Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Тази акция в един скорошен момент ще се върне пак на нивата около 250 кинта.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Колчо Слепеца... оп прелете кифте..
тоа не беше за мен..
аз малко преди тва..
по малко.. сиромах съм.. ма си ръфам..
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от ПепиАми, че мостоваците и пътищарите постигнаха СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ и вашата болка е, че ги пропуснахте и затова по цял ден висите в тези теми и се кефите на корекцията на страшно печелившите дружества, за да получите душевно равновесие!;-))))Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАми, че мостоваците и пътищарите постигнаха СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ и вашата болка е, че ги пропуснахте и затова по цял ден висите в тези теми и се кефите на корекцията на страшно печелившите дружества, за да получите душевно равновесие!;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Люк СкайуокърСлед като беше изобличен, че нищо не разбира от строителство на пътища, Мони Магурата продължава да ни разсмива с левашки изказвания.
По-вероятният е да последваме големия брат за Q1.
Има и втори вариант, който е по-малко вероятен, но е доста по-хубав.
И в двата случая Q1 няма значение.
МОСТА го очаква страшно много работа, не че сега няма много.
Тук се търгуват очаквания.
Забравих да спомена и специфичната дейност на дружеството, което е допълнителен много голям плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Люк СкайуокърСлед като беше изобличен, че нищо не разбира от строителство на пътища, Мони Магурата продължава да ни разсмива с левашки изказвания.
По-вероятният е да последваме големия брат за Q1.
Има и втори вариант, който е по-малко вероятен, но е доста по-хубав.
И в двата случая Q1 няма значение.
МОСТА го очаква страшно много работа, не че сега няма много.
Тук се търгуват очаквания.
Забравих да спомена и специфичната дейност на дружеството, което е допълнителен много голям плюс.
Коментар
Коментар