If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато - някои от нас - търсим функцията на пазарната логика чрез капитализацията на компаниите - във зависимост от резултатите, постигнати от тях и отразени в отчетите им, други правят пари...
Всеки - със своите проблеми! Успехи!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Колеги, че тази акция си е пълен ташак и въздух под налягане това даже и Мара свирката го знае , камо ли пък вие.
Андрей ви зададе наколко въпроса вие му отговорихте в стил: "..Ама вие защо биете негрите.."
За това че това дружество прави совалки до Трейса да му дават по някой лев, целия бранш го знае.
За това че помпат дружеството с цел сценарий БТК2, тва също целия бранш го знае.
Лошото е че ЦКБ стана вътрешно фирмена банка и много окуця, ако земе да стане нещо БНБ маменцето ще разкаже на другите банки заради нея, те затова вече много лошо я гледат.
Но не затова ми е поста.
Поста ми е че нема какво да се убеждаваме за неща дето всички ги знаят, ами земете се оттървете от тази позиция по скоро с печалба и изкарайте още повече пари другаде, искренно ви го желая.
Всички сме на таз борса от немотия, ако бяхме милярдери немаше да ни текат лигите пред мониторите като дърти минетчийки.
Тва е положението.
Пепи , пиленце , не ми харесваш въпросите !
Пепи , отговори ми , моля те !
"Поради вложени 1,25 млн. лв. за изработване на бетонови плоскости за облицоване на софийското метро, печалбата на Мостстрой за деветмесечието е едва 53 хил. лв., заяви още Хаджиянков."
И щом си икономист от 15 години не че се заяждам ама си погледни отчета.
Успех
Хаджиянков е казал една голяма глупост най-лошото е, че някой не я разбират и я повтарят
иначе имам акции в Моста, не е препоръка
"Поради вложени 1,25 млн. лв. за изработване на бетонови плоскости за облицоване на софийското метро, печалбата на Мостстрой за деветмесечието е едва 53 хил. лв., заяви още Хаджиянков."
Успех
Ами то по тая логика догодина печалбата може да я "изядат" бордюрчета или капаци на отводнителни шахти, а през 2009 да им пречи насрещния вятър и да харчат повече гориво
Успех
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар