IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Четири безплатни акции от капитала на Мостстрой ще получат акционерите

Общото събрание на акционерите (ОСА) на Мостстрой АД, проведено на 26 юни, е взело решение за петорно увеличение на капитала на дружеството със собствени средства, при което срещу една стара акция притежателят й ще получи четири нови, става ясно от съобщение на дружеството.

Капиталът ще бъде увеличен от 1 114 940 лв. на 5 574 700 лв., чрез издаване на 4 459 760 нови поименни безналични акции с номинална стойност 1 лев.

ОСА е овластило Управителния съвет на Мостстрой да сключи сделки по възлагане на изпълнение на строително-монтажни работи (СМР) и строително-ремонтни работи (СРР) на обекти на територията на страната на дъщерните дружества на Мостстрой, а именно Мостстрой-София АД, Мостстрой-Пловдив АД и Мостстрой-Велико Търново АД и Релс ремонт ЕООД.

Общият размер на предвидените сделки е 30 млн. лв.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Мостстрой, в резултат на които приобретателят има право на участие в увеличението на капитала, е 8 юли.

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
      Колеги,ще има ли тук сплит или не?Решено ли е?
      ъхъ...
      четер броя
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колеги,ще има ли тук сплит или не?Решено ли е?
        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• благодаря за всички отговори!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
            Първоначално изпратено от mapadona
            Ами брокера ми като направи сделка през терминала се вижда с кой и аз продадох малко на бида на 135 лв. и тия 100 акции се оказа че ги купува Еврофинанс, това е ...
            според мен и през терминала не се вижда......
            ... не през терминала, а от отчета за сделките..
            панимаш ??
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
              Първоначално изпратено от mapadona
              Ами брокера ми като направи сделка през терминала се вижда с кой и аз продадох малко на бида на 135 лв. и тия 100 акции се оказа че ги купува Еврофинанс, това е ...
              Не се виждат страните по сделките, с изключение на сделките, по които страна е ИП, през който търгуваш... При тях се вижда и контрагента.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona

Коментар

• Абе да ви кажа седя и се чудя -тия с 3 цифрените оферти що бързат толкова да купуват -не знаят ли че нЕкои специалисти го чакат Моста на 70-80 лв

Коментар

• Ами брокера ми като направи сделка през терминала се вижда с кой и аз продадох малко на бида на 135 лв. и тия 100 акции се оказа че ги купува Еврофинанс, това е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                      Еврофинанс купуваше вчера, а преди тях аз на 125 взех
                      А ти откъде знаеш, че са били Еврофинанс ???
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Еврофинанс купуваше вчера, а преди тях аз на 125 взех

Коментар

• Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
                          За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но малко по малко, но повтарям малко по малко, защото ще избуите над тревата, а това не е добре

Прав си безсмислен спор, а че има оферти говори само, че стадото е тръгнало нанякъде незнайно накъде и скоро ще дойде овчаря да им го набрули. Нали трябва да има шапшали, аз откъде ще печеля ??? Това е риторичен въпрос някой умник ( мало по скоро ) да не вземе да отговаря.

За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но малко по малко, но повтарям малко по малко, защото ще избуите над тревата, а това не е добре

Първоначално изпратено от PLP
                          Безсмислен спор-трицифрените оферти отляво говорят сами за себе си .
                          А ти помисли кой може да си позволи да сложи такива оферти и дали са по-прости от тебе.

Коментар

• За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но малко по малко, но повтарям малко по малко, защото ще избуите над тревата, а това не е добре

Прав си безсмислен спор, а че има оферти говори само, че стадото е тръгнало нанякъде незнайно накъде и скоро ще дойде овчаря да им го набрули. Нали трябва да има шапшали, аз откъде ще печеля ??? Това е риторичен въпрос някой умник ( мало по скоро ) да не вземе да отговаря.

Първоначално изпратено от PLP
                            Безсмислен спор-трицифрените оферти отляво говорят сами за себе си .
                            За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• Първоначално изпратено от Магурата_
                              Първоначално изпратено от Myth_72
                              Да бе ама след сплита.
                              След сплита ще се продава за жълти стотинки.
                              този стил ми е много познат!една легенда се завръща!при това с подходящ за него ник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                                Да бе ама след сплита.
                                След сплита ще се продава за жълти стотинки.
                                Цар Симеон Велики

Коментар

Working...
                                X