IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    КЕВ щом не писка като загуби няма проблем.Всеки сам си решава.Но трябва да си мъж.Щото тука е пълно с такива дето искат печалби а загубите за другите.Тук всяко мнение е ценно и се базира на някакъв опит.Различното мнение не е повод за присмех или обиди.
    Ти да познаваш някой някъде който иска да губи?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      ааа от 2 да стане 4, а не 40 нали!? схващаш ли разликата? именно това исках да ти кажа, че който се е включил в тази игра със средства които би си позволил да загуби, а също така има знания, стратегия и правила които следва няма да го бърка дори и да загуби. всичко е въпрос на нерви и психология
      П.С. уважавам мненията ти!
      Бъдете здрави!
      КЕВ щом не писка като загуби няма проблем.Всеки сам си решава.Но трябва да си мъж.Щото тука е пълно с такива дето искат печалби а загубите за другите.Тук всяко мнение е ценно и се базира на някакъв опит.Различното мнение не е повод за присмех или обиди.

Коментар

• ааа от 2 да стане 4, а не 40 нали!? схващаш ли разликата? именно това исках да ти кажа, че който се е включил в тази игра със средства които би си позволил да загуби, а също така има знания, стратегия и правила които следва няма да го бърка дори и да загуби. всичко е въпрос на нерви и психология
        П.С. уважавам мненията ти!
        Бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Бате Пешо, когато купиш нещо за 1,50 и след това цената му се вдигне и го продадеш за 2, то щом някой го е купил ти продавайки му го му доставяш удовлетворението че е направил добра инвестиция, тъй като няй-вероятно той очаква цената да се вдигне още. Но след като ти си преценил че повече няма потенциал да расте значи все пак си положил някакъв труд - чел си, анализирал си, преборил си се с алчността или страха, опознал си себе си и т.н...
          Я ми кажи като купиш нещо за 2 лева и придобиеш удовлетворение от успешната инвестиция през времето докато чакаш да продадеш на 4 примерно мечтаеш ли си как ще ходиш на Карибите какъв джип ще си купиш каква готина манекенка ще изплющиш или как се тюхкаш що не си купил повечко.И когато дойде съобщението за фалита как си?Или и ти си от онези дето винаги печелят или в крайна сметка печелят.Ами как да ми е жал като гледам как без труд искате много пари.Това дето упорствате е като опита в Турция мъж да забременее.Толкове векове не става ама опитите продължават.Ами ваша воля ама няма да хленчите като ви прецакват и ви обират парите.Аз от сега знам резултата винаги сте от страната на булката.В нашата страна има място за двама максимум трима тарикати.Докато станеш тарикат много обувки ще вържеш.Иначе като ви е кеф да ви обират от успешни инвестиции ваша воля кой съм аз да преча на пролетта да дойде?Трябва да си много интелигентен за да играеш на комар с този дето раздава картите.Божков е комарджия.Зад него няма продукт няма стойност няма имущество само комар ротативки казина еврофутбол и далавера с държавата с поръчки които уж да изпълни ама с чужди машини.На баба ти кюлотите.Щото има толкова тъпи затова черепа е тарикат.Ебати пича от едни взел машини без да плаща от други пари за магистрала и ги заложил на трети да му отпуснат кредит.И какво му е умното на това.И шараните тръгнали да печелят.
          Last edited by Бате Пешо; 08.10.2010, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Не си наясно с термина "спекулант".
            И едните и другите са спекуланти - по дефиниция. Не ми се обяснява къде е ползата и от вторите, пообразовай се малко на основните процеси. Има я, на практика вредата е много много по-малко.
            По усмотрение си си внушил подсъзнателно какво съм имал предвид под спекулация, а то не е това което си си внушил, респективно изписал по-горе.
            Както и да е, достатъчно оляхме темата.
            Нека се върнем на нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              С разликата, че едните са му дали пари на IPO-то, а другите налазват спекулацията. Така май е в ерата на "парите никога не спят".
              Не си наясно с термина "спекулант".
              И едните и другите са спекуланти - по дефиниция. Не ми се обяснява къде е ползата и от вторите, пообразовай се малко на основните процеси. Има я, на практика вредата е много много по-малко.

