IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както се казва, гледай моста, сещай се за пътя :lol:

това ги чака балъците.....пак ще кажа, колкото и пари да загуби един балък, все малко ще са...

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      ЗА ЗАТВОРА СА!!!! да знаете /Пепи и компания/
      Подходящо е.

Коментар

• Работник загина при инцидент на необезопасен мост
        INSURANCE.BG

запиши отпечатай изпрати на приятел

Строителството е спряно докато мостът не бъде напълно осигурен

Строителен работник е загинал при трудова злополука на новостроящ се мост в ремонтиран участък на прохода Хаинбоаз. Инцидентът станал вчера около 15:10 ч., съобщи bTV.
        По време на обедна почивка 52-годишният кофражист Басри Кадир от с. Зелениково, Кърджалийско, се отделил от колегите си и се качил на недовършеното мостово съоръжение. По неясни причини работникът политнал от необезопасения мост и паднал от 15-метрова височина в скалисто дере, където починал на място.
        Изяснено е, че загиналият бил нает от софийската фирма "Братекс" ООД, която е подизпълнител на великотърновскта "Мостстрой" - главен изпълнител на ремонта на трасето от великотърновския участък на прохода Хаинбоаз.
        По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител по текст от Наказателния кодекс, който предвижда до пет години затвор за всеки, който причини смърт поради незнание или немарливо изпълнение на служебни задължения.
        Със заповед на областната дирекция "Инспекция по труда" строителството на моста е спряно, докато мостът не бъде напълно обезопасен. Паралелно трудовите инспектори извършват пълна проверка на фирмата-подизпълнител на обекта, който е сред приоритетите на Национална агенция "Пътна инфраструктура".
        ММ

Коментар

• ЗА ЗАТВОРА СА!!!! да знаете /Пепи и компания/

Коментар

• marica.bg

Коментар

• ПЛОВДИВ, Валентина ЙЕРЕМИЕВА, 10 Юни 2009; 19:30

Строежът на втория мост на Герджика е спрян, въпреки че по договор с „Мостстрой" движението по новия път през Марица трябва да тръгне в средата на декември. Фирмата - изпълнител няма пари, каза вчера шефът на капиталното строителство в общината инж. Тошо Пашов. Ден преди това той е напомнил на шефката на местния клон на „Мостстрой" Атанаска Чакърова, че пусковият срок наближава, а на обекта няма работници. Тя ми обясни, че имат финансови проблеми и обеща да разговаря с ръководството в София, допълни инж. Пашов.

Собственикът на „Мостстрой" е бизнесменът Васил Божков, известен като един от най-богатите хора в страната.

От фирмата са поискали общината да даде пари в аванс. Не можем да го направим, защото според договора на изпълнителите се плащат за свършена работа по фактури, заяви инж. Пашов. Той допълни, че преди две години, когато започна строежът на Герджика, на „Мостстрой" е бил даден един милион лева аванс. Тези пари би трябвало да са в наличност, защото извършеното до този момент строителство е фактурирано и, съответно - платено. Препоръчах „Мостстрой" да си тегли заем - те са достатъчно мощен холдинг, коментира инж. Тошо Пашов.

Мостът струва около пет милиона лева, от които един милион си стои в сметките на общината. Строежът е спрян от април. Закъснението все още не е безвъзвратно, ако изпълнителят се организира, ще успее да завърши обекта в срок, предположи Пашов. Нd моста има още доста работа - да се монтират греди, да се излее плоча, пътната настилка, тротоарите, осветлението. Не е изградена и връзката между моста и бул. „Победа". Вторият мост се изгражда от 50-милионния заем, взет в миналия мандат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Бях ви казал да си купите колани.
                МОСТА е ракета.

Апокалиптосите ще ядат голямата тояга.
                Ne raketa, a napravo kometa.
                Golqmata toqga shte q izvadish "otzad"
                Ти виж зеления джедайски меч, как ти свети в задника и тогава приказвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  МОСТА е ракета.

Ne raketa, a napravo kometa.
                  Golqmata toqga shte q izvadish "otzad"

Коментар

• ще си говорим утре .... гуууууууууууд нааааааааааааааааайт

Коментар

• мападона, много ли ти е зле бе човек :-(. като те гледам как си изпаднал в делириум и обхождаш всички теми съм силно притеснен за теб :-(

Коментар

• двуцифрен резултат доста ще му отива на Великия МОСТС ... скоро ... броени дни остават ...

Коментар

• Ка ша литнииим!

МОСТА ще кърти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                            Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            МОСТА е ракета.

Взеха да ми се привиждат ракета след ракета,все татуински.Препоръка е,но не знам за какво.
                            За татуинските ракети не си сбъркал. Ефекта ще го усетят апокалиптосите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              МОСТА е ракета.

Взеха да ми се привиждат ракета след ракета,все татуински.Препоръка е,но не знам за какво.

Коментар

• колкото по-рано тези балони /надути от Пепи /Бг Мадофф/ и компания/ станат целите на много парчета - толкова по-добре за всички - даже и за балъците....

Коментар

Working...
                                X