IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    Тази акция е нещо като капан за пишман инвеститори.
    Значи аз съм влезнал в капана.
    Ех, да му се не види.

Коментар

• Тази акция е нещо като капан за пишман инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
        Който иска да продава.
        Нека всеки е свободен в действията си.
        факт!

Коментар

• Който иска да продава.
          Нека всеки е свободен в действията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinooo
            Те и да изкарат, да не мислиш, че болшинството псевдоинвеститори гледат отчета. То за този пуст отчет на МОСТ се носят легенди вече. Дали пък забавянето не е умишлено. Да падне цената, да си напазаруват някой хора.
            Ми те вариантите винаги са два - твоя и обратния - "задържат го докато някой хора успеят да разпродадат на все още добри цени" А са де

Коментар

• Те и да изкарат, да не мислиш, че болшинството псевдоинвеститори гледат отчета. То за този пуст отчет на МОСТ се носят легенди вече. Дали пък забавянето не е умишлено. Да падне цената, да си напазаруват някой хора.
              OPM - Other People's Money

Коментар

• ебават се Йовчев и Божилова ... един отчет не можаха три месеца да изкарат, мизерници ...

Коментар

• Добре де. Едно не мога да разбера. Кой продава на тези цени? Кой? Някакви долни псевдоспекулантчета. Купуват на 120 и продават на 125. И то по 5, по 6 акции. леле, не издържах Вижде как някакви пикливи кобосчета със сделки за по 2-3 акции се ебават с цената.
                  OPM - Other People's Money

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя)
                    ... да гледаме отчети и проекти засега))
                    Тренда напълно съответства на отчетите и "проектите". Колкото и да ги гледате все тая. Мостовете са боклук.
                    Рече и отсече, затворил очи и застанал пред огледалото.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A

Съни, мислих да не се обаждам ама ти отчетите гледаш ли ги? А проектите?
                      Гледа ги по цяла вечер :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        ... да гледаме отчети и проекти засега))
                        Тренда напълно съответства на отчетите и "проектите". Колкото и да ги гледате все тая. Мостовете са боклук.

Коментар

Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                          Мостчетата не работят. А когато работят, работят лошо. За това се сринаха така поголовно.
                          било божетсвено да се прощават грешки, казвали някои царе))
                          но аз съм обикновена, простосмъртна душа и ще ти отговоря....простичко - бля-бля приказки да ги пропускаме - да гледаме отчети и проекти засега))
                          Съни, мислих да не се обаждам ама ти отчетите гледаш ли ги? А проектите?
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Мерси, Царю честити,
                            би ли помълчял и ти малко, докато мостчетата работят)
                            Мостчетата не работят. А когато работят, работят лошо. За това се сринаха така поголовно.
                            Обладан от тъмната страна е той.
                            Горкият цар.
                            Но да ви кажа мен повече ме кефи Кралят Слънце.

Коментар

било божетсвено да се прощават грешки, казвали някои царе))
                              но аз съм обикновена, простосмъртна душа и ще ти отговоря....простичко - бля-бля приказки да ги пропускаме - да гледаме отчети и проекти засега))

Коментар

Мерси, Царю честити,
                                би ли помълчял и ти малко, докато мостчетата работят)

Коментар

Working...
                                X