If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам отчета тук скоро акцията и 5 стотинки ще и е много, че то GM има по-добър отчет. На 1 лева приходи - 4.40 лева загуба, това е уникално за действащо предприятие. Всъщност доколко е действащо е под въпрос. Не знам кои банки са кредитирала дружеството, но вече може да провизират дълга, даже и да няма забавяне на погасяването на кредитите към момента.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажби на тази или друга акция.
къде е Мадофф /Пепи/, често обича да казва, гледайте Моста, сещайте се за Пътят :lol: верно е, гледайки тук, всеки може да си вади изводи какво следва при пътят - не е препоръка
Само да питам - защо да не е препоръка? Верно че много балъци, ама и те имат нужда от помощ...
Мнението ми е препоръка за отърваване от този и другите пътни избушеняци.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Като гледам отчета тук скоро акцията и 5 стотинки ще и е много, че то GM има по-добър отчет. На 1 лева приходи - 4.40 лева загуба, това е уникално за действащо предприятие. Всъщност доколко е действащо е под въпрос. Не знам кои банки са кредитирала дружеството, но вече може да провизират дълга, даже и да няма забавяне на погасяването на кредитите към момента.
къде е Мадофф /Пепи/, често обича да казва, гледайте Моста, сещайте се за Пътят :lol: верно е, гледайки тук, всеки може да си вади изводи какво следва при пътят - не е препоръка
Графиката на Моста наподобява експонента. На това приличат и някои балонерски графики.
Не е препоръка - Само сравняване на чартове. http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=218
колко е маржа на печалба тук?? какви са задълженията тук?? и т.н. това тук не е дори и балон, то просто е без думи...
Естрада, най-после има нещо по което имаме единомислие...
Графиката на Моста наподобява експонента. На това приличат и някои балонерски графики.
Не е препоръка - Само сравняване на чартове. http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=218
колко е маржа на печалба тук?? какви са задълженията тук?? и т.н. това тук не е дори и балон, то просто е без думи...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Пуснаха парите за магистрала “Люлин”
Стигаме половината от европейската икономика до 2020 година
Страната ни ще си получи замразените 115 млн. евро по програма ИСПА. Това обяви вицепремиерът Меглена Плугчиева след срещата си с еврокомисаря по регионалната политика Данута Хюбнер.
...
Това ще е най-скъпата родна магистрала на километър. Високата цена на 19-километровия аутобан е заради трудния терен и необходимостта от изграждането на 26 моста (общо 6 км), 3 тунела (общо 1,26 км) и 3 пътни възела
а кой може ги тези неща най добре , а?;-)
До момента колко от мостовете по автомагистрала "Люлин" са изградени от "този, който ги може тези неща най-добре"
Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
Пуснаха парите за магистрала “Люлин”
Стигаме половината от европейската икономика до 2020 година
Страната ни ще си получи замразените 115 млн. евро по програма ИСПА. Това обяви вицепремиерът Меглена Плугчиева след срещата си с еврокомисаря по регионалната политика Данута Хюбнер.
...
Това ще е най-скъпата родна магистрала на километър. Високата цена на 19-километровия аутобан е заради трудния терен и необходимостта от изграждането на 26 моста (общо 6 км), 3 тунела (общо 1,26 км) и 3 пътни възела
МОСТСТРОЙ АД (5MY) източник: finance.news.bg 11 Май 2009 09:03
МОСТСТРОЙ АД отчете 1 771 хил. лв. загуба в консолидирания си годишен отчет към 31 декември 2008г.
Дружеството МОСТСТРОЙ АД отчете загуба в размер на 1 771 хил. лв. в консолидирания си отчет за 2008г. Общите приходи на дружеството са в размер на 27 955 хил. лв. което е ръст от 11.05 % спрямо предходния период. Общите разходи на дружеството отчитат ръст от 13.99 % до 29 773 хил. лв.
Формирана е загуба на акция в размер на 0.32лв.
Според неконсолидирания отчет на дружеството за същия период e отчетена печалба в размер на 143 хил. лв. .
Собственият капитал на дружеството към 31 декември 2008г. е 10228 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година се е увеличил с 18.08%.
Коментар