IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси, Царю честити,
    би ли помълчал и ти малко, докато мостчетата работят)

Коментар

• Мостовете също като Трейс се сринаха днес с 10лева. Съвем закономерно бих казал. Не беше никакъв проблем за мен. на загубилите част от парите си, честито. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява.

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg

За това да помълчим
        добра идея))
        пък, мостчетата нека поработят...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          Моля ви се, недейте с лошо за Моста.
          От оня ден съм акционер тук и лошите приказки много ме притесняват.
          Правилно! И аз се присъединявам към Люк. За МОСТС или добро или нищо! Амин :-)
          За това да помълчим

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Моля ви се, недейте с лошо за Моста.
            Правилно! И аз се присъединявам към Люк. За МОСТС или добро или нищо! Амин :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Моля ви се, недейте с лошо за Моста.

Коментар

• не само, че съм спокоен, съни, но и съм много доволен

нервите са, защото ми се иска лека-полека да вървим към професионалното израстване на компаниите на БФБ (тоест мениджмънта им), а Мостстрой са отвратителен пример за тотално нехание спрямо акционерите ...

а по отношение на твоят коментар само ще ти цитирам следната мисъл: всеки народ си заслужава управниците, а в частния случай: всеки миноритар си заслужава мажоритарния собственик ...

а ти щом си такъв корифей и знаеш как ще изглежда консолидирания, браво!
                щото например за консолидирания на Пътищата, Хаджиянков уж ни беше казал колко ще са приходите, пък те изведнъж взеха, че намаляха ... такива мити работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                  ...
                  нито за минута не съжалявам, че излезнах от тази позиция!
                  препоръка е за добро корпоративно управление!
                  браво))
                  сега би трябвало да си спокоен, що такива нерви...
                  между другото, какво очаквате от консолидирания, което вече не знаете...

Коментар

бати смотаняците .... продължават да се крият?!?!?!

и ми е много интересно примиренчеството, не само на хората от форума, но и на ИП. Да цитирам Константин Абрашев: "При Мостстрой още не сме се започнали с консолидирания отчет, който ще е от изключително значение поради значителното преструктуриране".

То бива, то може ... ама ...

Недей така, че ще размекнеш редиците на МОСТОВАЦИТЕ :-) Знаеш ли колко време отне на Пепи да ги стегне :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• бати смотаняците .... продължават да се крият?!?!?!

и ми е много интересно примиренчеството, не само на хората от форума, но и на ИП. Да цитирам Константин Абрашев: "При Мостстрой още не сме се започнали с консолидирания отчет, който ще е от изключително значение поради значителното преструктуриране".

То бива, то може ... ама ...

Коментар

Успех ти желая ... аз виждам много добри перспективи пред тази фирма, но т.н. им corporate governance е кръгла нула и затова от известно време не съм акционер и не съжалявам ...

не може изп. директор да нехае за отчета и да не ти отговарят на запитванията
                        не може главната счетоводителка да е в болнични с месеци
                        не може да ти обясняват, че отчета видите ли ще излезе на Екстри при условие, че нямат подписан договор
                        не може да не си направят труда да пуснат един файл до Инвестор, при условие там нещата са автоматизирани ...
                        Напълно си прав!!!
                        НО!!!!
                        В България доста често има изтичане на информация и някои изкупувания говорят за това(поне според мен)!!! И ако е така един достатъчно забавен отчет ще свали още цената и ще може да се купи по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Благодаря.
                          За мен тези неща не са толкова важни.
                          е надявам се поне да е важно какво пише в отчета ...

Коментар

• Благодаря.
                            За мен тези неща не са толкова важни.

Коментар

• Успех ти желая ... аз виждам много добри перспективи пред тази фирма, но т.н. им corporate governance е кръгла нула и затова от известно време не съм акционер и не съжалявам ...

не може изп. директор да нехае за отчета и да не ти отговарят на запитванията
                              не може главната счетоводителка да е в болнични с месеци
                              не може да ти обясняват, че отчета видите ли ще излезе на Екстри при условие, че нямат подписан договор
                              не може да не си направят труда да пуснат един файл до Инвестор, при условие там нещата са автоматизирани ...

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                                Тук реших и купих аз, но дали съм на прав път времето ще покаже.
                                липсата на отчет и всякакъв интерес към миноритарите не те ли притеснява ...
                                Мислих, мислих и така прецених.

Коментар

Working...
                                X