Първоначално изпратено от pelopet
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Реално тук нивата са като преди отчета за 6 месечието. А, него го видяхме. И видяхме какво се случи на другия ден след като излезе. На мен обаче най-много ми харесва постоянността на банката. Няма лабаво. Няма и слабо отчетче. Сега е момента да се пълни по цена купува. Няма на къде да връща под 83 лева. А, потенциала е голям. Както съм казвал и при други позиции - с малък риск, може да се постигне сносна печалба. Момента е точно такъв. Таргет 105 лева средата на Януари 2008. Имам - не е препоръка.
Коментар
-
Sprete da tretirate deistviqta na Capman kato nqkakav benchmark za pravilni deistviq. Za men e mnogo greshno da bazirate investicionnite si resheniq na baza deistviqta na opredeleni IP-ta (vzimaite gi v predvid, no ne im otdavaite prekaleno golqma tezest). Lichnoto mi mnenie e che BACB e v puti po-dobra banka ot CORP. Daze smeq da tvurdq che e po-dobra po vsichki pokazateli.
Коментар
-
Франк Бауър с днешното си интервю все повече ме кефи....особено с лафовете за кавърми и девствени момиВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
Коментар