Коментар

Прав си всъщност, я по-добре отивай да ореш ония 100 дка

Момче младо когато вали дъжд не се оре щото се качва разхода на нафта.Така че орането от понеделник ако Бог реши.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
                  дали сте пари на черепа за миноритарен дял да работи и прави пари и за вас. будали.
                  купете си и нещичко от лупи и борат, те също са капацитети. и ще ви сложат чичото или гонзо за мениджър
                  Kaзал си го много по добре от мене.Да си купуваш акции от роден капиталист и с нашата съдебна система мечта да очакваш да си върнеш парите а виновния в затвора направо вълшебство

Коментар

Май вярно трябва да се върнеш в училище
                    Без капитала бай Пешо ще изкара 1 тон компири. Това е основната идея - да привлече капитала за да изкара 10 пъти повече, съответно да спечели повече. Оттам и аз като собственик на капитала ще спечеля - не колкото него но така е правилно.
                    От гледната точка която си дал следва че единствено бачкаторите имат резултат от труда си. Може и така да е било - през Средновековието
                    С разликата, че едните са му дали пари на IPO-то, а другите налазват спекулацията. Така май е в ерата на "парите никога не спят".

Коментар

• Май дойде фазата на "чистата" спекула
                      НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

OK, но с тоя капитал (приемаме, че е резултат на реално производство), наливаш го и какво произвеждаш после с него? Пешо ще изкара 10 тона компири да речем. Ти ще вземеш дивидент примерно или капиталова печалба аналогично на кинтите от продажбата на компири. Но пак той е произвел нещо. Това мисля е основната му идея. Не толкова кое е и не е труд, а резултата от този труд.

Като гледна точка го дадох и мисля да се спра дотук та да не спамя излишно.
                        Май вярно трябва да се върнеш в училище
                        Без капитала бай Пешо ще изкара 1 тон компири. Това е основната идея - да привлече капитала за да изкара 10 пъти повече, съответно да спечели повече. Оттам и аз като собственик на капитала ще спечеля - не колкото него но така е правилно.
                        От гледната точка която си дал следва че единствено бачкаторите имат резултат от труда си. Може и така да е било - през Средновековието

Коментар

Хубаво, Кефале!!! Оставям ви с бат ви Пеша да му обясняваш светлото бъдеще в капиталовите пазари!!! Ега го научиш какво си научил в колежа, университета, а най-вече в живота!!!

Живи и здрави!!!
                          Мерси!!!Не ми се сърди!!!Нямам такива намерения!!!

Коментар

• дали сте пари на черепа за миноритарен дял да работи и прави пари и за вас. будали.
                            купете си и нещичко от лупи и борат, те също са капацитети. и ще ви сложат чичото или гонзо за мениджър

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Жека,моите извинения ,ама тука не е прогимназия!!!И правилно спираш!!!
                              Хубаво, Кефале!!! Оставям ви с бат ви Пеша да му обясняваш светлото бъдеще в капиталовите пазари!!! Ега го научиш какво си научил в колежа, университета, а най-вече в живота!!!

Живи и здрави!!!

Коментар

OK, но с тоя капитал (приемаме, че е резултат на реално производство), наливаш го и какво произвеждаш после с него? Пешо ще изкара 10 тона компири да речем. Ти ще вземеш дивидент примерно или капиталова печалба аналогично на кинтите от продажбата на компири. Но пак той е произвел нещо. Това мисля е основната му идея. Не толкова кое е и не е труд, а резултата от този труд.

Като гледна точка го дадох и мисля да се спра дотук та да не спамя излишно.
                                Жека,моите извинения ,ама тука не е прогимназия!!!И правилно спираш!!!

Коментар

Working...
                                X