IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както казвах неведнъж, тази промоция ще продължи цяла година

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
      Поздрави за всички, които успяха да хванат промоцията
      "Промоцията" не се ли проточи доста дълго? Някои от хваналите "промоцията" да не хванат и диария, че като гледам са на път да напълнят гащите :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Поздрави за всички, които успяха да хванат промоцията

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
          Не вярвах, че ще мога да си купя на такива цени като днешните и затова съм много happy, така че вече спокойно чакам сплита 1/10 след месец
          добре дошъл

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
            Не вярвах, че ще мога да си купя на такива цени като днешните и затова съм много happy, така че вече спокойно чакам сплита 1/10 след месец
            Аз не мога да съм спокоен за разлика от теб ) един МОСТ пове4е никога не е излишен ))

Коментар

• Не вярвах, че ще мога да си купя на такива цени като днешните и затова съм много happy, така че вече спокойно чакам сплита 1/10 след месец

Коментар

• Съгласен съм, но мажоритаря би продавал до определен процент. Съмнявам се, че иска да загуби контрол Активната търговия обаче означава само едно - доближаване до критериите за истинска публична компания.

Не препоръчвам на никого да предприема, каквито и да било действия по покупка или продажба на ценни книжа четейки мои "велики" изказвания.

Коментар

• Няма лошо, днес се продава, после се купува...)
                  хайде, дотук беше с деня на паниката))

Хубава почивка)

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                    Пак ни натискат надолу разни мераклии.
                    Пожелавам им успех
                    Основния мераклия май е мажоритаря, ама това е друг въпрос. Той започна да продава още на 1500 лева така че сегашната цена мисля го удоблетворява напълно.

Коментар

• A защо така надолу

Коментар

• Пак ни натискат надолу разни мераклии.
                        Пожелавам им успех

Коментар

• Предния път, след изказването на Кр.Атанасов, МОСТА поскъпна двойно. Дали сега няма да се случи същото след поредната порция помия. Или само така ми се струва.

Коментар

• ето нещо за ЧЕТЕНЕ))))

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Холдинг Пътища АД-София /HDPAT/:
                            “Холдинг Пътища” АД има сключен договор с Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” за изпълнение на обществена поръчка с предмет: “Път ІІІ-"Брусарци - Смирненски" рехабилитация от км 16+174 до км 20+575 и ремонт на МОСТ над р. Нечинска при км 20+475”. Стойността на договора не превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години.

Коментар

• Стига клакьори с едни и същи реплики.

Пичове, има борса. Има котировки - купува - продава. Търгувайте, стига сте си чесали езиците и да си мерите ... да не казвам какво, че все пак е форум.

Успешен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
                                З , нямам думи ..., на колко си години и с какво се препитаваш..
                                Икономист съм ANDREI и трябва да ти кажа, че доста добре се препитавам, не бери грижа. А ако искаш да пуснеш някой лев във сметката ми да ти я дам, а и да знаеш че по малко от 10 000 не приемам . Мисля че форума не е за моите доходи. Все пак ако искаш да отворим един а
                                Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X