IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така,така.Някои хора бързо схващат и следват зададената от Партията линия.

Коментар

• Моста трепти ) скоро време ще сънуваме тези цени )

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
        Първоначално изпратено от Пухче
        Софарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?
        Правилно,Пухче.Понякога жените са дяволски наблюдателни.В реалния живот това може да се окаже опасно предимство,което човек не трябва да пренебрегва.
        Седмата позиция е по-скоро грешка,дължаща се на авантюристичния ми подход.Ще го преживея.Теоретично трябваше да заложа дългосрочно на SEVTO.Никога не е късно,но ме спира нейната неликвидност,за което пък си има съвсем конкретни причини.
        Само да не си стъпал,там където стъпах аз.От една седмица се чудя кой пълни по една позиция дето съм си я целнала

Коментар

• Това е РАКЕТА.

Коментар

• Tо хубаво че ще поскъпват,
            ама кажете какви са причините затова?
            Например - нарастване на печалбите, увеличаване на работата, пълно натоварване на ресурсите,
            разширяване на бизнеса, изплащане на осезаем дивидент...

Или причината е понеже много им се иска на някои...

Защото в настоящия момент се случва точно обратното -
            драстичен спад на печалбите (меко казано), липса на работа, липса на кинти от еврофондовете...

ПС

Ама каква глупост казах пак - дивиденти... :shock:
            :lol:
            Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
              Софарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?
              Правилно,Пухче.Понякога жените са дяволски наблюдателни.В реалния живот това може да се окаже опасно предимство,което човек не трябва да пренебрегва.
              Седмата позиция е по-скоро грешка,дължаща се на авантюристичния ми подход.Ще го преживея.Теоретично трябваше да заложа дългосрочно на SEVTO.Никога не е късно,но ме спира нейната неликвидност,за което пък си има съвсем конкретни причини.

Коментар

• Софарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                  Гаки, на какво си?Как можа да се изкажеш положително?!?мостострой и аз имам ама от скъпитесмятам да ги дочакам... кви стинки- тука двуцифрени ще бъдем...не е препоръка за покупкопродажба на ценни книжа(MOSTS)
                  Как така на какво съм?Пердаша на пълни обороти по 7 позиции /седмата е отскоро/.За мен няма лоша акция,ако мога да припечеля от нея.Спекулантска ми работа.Някога се чака по-дълго време.Беше ми удоволствие да предвидя MOSTS и TRACE.Някой ден ще ни изненада и HDPAT.Всичко това изисква търпение,за двуцифрени резултати при мостовете и пътищата е раничко да се говори.

Коментар

• Гаки, на какво си?Как можа да се изкажеш положително?!?мостострой и аз имам ама от скъпитесмятам да ги дочакам... кви стинки- тука двуцифрени ще бъдем...не е препоръка за покупкопродажба на ценни книжа(MOSTS)

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                      Това е една от любимите ми акции.Предполагам,че настъпва момента да се настаним трайно над 5.00,с която цена всички свикнаха.Следващото ниво е 5.40 - 5.80.Не подкрепям с нищо твърденията си,чиста психология.А от край време по тая тема не се пише,независимо от методично покачващата се цена на акцията.
                      Така,и какво се случи тук.До 5.60 се докоснахме.И го постигнахме само за три работни сесии.Сега купувачите ще се инатят известно време като средни селяни при влизане в ТКЗС,но вратовете им ще бъдат превити,както след прилагане на "двоен Нелсон".На първо време ни очаква да си припомним отново какво е да скочиш 5.80 на овчарски скок.После...после си е за после.И да не се разбързате,хей.Малки колебания са доста здравословни.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                        Първоначално изпратено от repo na repoto
                        Първоначално изпратено от e$trade
                        Първоначално изпратено от Brazilia231
                        Интересна дискусия.
                        Аз лично смятам да не продавам тук под кота 10.00лв.
                        Струва ми се ,че това ще стане още преди Нова година.
                        Това за 10 бр. акции ли? И защо трябва да чакаш толкова много да падне....
                        10 лв е нищо ) ако го сравняване с Трейса той сега трябва да струва 10 )
                        По-верния въпрос е, като ги сравняваш, то колко трябва да е трейса ))))))))
                        25 )

Коментар

• Поздрави и успех на Мостоваците!

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
                            Първоначално изпратено от e$trade
                            Интересна дискусия.
                            По-верния въпрос е, като ги сравняваш, то колко трябва да е трейса ))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                              Интересна дискусия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231
                                Интересна дискусия.

Коментар

Working...
                                X