Бе смешна работа....да връщат старото изчисляване със средно-претеглената цена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
като гледам анализаторите и се замислям за доста неща, естествено са недоказуеми, но както и да е. просто в момента основен продавач тук е булбанк, а основен купувач пфбк...ама да не изпадаме в консперативни теории на цени под 70 тази банка за мен е о.к. а пък ако може и на 55, 57 - какво по хубаво цели - 80-82 +
Коментар
-
от тази банка съвсем са го ударили на уволнение, дори ги е срам да си обновят статистиката и са стигнали до средата на октомври
http://www.bacb.bg/bg/historical-price-data.php
тогава излена и статията в пари
http://www.bacb.bg/uploads/publicati...Pari_Daily.pdf
а за анализаторите без коментар
Милена Иванова UniCredit Bulbank
Ирина Димитрова Първа финансова брокерска къща
Коментар
-
Аз излязох бая отдавна на (80 мисля) и си казах има по-бързи влакове пак ще си взема по натам. Ама ми звучеше като - "дай да се видим някой път" между случайно срещнали се познати.
Кой да предполага, че ще я смъкнат до тук ....
То тези дни в каквото и да влезе човек няма да сбърка, а при някои позиции направо ще удари кьоравото.
Коментар
-
Може целта да не е да се вземат максимум пари за активите.... Не вярвам някой да е толкова на зор, но и това е възможно, а Булбанк да нямат нищо общо и само да отнасят клетви безпричинно .
Апропо, дали бая хора си мислят колко хубаво щеше да е, ако онзи брокер не бачкаше в Societe Generale, а при тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateDobre e.
Na baza 2008 P/B e 3.6x, a P/E 13.6x.
Bankata e s visoko ROE, taka che 4x P/B e po-normalno ~ 66BGN na akcia. Ne e preporuka.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDТака е, но добрите позиции ще изплуват
Добър е отчета супер :-) ако и другите банки направят същото може би ще им узреят главите на много хора относно коралацията на Нашата икономика и all this shit отвъд океана
Добрите БГ предприятия правят по 50 и над 50% год. прираст на доходите нормално е да се търгуват с по - високи коефициенти
:-)
106 и 130 играят някаква игра не ги разбирам ???
тази банка надценена ли е според вас и цена от 57 за нея добре ли е
Коментар
-
Така е, но добрите позиции ще изплуват
Добър е отчета супер :-) ако и другите банки направят същото може би ще им узреят главите на много хора относно коралацията на Нашата икономика и all this shit отвъд океана
Добрите БГ предприятия правят по 50 и над 50% год. прираст на доходите нормално е да се търгуват с по - високи коефициенти
:-)
Коментар
Коментар