще каже пазара. Имаите предвид, че тук реално търгуваните акции са доста по-малко от обявения фрее флоат, понеже фондовете стискат доста акции.

Коментар

• Много ме кефи тая банка ама цената и все повече започва да ме кефи

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                          Замислих се и моля някой да обясни: Как е възможно печалбата за половин година да е ~1 евро на акция, а вдигането на цената на акцията на пазара да е >10 евра?
                          Отговорът е прост - пазарни очаквания! Тук се търгува бъдещето, а не реалните стойности!

Имам акции и се радвам, въпреки че има опасност и от балон!

Коментар

• Замислих се и моля някой да обясни: Как е възможно печалбата за половин година да е ~1 евро на акция, а вдигането на цената на акцията на пазара да е >10 евра?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Kakvo ostava za P/E na CORP togava . . .
                              Tam puk da ne govorim Tam ima investestitori s mnogo optimistichno ochakvania, granichesti s chudesa

Коментар

• Kakvo ostava za P/E na CORP togava . . .

Коментар

Working...
                                X