отляво 5ф4
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Q10
-
[QUOTE=Алън;1146628]АНКЕТА - Очаквате ли други компании да подадат заявление за несъстоятелност като Мостстрой?
караиванов,
стига си спамил с тъпите си сайтове.Last edited by X_Y; 07.10.2010, 13:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
В темата за политиката се опитах да пиша, че ББ е селско-работнически мутрак, който задушава бизнеса, но ме анатемосаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеКредитор UBS AG Zuгich
Общ размер 1.127,200 €
Кредитор ОББ АД
Договор дата 46128.01.200.~
Общ рюмер 6,000,000 €
Кредитор Уникредит Булбанк
Обт размер 11 ,000,000€
Първа инвестиционна банка АД
Общ paзмep 1.078,324 €
Какво от това е погасено не ми се търси.
Коментар
-
Анализатори: Основният проблем на Мостстрой е мажоритарният собственик
http://www.investor.bg/news/article/106541/339.htm
Откриха Америка анализаторите!!!!
Коментар
-
Кредитор UBS AG Zuгich
Общ размер 1.127,200 €
Кредитор ОББ АД
Договор дата 46128.01.200.~
Общ рюмер 6,000,000 €
Кредитор Уникредит Булбанк
Обт размер 11 ,000,000€
Първа инвестиционна банка АД
Общ paзмep 1.078,324 €
Какво от това е погасено не ми се търси.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеВ момента целият бизнес е в това състояние-омагьосаният кръг "Държавата дължи,банката има да взема"
В темата за политиката се опитах да пиша, че ББ е селско-работнически мутрак, който задушава бизнеса, но ме анатемосаха...
Коментар
-
Q10
В момента целият бизнес е в това състояние-омагьосаният кръг "Държавата дължи,банката има да взема"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61 Разгледай мнениеАми ако наистина се помогне- щом тове е мнението на господарите? мое и да попритиснат малко някоя банка. тогава какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеМоста може да прехвърли вземанията от държавата към банките.Иначе би могъл да съди държавата за забавени плащания и нанесени щети ,довели до фалит
как Ви се струва
дали е добра реклама за държавата?
100% държавата ще помогнеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Q10
Първоначално изпратено от ivan61 Разгледай мнениеАми ако наистина се помогне- щом тове е мнението на господарите? мое и да попритиснат малко някоя банка. тогава какво?
как Ви се струва
дали е добра реклама за държавата?
100% държавата ще помогне
Коментар
Коментар