IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Първоначално изпратено от Brazilia231
    Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
    Тази акция в един скорошен момент ще се върне пак на нивата около 250 кинта.
    ... е що реши така.. ??
    Щот така му се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231
      Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
      ... е що реши така.. ??
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ... оп прелете кифте..
          Фана ли го Колчо?Кюфтак не се изпуска.
          ... е не..
          тоа не беше за мен..
          аз малко преди тва..
          по малко.. сиромах съм.. ма си ръфам..
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            ... оп прелете кифте..
            Фана ли го Колчо?Кюфтак не се изпуска.
            Life won't wait for you.

Коментар

• ... оп прелете кифте..

Коментар

• 129 не ги мисли, силни са,

но фундамента тук е мнооого як,

само на северната дъга трябва да се построят 25 моста и виадукти!;-)))

Успех на всички! ;-))

Коментар

• 129 piinaha vodica , no mai prodavat ,za da kupuvat HDPatki

Коментар

• .. Ейййй
                    тоа веднага се появи...

Коментар

• царче ти ценово си объркан тотално.........хахахахаха......:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Обърка темата бе Симчо.
                        не съм. Просто не ми се пишеше за това каква беше цената на Мостовете тогава и каква е сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                          Първоначално изпратено от Пепи
                          Ами, че мостоваците и пътищарите постигнаха СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ и вашата болка е, че ги пропуснахте и затова по цял ден висите в тези теми и се кефите на корекцията на страшно печелившите дружества, за да получите душевно равновесие!;-))))
                          Пропуснахме да "пълним" като тебе на цени от 1200лв. за акция която в момента се търгува на 750 а след някоя и друга седмица ще се търгува под 400. Глям пропуск направихме.
                          Обърка темата бе Симчо.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                            Ами, че мостоваците и пътищарите постигнаха СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ и вашата болка е, че ги пропуснахте и затова по цял ден висите в тези теми и се кефите на корекцията на страшно печелившите дружества, за да получите душевно равновесие!;-))))
                            Пропуснахме да "пълним" като тебе на цени от 1200лв. за акция която в момента се търгува на 750 а след някоя и друга седмица ще се търгува под 400. Глям пропуск направихме.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              След като беше изобличен, че нищо не разбира от строителство на пътища, Мони Магурата продължава да ни разсмива с левашки изказвания.
                              Люк, ти какво мислиш за отчета на МОСТС за Q1?
                              Има два варианта.
                              По-вероятният е да последваме големия брат за Q1.
                              Има и втори вариант, който е по-малко вероятен, но е доста по-хубав.
                              И в двата случая Q1 няма значение.
                              МОСТА го очаква страшно много работа, не че сега няма много.
                              Тук се търгуват очаквания.
                              Забравих да спомена и специфичната дейност на дружеството, което е допълнителен много голям плюс.
                              Люк, ние с Царя страшно много работа не щем ;-) Ние искаме СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ :-) Ето тук е разликата ни с теб и останалите Мостоваци-Пътищари! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                След като беше изобличен, че нищо не разбира от строителство на пътища, Мони Магурата продължава да ни разсмива с левашки изказвания.
                                Люк, ти какво мислиш за отчета на МОСТС за Q1?
                                Има два варианта.
                                По-вероятният е да последваме големия брат за Q1.
                                Има и втори вариант, който е по-малко вероятен, но е доста по-хубав.
                                И в двата случая Q1 няма значение.
                                МОСТА го очаква страшно много работа, не че сега няма много.
                                Тук се търгуват очаквания.
                                Забравих да спомена и специфичната дейност на дружеството, което е допълнителен много голям плюс.
                                Люк, ние с Царя страшно много работа не щем ;-) Ние искаме СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ :-) Ето тук е разликата ни с теб и останалите Мостоваци-Пътищари! :-)))
                                Правилно ... ще ги направите печалбите с писаници по форума ! Хахаха ... палячовци !

Коментар

Working...
                                X