IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
    Защо да ги продава след като може да погледне графиката и да заключи, че след 5 години пак ще струва 50лв? Това е анализът, който правят хората влизащи в такива позиции.
    Време е за нов 5-ти индекс на БФБ.
    Най-ще му подхожда SHIT 10 за сега с тенденция до 2г. да стане SHIT 100

Коментар

• Някой по-начетен може ли да обясни защо компания, която има възложени доста поръчки фалира?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        Какво от това е погасено не ми се търси.

http://blog.elana.net/post/moststroy...jatelnost.aspx

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
          Мисълта ми беше че не Боко задушава бизнеса - а връзкарските фирмички го задушават - сега боко вкара малко ред в системата и нещата почват да си идват на мястото - не очаквам да го разбереш - като ти чета мненията вероятно си на държавна работа.
          Връзкарски фирмички винаги има. Всички фирми на които бизнеса по някакъв начин зависи от държавата, чрез поръчки или регулации, наливат пари в партиите. САЩ е може би най-трагичния пример в това отношение. Това е един от недостатъците на тази система.

Всъщност, това не попречи на ХДПАТ да спечели лот от "Тракия", но след изпълненията на Божков в ХДПАТ и тук, които застрашават светинята на Бойко, "Тракия", не мисля че скоро ще видим фирмите му да печелят някакви търгове. Сигурно ще го натикат в девета глуха.

Коментар

Мисълта ми беше че не Боко задушава бизнеса - а връзкарските фирмички го задушават - сега боко вкара малко ред в системата и нещата почват да си идват на мястото - не очаквам да го разбереш - като ти чета мненията вероятно си на държавна работа.
            С последната си мисъл показа, че мислите ти не се мотат между ушите, те там свободно си летят...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
              Какъв анализ те гони. При чистите акции отдавна анализа е игнор. Или ти си мислиш, че Химко го купуват след анализ Ами погледни просто в темата за Химко и ще видиш, че някои които пишат там, вече пишат активно и тук. не е препоръка.
              ако визираш мен днес просто спекулирах-купих и продадох
              това беше
              нямам повече

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Защото още смучеш от биберон !!!
                Едно запомни от това писане - в този форум няма хора на които държавата да дължи милиони ....или да са милионери !!!
                Какви връзки, какви пет лв ти се мотат между ушите, не вдявам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                  Защо да ги продава след като може да погледне графиката и да заключи, че след 5 години пак ще струва 50лв? Това е анализът, който правят хората влизащи в такива позиции.
                  Какъв анализ те гони. При чистите акции отдавна анализа е игнор. Или ти си мислиш, че Химко го купуват след анализ Ами погледни просто в темата за Химко и ще видиш, че някои които пишат там, вече пишат активно и тук. не е препоръка.
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    АХАХХАХАХАХАХАА
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        Как мислите, ако някой има 5 мил акции, дали би ги продал и на 20 стинки за да си прибере поне 1 млн лв. ?
                        не е препоръка

Коментар

• Как мислите, ако някой има 5 мил акции, дали би ги продал и на 20 стинки за да си прибере поне 1 млн лв. ?
                          не е препоръка
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Допреди година-година и половина всички бягаха от държавните поръчки.Сега ела да видиш как се натискат.Но и реват.

Коментар

Да защото вие си мислите че връзкарските ви фирмички правят бизнес. На мен що не ми дължи държавата - щото се съм смукал от нея. Сега ви спряха кранчето и почнахте да пискате.
                              Защото още смучеш от биберон !!!
                              Едно запомни от това писане - в този форум няма хора на които държавата да дължи милиони ....или да са милионери !!!
                              Какви връзки, какви пет лв ти се мотат между ушите, не вдявам....

Коментар

• Ето така пазара трябва да наказва дружествата с некоректни собственици и лоши резултати.И то по възможност преди да се е случило, като случката с Моста(несъстоятелност). Тогава да си останат 20-ина компанийки и да си ги търгуваме тях.

Коментар

Working...
                                X