Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеааа от 2 да стане 4, а не 40 нали!? схващаш ли разликата? именно това исках да ти кажа, че който се е включил в тази игра със средства които би си позволил да загуби, а също така има знания, стратегия и правила които следва няма да го бърка дори и да загуби. всичко е въпрос на нерви и психология
П.С. уважавам мненията ти!
Бъдете здрави!
Коментар
-
ааа от 2 да стане 4, а не 40 нали!? схващаш ли разликата? именно това исках да ти кажа, че който се е включил в тази игра със средства които би си позволил да загуби, а също така има знания, стратегия и правила които следва няма да го бърка дори и да загуби. всичко е въпрос на нерви и психология
П.С. уважавам мненията ти!
Бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБате Пешо, когато купиш нещо за 1,50 и след това цената му се вдигне и го продадеш за 2, то щом някой го е купил ти продавайки му го му доставяш удовлетворението че е направил добра инвестиция, тъй като няй-вероятно той очаква цената да се вдигне още. Но след като ти си преценил че повече няма потенциал да расте значи все пак си положил някакъв труд - чел си, анализирал си, преборил си се с алчността или страха, опознал си себе си и т.н...Last edited by Бате Пешо; 08.10.2010, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНе си наясно с термина "спекулант".
И едните и другите са спекуланти - по дефиниция. Не ми се обяснява къде е ползата и от вторите, пообразовай се малко на основните процеси. Има я, на практика вредата е много много по-малко.
Както и да е, достатъчно оляхме темата.
Нека се върнем на нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеС разликата, че едните са му дали пари на IPO-то, а другите налазват спекулацията. Така май е в ерата на "парите никога не спят".
И едните и другите са спекуланти - по дефиниция. Не ми се обяснява къде е ползата и от вторите, пообразовай се малко на основните процеси. Има я, на практика вредата е много много по-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеПрав си всъщност, я по-добре отивай да ореш ония 100 дка
Момче младо когато вали дъжд не се оре щото се качва разхода на нафта.Така че орането от понеделник ако Бог реши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениедали сте пари на черепа за миноритарен дял да работи и прави пари и за вас. будали.
купете си и нещичко от лупи и борат, те също са капацитети. и ще ви сложат чичото или гонзо за мениджър
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеМай вярно трябва да се върнеш в училище
Без капитала бай Пешо ще изкара 1 тон компири. Това е основната идея - да привлече капитала за да изкара 10 пъти повече, съответно да спечели повече. Оттам и аз като собственик на капитала ще спечеля - не колкото него но така е правилно.
От гледната точка която си дал следва че единствено бачкаторите имат резултат от труда си. Може и така да е било - през Средновековието
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеOK, но с тоя капитал (приемаме, че е резултат на реално производство), наливаш го и какво произвеждаш после с него? Пешо ще изкара 10 тона компири да речем. Ти ще вземеш дивидент примерно или капиталова печалба аналогично на кинтите от продажбата на компири. Но пак той е произвел нещо. Това мисля е основната му идея. Не толкова кое е и не е труд, а резултата от този труд.
Като гледна точка го дадох и мисля да се спра дотук та да не спамя излишно.
Без капитала бай Пешо ще изкара 1 тон компири. Това е основната идея - да привлече капитала за да изкара 10 пъти повече, съответно да спечели повече. Оттам и аз като собственик на капитала ще спечеля - не колкото него но така е правилно.
От гледната точка която си дал следва че единствено бачкаторите имат резултат от труда си. Може и така да е било - през Средновековието
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеХубаво, Кефале!!! Оставям ви с бат ви Пеша да му обясняваш светлото бъдеще в капиталовите пазари!!! Ега го научиш какво си научил в колежа, университета, а най-вече в живота!!!
Живи и здрави!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЖека,моите извинения ,ама тука не е прогимназия!!!И правилно спираш!!!
Живи и здрави!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеOK, но с тоя капитал (приемаме, че е резултат на реално производство), наливаш го и какво произвеждаш после с него? Пешо ще изкара 10 тона компири да речем. Ти ще вземеш дивидент примерно или капиталова печалба аналогично на кинтите от продажбата на компири. Но пак той е произвел нещо. Това мисля е основната му идея. Не толкова кое е и не е труд, а резултата от този труд.
Като гледна точка го дадох и мисля да се спра дотук та да не спамя излишно.
Коментар
Коментар