Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadona[
...дали ми дреме дали сега е 80 или 100 или 250 като знам че ще ги продам след няколко месеца на 700-800 лв. а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadona[
...дали ми дреме дали сега е 80 или 100 или 250 като знам че ще ги продам след няколко месеца на 700-800 лв. а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАми, че мостоваците и пътищарите постигнаха СТРАШНО МНОГО ПЕЧАЛБИ и вашата болка е, че ги пропуснахте и затова по цял ден висите в тези теми и се кефите на корекцията на страшно печелившите дружества, за да получите душевно равновесие!;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Тази акция в един скорошен момент ще се върне пак на нивата около 250 кинта.
Тези глупости ги писахте още когато акцията беше 220лв. Но тя пущината вместо да стане 850лв. взе, че стана 100. а после и 80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Тези глупости ги писахте още когато акцията беше 220лв. Но тя пущината вместо да стане 850лв. взе, че стана 100. а после и 80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231Просто не мога да разбера хората ,които продадоха тук за по 95-100лева парчето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777129 piinaha vodica , no mai prodavat ,za da kupuvat HDPatki
Коментар
Коментар