Преди 1 час по телевизия Европа Бат Бойко обясняваше за плановете за развитие на София, та най общо спомена към трийсетина моста, тунели , естакади и детелини! Такаче мостоваците бая работа ги чака!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
А недей забравя как се почна със спирането на фондовете преди има няма 2 месеца - първо САПАРД а след това и другите..............
Първоначално изпратено от psycoholicУфтцев, спрените пари не са по тази тема!За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъКака някой трябва да го раздава даскал а
... в неговия опит за изричение важната част е "да го раздава"..
нема да бъркаш...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъКака някой трябва да го раздава даскал а
Първоначално изпратено от съни(тя)мнугу тапътъ уфтцъ(само го копирах ника, че ми беше неудобно да го изпиша)
много ти благодаря за информацията...за пашата на едрите бозайници в земеделието...
не се плаши...лесно се наваксва )) - само виж, кое как се спира, кое как се пуска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъА недей забравя как се почна със спирането на фондовете преди има няма 2 месеца - първо САПАРД а след това и другите..............
Първоначално изпратено от psycoholicУфтцев, спрените пари не са по тази тема!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
А недей забравя как се почна със спирането на фондовете преди има няма 2 месеца - първо САПАРД а след това и другите..............
Първоначално изпратено от psycoholicУфтцев, спрените пари не са по тази тема!За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Кака някой трябва да го раздава даскал а
Първоначално изпратено от съни(тя)мнугу тапътъ уфтцъ(само го копирах ника, че ми беше неудобно да го изпиша)
много ти благодаря за информацията...за пашата на едрите бозайници в земеделието...За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
Коментар