IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи
    Абе, вие не рзбрахте ли , че една поръчка и всичко се променя на 180 градуса! :-))

Айде със здраве и търпението е злато, който не го е проумял е

загубил безвъзвратно! ;-))))))))))))))))
    Тука си абсолютно прав, една поръчка и току виж някой фонд окапе
    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Re: хм,

Първоначално изпратено от ANDREI
      "Само ме светни има ли логика това или ..."
      Докато - някои от нас - търсим функцията на пазарната логика чрез капитализацията на компаниите - във зависимост от резултатите, постигнати от тях и отразени в отчетите им, други правят пари...

Всеки - със своите проблеми! Успехи!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• хм,

Колеги, че тази акция си е пълен ташак и въздух под налягане това даже и Мара свирката го знае , камо ли пък вие.
        Андрей ви зададе наколко въпроса вие му отговорихте в стил: "..Ама вие защо биете негрите.."
        За това че това дружество прави совалки до Трейса да му дават по някой лев, целия бранш го знае.
        За това че помпат дружеството с цел сценарий БТК2, тва също целия бранш го знае.
        Лошото е че ЦКБ стана вътрешно фирмена банка и много окуця, ако земе да стане нещо БНБ маменцето ще разкаже на другите банки заради нея, те затова вече много лошо я гледат.
        Но не затова ми е поста.
        Поста ми е че нема какво да се убеждаваме за неща дето всички ги знаят, ами земете се оттървете от тази позиция по скоро с печалба и изкарайте още повече пари другаде, искренно ви го желая.
        Всички сме на таз борса от немотия, ако бяхме милярдери немаше да ни текат лигите пред мониторите като дърти минетчийки.
        Тва е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от profix
          Aндрей и Били, това че МОСТА ви дразни го разбрахме.
          Това че нямате акции тук също го разбрахме.
          Нещо друго има ли
          Има - СМЕХ :-)))))) 53 000 лв. /петдесет и три ХИЛЯДИ лева/ печалба :-)))))))

Както казват хората "МАЛКА ПИШКА АМА С ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ" :-)))))
          Ами ако е високо оборотна във възвратно постъпателните движения що да не.Някой биха квичали от удоволствие от такъв работяга
          Vazvratno - kupuvam
          postapatelno - prodavam

Ne e loso tolkova druzestvoto no skritata pechalba e mechta pred malkata takava ... Drazniat me malko no tarpia za sega.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Първоначално изпратено от profix
            Нещо друго има ли

Ами ако е високо оборотна във възвратно постъпателните движения що да не.Някой биха квичали от удоволствие от такъв работяга

Коментар

• Интересна работа, смеят ни се щото печелим и ще печелим още повече!?!?
              Аман от празнодумстване и чупене на стойки

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                Нещо друго има ли

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
                  Пепи , пиленце , не ми харесваш въпросите !
                  Пепи , отговори ми , моля те !
                  "Поради вложени 1,25 млн. лв. за изработване на бетонови плоскости за облицоване на софийското метро, печалбата на Мостстрой за деветмесечието е едва 53 хил. лв., заяви още Хаджиянков."
                  И щом си икономист от 15 години не че се заяждам ама си погледни отчета.
                  Успех
                  Хаджиянков е казал една голяма глупост най-лошото е, че някой не я разбират и я повтарят
                  иначе имам акции в Моста, не е препоръка

Коментар

• Разбира се, че имат голям потенциал. И цените на акциите им ще има да се надскачат до небесата.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                      Нещо друго има ли
                      Мен пък ме кефи. Засега май ще купувам само на подобни фирми акции. С голямото оправяне на БГ мисля че всички ще имат мега потенциал.
                      Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Aндрей и Били, това че МОСТА ви дразни го разбрахме.
                        Нещо друго има ли

Коментар

• З , нямам думи ..., на колко си години и с какво се препитаваш..
                          Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
                            "Поради вложени 1,25 млн. лв. за изработване на бетонови плоскости за облицоване на софийското метро, печалбата на Мостстрой за деветмесечието е едва 53 хил. лв., заяви още Хаджиянков."
                            Успех
                            Ами то по тая логика догодина печалбата може да я "изядат" бордюрчета или капаци на отводнителни шахти, а през 2009 да им пречи насрещния вятър и да харчат повече гориво

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
                              Успех
                              Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Пепи , пиленце , не ми харесваш въпросите !
                                Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

Working...
                                X