Първоначално изпратено от himkofob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе ме разбирайте грешно.Няма как да защитавам такава идея.Но така големите риби правят пари.Просто такъв е живота.Писах вече за законите.Ако сте недоволни от тях помолете ТВОРЕЦА да ги промени.А ти наистина ли вярваш че без измама могат да се направят много пари?Вие дребните сте цацата в океана.Там има акули.Що не се пазите.Като ви оберат парите ще разберете действието на законите.Ако не става с едно обиране ще ви оберат няколко пъти и накрая ще научите урока.Уроците на природата са жестоки.Пак повтарям не се занимавайте с неща които не контролирате и на които не можете да влияете.И дано този път ме разберете правилно.Не се заяждам.Има литература в която е описано как се правят пари какво е влиянието им върху душите и как свършва процеса.Това в УНСС не го преподават.Но ако искате има от къде да го научите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНаистина ли защитаваш идеята, че е нормално чрез измама и погазване на закона да се обират парите на инвеститорите през борсата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНещата не са еднозначни,според мен!!!
Вчера една от висшите служителки е била доста весела!!!
Чудя се ,ако отида пред Нове да протестирам дали ще ме бият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеИ все пак...при добра новина/..КУПИЛИТЕ НА 20 СТ МОЖЕ И ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ..
Вчера една от висшите служителки е била доста весела!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИзцяло съм и аз на това мнение. С още десетина дружества трябва да се случи същото, и тогава може да станем нормална борса.
Дружеството, е това, което е ... С предмет на дейност, мажоритар, отчети, мотчети и секво ..
Решенията да влиза, излиза и тям подобните галимации са изцяло за сметка на търгуещия ...
Със сичките му там плюсове и минуси...
И никой не е крив никому, ако на некой очите са станали на доларе, ели е проявил тъпост в конкретен момент ...
...
За мен дерта иде от момента, че и тук на клетото БФБ, нещата са си нашенски...
За някого може, за друг не ...
... За кокошка няма прошка ...
Но ако се замисли по-общо човек .. То иначе тук при нас, няма и как да бъде...
...Last edited by Коце ЖелезОто; 08.10.2010, 11:00.Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеБай ... пич,
ти с какво гражданство си? Парите, които даваш за осигуровки (задължително допълнително...), данъци, застраховки само в NYSE ли отиват? Американците ли ще ти построят магистрала до морето? Ти в коя държава живееш? И какво ме съветваш - да не спазвам законите ли? Защото инак ще съм балък?
Чети внимателно: Аз нямам и не съм имал акции тук!!!
Коментар
-
Наистина ли защитаваш идеята, че е нормално чрез измама и погазване на закона да се обират парите на инвеститорите през борсата ?
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобро утро пич.Ти в коя държава живееш?Няма ли вече да го проумееш?Kaкви закони какви пет лева?Законите са за кокошкарите и смотаняците.Кой ви бие по главите да се занимавате с БФБ.То е все едно да се биеш с Крючко.Или да се съдиш със съдия.Пари не падат от небето и борсата е създадена за да могат да ви обират парите законно.Махнете простотиите които ви наливат в УНСС или на другите места.Там преподаватели са Астор Факира Мити Мистър Сенко.Не се занимавайте с неща които не зависят от вас или не можете да контролирате.Ще загубите всичко ами и някой изтрещял дето сте загубили и неговите пари ще ви опатка.
The magic lives here.Discover Bulgaria.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБат Пеше,кво става бе,дъждовни ли си!!!
Коментар
-
Бай ... пич,
ти с какво гражданство си? Парите, които даваш за осигуровки (задължително допълнително...), данъци, застраховки само в NYSE ли отиват? Американците ли ще ти построят магистрала до морето? Ти в коя държава живееш? И какво ме съветваш - да не спазвам законите ли? Защото инак ще съм балък?
Чети внимателно: Аз нямам и не съм имал акции тук!!!
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобро утро пич.Ти в коя държава живееш?Няма ли вече да го проумееш?Kaкви закони какви пет лева?Законите са за кокошкарите и смотаняците.Кой ви бие по главите да се занимавате с БФБ.То е все едно да се биеш с Крючко.Или да се съдиш със съдия.Пари не падат от небето и борсата е създадена за да могат да ви обират парите законно.Махнете простотиите които ви наливат в УНСС или на другите места.Там преподаватели са Астор Факира Мити Мистър Сенко.Не се занимавайте с неща които не зависят от вас или не можете да контролирате.Ще загубите всичко ами и някой изтрещял дето сте загубили и неговите пари ще ви опатка.
The magic lives here.Discover Bulgaria.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИзцяло съм и аз на това мнение. С още десетина дружества трябва да се случи същото, и тогава може да станем нормална борса.
Коментар
Коментар