Такива абсурди вече са правило, а не изключения. Явно инвеститорите очакват повечето дружества на борсата да фалират. Ама не е чудно де, толкова форумци поддържат тезата, че цялата държава ще фалира. Е, няма да стане, но на страха очите са големи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
boro4aga особенно преди стара загора по пътя от двете страни са залети с билбордове на банката има нещо вярно .
Гледам тук добре се котира от потребителите
поздрави
Коментар
-
тука стана интересно да видим на колко ще мине сделката не вярвам да е под 40лв. Но може да стане като предния път - извънборсово...скоро ще стане ясно Но в интерес на истината купувах тук и днес точно с очакването че може да мине сделка купиха на 67 сега на колко ще продават ? предположения ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от boro4agaВчера ново 20 , Динчийски и Бауър вече не са изпълнителни директори.Не казват с какви мотиви напускат.Мен Бауър много ме радваше защото имаше визия за работата на банката.Новите собственици нищо не казват за развитието на банката - това отношение вече не ми харесва.Все едно ние не сме съсобственици.Абе въобще взе яко да мирише,ама да видим!
Вие как го приемате това,колеги!
Мнението не е препоръка за търговия с акциите на дружеството.
Коментар
Коментар