IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Като гледам графиката, май ще можем да купуваме по 300 лева.
    иска ти се,нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
      Като гледам графиката, май ще можем да купуваме по 300 лева.
      Абе и на мен много ми се иска пак да си ги купувам и под 300 дори, ама мечтииии!

Коментар

• Като гледам графиката, май ще можем да купуваме по 300 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
          Основен играч по позицията и стожер, подкрепящ натискането на цената надолу до момента бяха Капман АМ. Чудя се докога ще продължи това и има ли още по-дълбоко сктрит подсмисъл в действията, а не само заради големите по обем вземания, които предстоят да влязат в касата на дружеството.
          Имам записани дялове от ДФ Капман Макс!Не е препоръка
          Шон, Капман може и да са крепили цената, но никога не са я натискали. Днес Стандарта ги изсипа.

Коментар

• za da skochish navisoko triabva parvo iako da kleknesh - ama posle rekete - idi ta ia goni

Коментар

• липсва ми вербалната подкрепа на позицията на изявени участници във форума и тази тема......

Коментар

• Дали цената не започна да си идва на мястото.....
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Основен играч по позицията и стожер, подкрепящ натискането на цената надолу до момента бяха Капман АМ. Чудя се докога ще продължи това и има ли още по-дълбоко сктрит подсмисъл в действията, а не само заради големите по обем вземания, които предстоят да влязат в касата на дружеството.
                  Имам записани дялове от ДФ Капман Макс!Не е препоръка

Коментар

• ей мостови мостови........................................... ..ще стром по магистралити

Коментар

• Абе нека да се плати на Майстора за свършената работа по магистрала "Марица" и след това отново ще си поговорим. :-)))
                      VKVK, подкрепям те напълно! :-)))
                      Успех на акционерите на МОСТС и търпение, защото търпението е злато . :-)))

Коментар

• Pichove, tova deto sam pisal ne sa 2 leva i 50 stotinki, a 2 hiliadi i 500 lv. - sorry ako sam vi zabludil Up, Up, Up, iako nagore Sky is the High!!! i Pepi shte go potvardi!!! Nali Pepi!!!

Tova ne e preporaka za kakvato i da bilo sdelka s cenni knija

Коментар

• Абе те и на коча се клатят ама не падат

Коментар

• Ти си егати песимиста краен. И на мен ми се чини, че ще падне ама примерно до 650 лв, чак пък до 2.50 малко невъзможно май...

Коментар

• MOST do kraia na godianta ochakvam da bade 2,500 lv. za akcia

Tova ne e preporaka za kakvato i da bilo sdelka s cenni knija

Коментар

• Концесии

Държавата ще изкупи акциите на концесионера на магистрала Тракия за 1 евро, ако той фалира и ще встъпи в неговите задължения, заяви вчера министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов. При това положение правителството ще трябва да изплати кредита от 700 млн. евро, изтеглен от българо-португалското дружество Автомагистрала Тракия за довършване на аутобана. Държавата ще продължи да събира такси за преминаване и да управлява концесията. Другият четвъртък Министерски съвет ще реши дали приема промените в концесионния договор за Тракия.

Източник: Новинар

До края на годината трябва да са готови тръжните процедури за концесиониране на магистралите Хемус и Чрено море, съобщи вчера строителният министър Асен Гагаузов. Правителството взе решение, с което Европейската инвестиционна банка и ЕБВР ще помагат на при подготовката на процедурите. Създава се работна група, която трябва да анализира законосъобразността и целесъобразността от даването на концесия на двата аутобана, реши още кабинетът. Неин шеф ще бъде строителният министър Асен Гагаузов.

Източник: 24 часа

Коментар

Working...
                                X