If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересна дискусия.
Аз лично смятам да не продавам тук под кота 10.00лв.
Струва ми се ,че това ще стане още преди Нова година.
Ами интересна е дискусията.
А ти защо не вземеш да направиш като Луковата глава?
Той няма да продаде под 150 лева.
Разликата е че той ще изкара 15 пъти повече от теб! :shock:
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Както си позволих да кажа 5.40 - 5.80 е само следващото ниво.Таргетът е значително по висок.Всяко нещо с времето си.
Да не си се объркал и да смяташ в рубли?
В България сме все пак...
Защо си допуснал Gaki да купи акции от тоя шит? Обясни му как ген.Али ще му забие 5 киртика щото той нещо се е замечтал за таргети над 6 лева
Оооо, Грахи,
Здрасти!
Kak си?
Гледам че не пропускаш тема да напишеш ценното си мнение.
Чудя се дали ще направиш едни 15000 (петнадесет хиляди) поста до края на седмицата?
Грухчо не може да се въздържи да не изгруха по няколко пъти дневно.Превърнало му се е в стил на живот.Грух,грух,и после пак в кочината.
Според мен, тук доста ДФ и ПФ ще изгорят накрая с тези парещ картоф дето държат....не знам по каква логика или икономически анализ, може някой да инвестира тук...
Както си позволих да кажа 5.40 - 5.80 е само следващото ниво.Таргетът е значително по висок.Всяко нещо с времето си.
Да не си се объркал и да смяташ в рубли?
В България сме все пак...
Защо си допуснал Gaki да купи акции от тоя шит? Обясни му как ген.Али ще му забие 5 киртика щото той нещо се е замечтал за таргети над 6 лева
Оооо, Грахи,
Здрасти!
Kak си?
Гледам че не пропускаш тема да напишеш ценното си мнение.
Чудя се дали ще направиш едни 15000 (петнадесет хиляди) поста до края на седмицата?
Абе то работа винаги има, въпроса е че кинти няма.
В смисъл не може да си нормален инвеститор в България.
Пари може да изкараш само спекулативно.
Забравете за нормалния свят - дивиденти няма да видите никога.
Както преди година имаше дискусия за химимпорт,
че било безумие да се раздава дивидент при силно бичи пазар.
После се оказа че е безумие да се раздава дивидент и при мечи пазар.
Така че остава да участвате в ипо-та, увеличения на капитал,
закупуване на привилегировани акции...
Абе хванати яко за палците.
ПС
Ама как само звучи - привилегировани акции ... :shock:
То ако порасъждаваме малко Моста трябва да е много пове4е от 5.4-5.8 ) Преди се търгуваше на цена равна с Трейса цената на Трейса в момента отговаря на около 15лв за Моста, като приемем че Трейса работи 2-пъти по добре от Моста, нещо 7-8 лв, но и тук ще си дойдат нещата на мястото. Явно следващите години ще се работи и ще има работа за всички )
Това е една от любимите ми акции.Предполагам,че настъпва момента да се настаним трайно над 5.00,с която цена всички свикнаха.Следващото ниво е 5.40 - 5.80.Не подкрепям с нищо твърденията си,чиста психология.А от край време по тая тема не се пише,независимо от методично покачващата се цена на акцията.
Коментар