Първоначално изпратено от Факушка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърИ тук асистентите на Мони Магурата, които са продали на дъното, предизвикват смях до сълзи.
Благодаря ви, асистенти.
Много пари ще загуби младия джедай ако продължава да не се вслушва в съветите
Но, за стария джедай не се безпокой. Аз не съм дошъл на борсата днес, за да си тръгвам утре, след като изкарам 100-200 лв.
За никъде не бързам, а и възпитанието не ми го позволява.
А ти, като искаш слушай Мони Магурата. Мен това само ме разсмива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърИ тук асистентите на Мони Магурата, които са продали на дъното, предизвикват смях до сълзи.
Благодаря ви, асистенти.
Много пари ще загуби младия джедай ако продължава да не се вслушва в съветитеМнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от INSIDER-AПлъховете започнаха да напускат кораба! Защо ли????
Не е препоръка! Вземете уроци по плуване и гмуркане :-)
Адски е тъпо да правиш подобен род заключения, при все че тренда е един за всички и той е надолу. Дали е MOSTS или която и да е друга ликвидна позиция - все е в една посока.
Въпроса беше че в ден като днешния... е тъпо да правиш заключения за MOST-а. Дали е добра или лоша акцията не споря. Ама ако се огледаш ( а ти си го направил вече), ще видиш, че днес напускането на корабите е повсеместно.
Виж при оловото споко можем да кажем, че и последните плъхове напускат кораба. Ама там май капитана пръв го напусна Или май се опитва да го потопи за застраховка. Или иска да остане сам на кораба
Приликите с мажоритарите ги оставяме настрани Все пак тукашния няма затрит бизнес. Засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от INSIDER-AПлъховете започнаха да напускат кораба! Защо ли????
Адски е тъпо да правиш подобен род заключения, при все че тренда е един за всички и той е надолу. Дали е MOSTS или която и да е друга ликвидна позиция - все е в една посока.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПлъховете започнаха да напускат кораба! Защо ли????
Адски е тъпо да правиш подобен род заключения, при все че тренда е един за всички и той е надолу. Дали е MOSTS или която и да е друга ликвидна позиция - все е в една посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffТи не си лош, ти в интерес на истината никога не си обиждал. Но сега благодарим за доброто, ще се радваме да спреш с постовете си в познатия от теб стил и да се включиш отново, когато имаме повече повод за радост. За да знаем, че можем да освободим кеша. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаРазбира се че не мога да повлияя на пазара. Това не ми е целта.
Целта е да помогна на заблудените инвеститори ако не да спечелят, поне да ограничат загубите.
Добре, Факушка, разбрахме. Всички ние инвеститорите ти благодарим за прогнозите и затова, че ни предупреди. Няма да се учудя ако след няколко месеца дори излезеш прав. Сега обаче е време да спреш. Всички разбрахме. Всички сме предупредени. Ти не си лош, ти в интерес на истината никога не си обиждал. Но сега благодарим за доброто, ще се радваме да спреш с постовете си в познатия от теб стил и да се включиш отново, когато имаме повече повод за радост. За да знаем, че можем да освободим кеша. Благодаря!
Коментар
-
[quote="Факушка"]Първоначално изпратено от Amatyor
И като им добавиш и доза истина, (не цялата, разбира се )
направо откачат... :lol:
То не е и нужно много, но ако можеха да четат между редовете, нямаше да регистрират огромни загуби само за три месеца.
Разбира се че не мога да повлияя на пазара. Това не ми е целта.
Целта е да помогна на заблудените инвеститори ако не да спечелят, поне да ограничат загубите.
Коментар
Коментар