If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мостовете също като Трейс се сринаха днес с 10лева. Съвем закономерно бих казал. Не беше никакъв проблем за мен. на загубилите част от парите си, честито. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява.
не само, че съм спокоен, съни, но и съм много доволен
нервите са, защото ми се иска лека-полека да вървим към професионалното израстване на компаниите на БФБ (тоест мениджмънта им), а Мостстрой са отвратителен пример за тотално нехание спрямо акционерите ...
а по отношение на твоят коментар само ще ти цитирам следната мисъл: всеки народ си заслужава управниците, а в частния случай: всеки миноритар си заслужава мажоритарния собственик ...
а ти щом си такъв корифей и знаеш как ще изглежда консолидирания, браво!
щото например за консолидирания на Пътищата, Хаджиянков уж ни беше казал колко ще са приходите, пък те изведнъж взеха, че намаляха ... такива мити работи
бати смотаняците .... продължават да се крият?!?!?!
и ми е много интересно примиренчеството, не само на хората от форума, но и на ИП. Да цитирам Константин Абрашев: "При Мостстрой още не сме се започнали с консолидирания отчет, който ще е от изключително значение поради значителното преструктуриране".
То бива, то може ... ама ...
нито за минута не съжалявам, че излезнах от тази позиция!
препоръка е за добро корпоративно управление!
Недей така, че ще размекнеш редиците на МОСТОВАЦИТЕ :-) Знаеш ли колко време отне на Пепи да ги стегне :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
бати смотаняците .... продължават да се крият?!?!?!
и ми е много интересно примиренчеството, не само на хората от форума, но и на ИП. Да цитирам Константин Абрашев: "При Мостстрой още не сме се започнали с консолидирания отчет, който ще е от изключително значение поради значителното преструктуриране".
То бива, то може ... ама ...
нито за минута не съжалявам, че излезнах от тази позиция!
препоръка е за добро корпоративно управление!
Успех ти желая ... аз виждам много добри перспективи пред тази фирма, но т.н. им corporate governance е кръгла нула и затова от известно време не съм акционер и не съжалявам ...
не може изп. директор да нехае за отчета и да не ти отговарят на запитванията
не може главната счетоводителка да е в болнични с месеци
не може да ти обясняват, че отчета видите ли ще излезе на Екстри при условие, че нямат подписан договор
не може да не си направят труда да пуснат един файл до Инвестор, при условие там нещата са автоматизирани ...
Напълно си прав!!!
НО!!!!
В България доста често има изтичане на информация и някои изкупувания говорят за това(поне според мен)!!! И ако е така един достатъчно забавен отчет ще свали още цената и ще може да се купи по-евтино.
Успех ти желая ... аз виждам много добри перспективи пред тази фирма, но т.н. им corporate governance е кръгла нула и затова от известно време не съм акционер и не съжалявам ...
не може изп. директор да нехае за отчета и да не ти отговарят на запитванията
не може главната счетоводителка да е в болнични с месеци
не може да ти обясняват, че отчета видите ли ще излезе на Екстри при условие, че нямат подписан договор
не може да не си направят труда да пуснат един файл до Инвестор, при условие там нещата са автоматизирани ...
Коментар