IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ехооооооооооо.Наспахте ли се. Хайде да ходим да правим оздравителния план, че синдиците нещо запънаха. То ограбване , ограбване ама чак толкова.....Има ли държава или "...държавата - това съм аз..."
    Среща 20.12.2010 на паветата и си носете листи и химикал да напишем оздравителния план. да помогнем на изпадналите в безтегловност синдици !!!!!!!
    Св

Коментар

• Да, направиха хубава врътка на обб, да видим ще има ли оздравителен план. На мен не ми се вярва да ликвидират целия холдинг, даже мисля, че само едно от дъщерните ще изгори, най-много.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Петре, как ще се развият събитията около Моста, според теб?
        ама те са се развили отдавна. Тук зрители са само донорите !
        Ликвидация, мажо е на +++++ от всякъде и да го духат кандидат милионерите.
        Аз на мажо евала му правя за класическата врътка. Стана пионер в БГ и по тази схема. А от новаторите винаги трябва да се поучаваме. И да не забравяме и за другата страна на медала

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          Стига де....на понтони минаха....сега над реки понтони изграждат.....
          Петре, как ще се развият събитията около Моста, според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Какво става бре мостоваци, не смеете да продумате напоследък? Излезе ли някакво инфо какво стана с молбата за обявяване в несъстоятелност, има ли оздравителен план, предприятието работи ли в момента, кажете нещо?
            Стига де....на понтони минаха....сега над реки понтони изграждат.....

Коментар

• Какво става бре мостоваци, не смеете да продумате напоследък? Излезе ли някакво инфо какво стана с молбата за обявяване в несъстоятелност, има ли оздравителен план, предприятието работи ли в момента, кажете нещо?

Коментар

• Интересно , дали след като делото за откриване на производство по несъстоятелност на Мостстрой на 1 декември ще се гледа при закрити врата, акционерите имат право да присъстват?

Коментар

• Бат Васко е уредил близък човек за синдик

Коментар

• Иво Велчевски е временен синдик на Мостстрой
                    Last edited by X_Y; 16.11.2010, 10:43.

Коментар

• Кредитори разпродават част от империята на бизнесмена Васил Божков. Бизнес и имоти за десетки милиони левове търсят нови собственици, показват справки в имотния регистър и в този на частните съдебни изпълнители.

На търг са предложени от автомобил за близо 10 000 лв. до парцел от 317 222 кв.м с първоначална цена за наддаване от 19.96 млн. лв.

Имотите, които се предлагат за публична продан, не са собственост само на обявилата процедура за несъстоятелност пътностроителна компания "Мостстрой", в която Божков държи 21%, но и на други компании, близки до бизнесмена. Общата стойност на вече обявените за продажба имоти е около 47 млн. лв.

Имущество на "Мостстрой" се продава от съдия-изпълнители, като най-често търговете са в полза на ОББ, на която фирмата е най-сериозно задлъжняла. На тезгяха са сложени и 2 имота на "Национален Хиподрум" АД край София с обща първоначална цена за надаването над 33 млн. лв.

Основен акционер в дружеството е кипърската офшорка B.F.I.Limited. На последното си общо събрание кипърският акционер е представляван от адв. Ирена Маринова, която в различни периоди е заемала ръководни постове в дружества на Божков, пише икономически седмичник.

Срещу 2.4 млн. лв. пък се продава хотел "Елица" на Витоша, който ще се предлага на търг на 6 декември. Той е собственост на фирмата "Хотел Рила". За участие в търговете се изисква депозит от 10% от цената.

Според наш седмичник, четири фирми на Божков са под запор в полза на банката кредитор.
                      .................................................. .............

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        И като му завънна , к'во да го питам? - "Г-н Божков, вярно ли е че смятате да го начукате на донорите?"
                        Прости ми за невежеството,но на донорите вече им го начукаха по метода на 'Горещата сглобка".Барабар с топките.Науката да не е измислила нещо ново?

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                          Кой иска давам номера на Васил Божков срещу заплащане? Това е сериозно не се базикам.
                          И като му завънна , к'во да го питам? - "Г-н Божков, вярно ли е че смятате да го начукате на донорите?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Ми "инвестирай" яко!
                            Я виж пантерата на попфолка - въобще не се шегува! Инвестирà всичко налично!
                            Фъки, да разбираме ли, че си пропуснал да си купиш мостчета на 20-30 стотинки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                              Днес в "На четири очи" Плевнелиев каза "доколкото знам дружеството вече има оздравителен план".

Кой иска давам номера на Васил Божков срещу заплащане? Това е сериозно не се базикам.
                              Last edited by vabo_2008; 07.11.2010, 20:30.
                              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• По адрес на дружеството имаше 3-4 изречения, които според мен означаваха много. В допълнение на по-долу казаното каза, че "не става въпрос за фалит, бойкот и пр., а за не добра комуникация м/у дружеството и банката"!!!.Събрано с другите казани неща, означава много, но утре ще видим

Коментар

Working...
                                X