Така,така.Някои хора бързо схващат и следват зададената от Партията линия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Пухче
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от ПухчеСофарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?
Седмата позиция е по-скоро грешка,дължаща се на авантюристичния ми подход.Ще го преживея.Теоретично трябваше да заложа дългосрочно на SEVTO.Никога не е късно,но ме спира нейната неликвидност,за което пък си има съвсем конкретни причини.
Коментар
-
Tо хубаво че ще поскъпват,
ама кажете какви са причините затова?
Например - нарастване на печалбите, увеличаване на работата, пълно натоварване на ресурсите,
разширяване на бизнеса, изплащане на осезаем дивидент...
Или причината е понеже много им се иска на някои...
Защото в настоящия момент се случва точно обратното -
драстичен спад на печалбите (меко казано), липса на работа, липса на кинти от еврофондовете...
ПС
Ама каква глупост казах пак - дивиденти... :shock:
:lol:Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПухчеСофарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?
Седмата позиция е по-скоро грешка,дължаща се на авантюристичния ми подход.Ще го преживея.Теоретично трябваше да заложа дългосрочно на SEVTO.Никога не е късно,но ме спира нейната неликвидност,за което пък си има съвсем конкретни причини.
Коментар
-
Пухче
Софарма,Химимпорт,Зърнени,Пътища , Трейс,Мостове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовГаки, на какво си?Как можа да се изкажеш положително?!?мостострой и аз имам ама от скъпитесмятам да ги дочакам... кви стинки- тука двуцифрени ще бъдем...не е препоръка за покупкопродажба на ценни книжа(MOSTS)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiТова е една от любимите ми акции.Предполагам,че настъпва момента да се настаним трайно над 5.00,с която цена всички свикнаха.Следващото ниво е 5.40 - 5.80.Не подкрепям с нищо твърденията си,чиста психология.А от край време по тая тема не се пише,независимо от методично покачващата се цена на акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от Brazilia231Интересна дискусия.
Аз лично смятам да не продавам тук под кота 10.00лв.
Струва ми се ,че това ще стане още преди Нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от Brazilia231Интересна дискусия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от Brazilia231Интересна дискусия.
Коментар
Коментар