IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо лично,вече селнах
    Весела Коледа

Коментар

• Извинявам се за цинизма,но нали знаеш израза ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕРЕ

Коментар

• кошницата я донапълнихме тия дни.очаквам скок тука другата седмица.малко се поосраха някои хора трябва да си поправят грешките.нищо не е препоръка,както казва румен петков аз само си гадая по позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          Евалата пантеро Сега е момента да станеш мажоритар Да подчертая все пак, че не е препоръка
          ще те имам в предвид,благодаря за идеята

Коментар

• Евалата пантеро Сега е момента да станеш мажоритар Да подчертая все пак, че не е препоръка
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• тук съм и си чакам.аз известиционните решения съм си ги взел и естествено бърза работа нямам.само дето не ми е ясно вие какъв го дирите тука и само ако е от желанието да злорадствате ще ви разбера.но не сме ние феновете на инфраструктурата виновни за вашето ло6о настроение че да пи6ете тука.и толкова сте сме6ни че сигурно и на 200 % седмичен ръст пак 6те ревете че е зле.това си е ваше право и колкото до коментарите ви те са с положителен ефект за мен в дългосрочен аспект.предварително благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Прилича на решението на пантерата на попфолка да "инвестира" в хдпат, след като падна под 1.10
                Верно, какво стана с тази пантера? Тотално ли се сЪпикяса, горката? Не се обажда вече.
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                  май не ти хареса моето инвестиционно решение?
                  Прилича на решението на пантерата на попфолка да "инвестира" в хдпат, след като падна под 1.10

Коментар

• май не ти хареса моето инвестиционно решение?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      каква ликвидационна стойност не разбрах?!?!

собственият капитал на компанията вече е отрицателен, в размер на 9.86 млн. лв...
                      Това е резултатът, когато юрист стане спекулант. Да не говорим, че притежатели на акции са последна дупка на кавала. Не е препоръка, бъзикам се .

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                        май ще имаме ракетка с ликвидационна ст-ст 1.49
                        ей сега некои идиоти е време да разберат защо от известно време купувам мостс
                        каква ликвидационна стойност не разбрах?!?!

собственият капитал на компанията вече е отрицателен, в размер на 9.86 млн. лв...

Коментар

• май ще имаме ракетка
                          Last edited by Пухче; 21.12.2010, 16:23.

Коментар

• Тука играта става все по-интересна

Коментар

• СГС отхвърли молбата за несъстоятелност на Мостстрой

не че тва променя нещата

Коментар

• оп, оп... кво стана?

Коментар

Working...
                                X