IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от himkofob Разгледай мнение
    A кой ли купува ..и защо ли ...???
    Тези, които се упражняват в спекула с penny stocks.

Коментар

• A кой ли купува ..и защо ли ...???

Коментар

• Бат Пешо, звучиш като вече обиран. Но си прав де.

Събитията днес са ценен опит, който може да доне големи печалби на пострадалите днес в бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Не ме разбирайте грешно.Няма как да защитавам такава идея.Но така големите риби правят пари.Просто такъв е живота.Писах вече за законите.Ако сте недоволни от тях помолете ТВОРЕЦА да ги промени.А ти наистина ли вярваш че без измама могат да се направят много пари?Вие дребните сте цацата в океана.Там има акули.Що не се пазите.Като ви оберат парите ще разберете действието на законите.Ако не става с едно обиране ще ви оберат няколко пъти и накрая ще научите урока.Уроците на природата са жестоки.Пак повтарям не се занимавайте с неща които не контролирате и на които не можете да влияете.И дано този път ме разберете правилно.Не се заяждам.Има литература в която е описано как се правят пари какво е влиянието им върху душите и как свършва процеса.Това в УНСС не го преподават.Но ако искате има от къде да го научите.
          Това го говориш от висотата на твоята камбанария!!!А сигурен ли си ,че някой друг няма по-висока камбанария!!!Така че хубаво е да пишеш"аз смятам" това и това!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            Наистина ли защитаваш идеята, че е нормално чрез измама и погазване на закона да се обират парите на инвеститорите през борсата ?
            Не ме разбирайте грешно.Няма как да защитавам такава идея.Но така големите риби правят пари.Просто такъв е живота.Писах вече за законите.Ако сте недоволни от тях помолете ТВОРЕЦА да ги промени.А ти наистина ли вярваш че без измама могат да се направят много пари?Вие дребните сте цацата в океана.Там има акули.Що не се пазите.Като ви оберат парите ще разберете действието на законите.Ако не става с едно обиране ще ви оберат няколко пъти и накрая ще научите урока.Уроците на природата са жестоки.Пак повтарям не се занимавайте с неща които не контролирате и на които не можете да влияете.И дано този път ме разберете правилно.Не се заяждам.Има литература в която е описано как се правят пари какво е влиянието им върху душите и как свършва процеса.Това в УНСС не го преподават.Но ако искате има от къде да го научите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Нещата не са еднозначни,според мен!!!
              Вчера една от висшите служителки е била доста весела!!!
              И аз съм весел днес-с тези акции през 2015 трябваше да си купя нов джип
              Чудя се ,ако отида пред Нове да протестирам дали ще ме бият?

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                И все пак...при добра новина/..КУПИЛИТЕ НА 20 СТ МОЖЕ И ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ..
                Нещата не са еднозначни,според мен!!!
                Вчера една от висшите служителки е била доста весела!!!

Коментар

• цитат :

Направете аналогия.....Мострой фалира ....а Химко оцелява...

По-здрава акция от таз при неработещо предприяте НЯМА ..!!!!

това е ЯКОООООООО !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Изцяло съм и аз на това мнение. С още десетина дружества трябва да се случи същото, и тогава може да станем нормална борса.
                    Аз па не мисла, че дерта е в дружествата ...
                    Дружеството, е това, което е ... С предмет на дейност, мажоритар, отчети, мотчети и секво ..
                    Решенията да влиза, излиза и тям подобните галимации са изцяло за сметка на търгуещия ...
                    Със сичките му там плюсове и минуси...
                    И никой не е крив никому, ако на некой очите са станали на доларе, ели е проявил тъпост в конкретен момент ...
                    ...
                    За мен дерта иде от момента, че и тук на клетото БФБ, нещата са си нашенски...
                    За някого може, за друг не ...
                    ... За кокошка няма прошка ...
                    Но ако се замисли по-общо човек .. То иначе тук при нас, няма и как да бъде...
                    ...
                    Last edited by Коце ЖелезОто; 08.10.2010, 11:00.
                    Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Бай ... пич,
                      ти с какво гражданство си? Парите, които даваш за осигуровки (задължително допълнително...), данъци, застраховки само в NYSE ли отиват? Американците ли ще ти построят магистрала до морето? Ти в коя държава живееш? И какво ме съветваш - да не спазвам законите ли? Защото инак ще съм балък?
                      Чети внимателно: Аз нямам и не съм имал акции тук!!!
                      Ти изобщо не си ме разбрал какво ти казвам.Не се пали овладей си емоциите и не вземай решения под въздействието на емоции.Та емоциите ги заключваш в мазето а ума да е като бръснач.Аз съвети не раздавам.Дали да спазваш законите си решаваш сам става въпрос за тези дето ги приема парламента.Другите на природата ще ги спазваш няма къде да ходиш щото там шамарите бързо преминават в тупаници и ритници.Исках просто да ти кажа да не разчиташ на защита от писаните закони.Щото те не са за всички и няма държава в света в която да са за всички.

Коментар

• Наистина ли защитаваш идеята, че е нормално чрез измама и погазване на закона да се обират парите на инвеститорите през борсата ?

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Добро утро пич.Ти в коя държава живееш?Няма ли вече да го проумееш?Kaкви закони какви пет лева?Законите са за кокошкарите и смотаняците.Кой ви бие по главите да се занимавате с БФБ.То е все едно да се биеш с Крючко.Или да се съдиш със съдия.Пари не падат от небето и борсата е създадена за да могат да ви обират парите законно.Махнете простотиите които ви наливат в УНСС или на другите места.Там преподаватели са Астор Факира Мити Мистър Сенко.Не се занимавайте с неща които не зависят от вас или не можете да контролирате.Ще загубите всичко ами и някой изтрещял дето сте загубили и неговите пари ще ви опатка.
                        The magic lives here.Discover Bulgaria.

Коментар

• И все пак...при добра новина/..КУПИЛИТЕ НА 20 СТ МОЖЕ И ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ..

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Бат Пеше,кво става бе,дъждовни ли си!!!
                            Да.Чакам да пекне слънце щото трябва да изора 100декара.И се забавлявам с алчността и глупостта.

Коментар

• Бай ... пич,
                              ти с какво гражданство си? Парите, които даваш за осигуровки (задължително допълнително...), данъци, застраховки само в NYSE ли отиват? Американците ли ще ти построят магистрала до морето? Ти в коя държава живееш? И какво ме съветваш - да не спазвам законите ли? Защото инак ще съм балък?
                              Чети внимателно: Аз нямам и не съм имал акции тук!!!
                              Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Добро утро пич.Ти в коя държава живееш?Няма ли вече да го проумееш?Kaкви закони какви пет лева?Законите са за кокошкарите и смотаняците.Кой ви бие по главите да се занимавате с БФБ.То е все едно да се биеш с Крючко.Или да се съдиш със съдия.Пари не падат от небето и борсата е създадена за да могат да ви обират парите законно.Махнете простотиите които ви наливат в УНСС или на другите места.Там преподаватели са Астор Факира Мити Мистър Сенко.Не се занимавайте с неща които не зависят от вас или не можете да контролирате.Ще загубите всичко ами и някой изтрещял дето сте загубили и неговите пари ще ви опатка.
                              The magic lives here.Discover Bulgaria.
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Изцяло съм и аз на това мнение. С още десетина дружества трябва да се случи същото, и тогава може да станем нормална борса.
                                + 1. Ако може и КФН да почне да си върши работата.... По едно време имаше идеи компании които никаде ги няма да ги делистват и да се свършва с тая мъка...

Коментар

Working...
                                X