IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушка
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Тук до къде може да стигне цената ...?? Вече нищо не ме учудва..може би 80 лева...? Моля, царе и фак оф на ушким не ми отговаряйте!!!!!
    60 лева.
    При така създалата се обстановка в държавата 30лв. И надолу. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      Тук до къде може да стигне цената ...?? Вече нищо не ме учудва..може би 80 лева...? Моля, царе и фак оф на ушким не ми отговаряйте!!!!!
      60 лева.
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Цената може да стигне дотам, докъдето се простира страхът на спекулантите.
        Но да не забравяме, че страхът е лош съветник, особено като е примесен с голяма алчност.
        Защото спадът на борсата се дължи и на голямата алчност да се вземе всичко без пари. Което е глупаво, разбира се.

Коментар

• Тук до къде може да стигне цената ...?? Вече нищо не ме учудва..може би 80 лева...? Моля, царе и фак оф на ушким не ми отговаряйте!!!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            И тук асистентите на Мони Магурата, които са продали на дъното, предизвикват смях до сълзи.
            Благодаря ви, асистенти.
            Явно младия джедай нищо не е научил от това което писах. Дъното дори не се вижда още, а ти ако беше слушал Царя, нямаше да се набуташ с тази смешна акция. Съгласен съм снего че тази акция е капан за будали.
            Много пари ще загуби младия джедай ако продължава да не се вслушва в съветите
            Предполагам, че си на около 19 години, току що завършил училище и с много мераци.
            Но, за стария джедай не се безпокой. Аз не съм дошъл на борсата днес, за да си тръгвам утре, след като изкарам 100-200 лв.
            За никъде не бързам, а и възпитанието не ми го позволява.
            А ти, като искаш слушай Мони Магурата. Мен това само ме разсмива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              И тук асистентите на Мони Магурата, които са продали на дъното, предизвикват смях до сълзи.
              Благодаря ви, асистенти.
              Явно младия джедай нищо не е научил от това което писах. Дъното дори не се вижда още, а ти ако беше слушал Царя, нямаше да се набуташ с тази смешна акция. Съгласен съм снего че тази акция е капан за будали.
              Много пари ще загуби младия джедай ако продължава да не се вслушва в съветите
              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                Първоначално изпратено от Amatyor
                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                Плъховете започнаха да напускат кораба! Защо ли????

Не е препоръка! Вземете уроци по плуване и гмуркане :-)
                Хехе, то по твойта логика всички акции са потъващи кораби, пълни с плъхове.

Адски е тъпо да правиш подобен род заключения, при все че тренда е един за всички и той е надолу. Дали е MOSTS или която и да е друга ликвидна позиция - все е в една посока.
                Да бе сигурно. Затваряш очи, купуваш каква да е акция и е все тая :-) Това може да го каже само някой, за когото няма никаква разлика между различните акции ;-) Ти май не си от тези, нали?
                О не, аз акциите си ги избирам на база нумерология Събирам буквичките и ако съвпаднат с зодиакалното разпредление на мойте планети си купувам

Въпроса беше че в ден като днешния... е тъпо да правиш заключения за MOST-а. Дали е добра или лоша акцията не споря. Ама ако се огледаш ( а ти си го направил вече), ще видиш, че днес напускането на корабите е повсеместно.

Виж при оловото споко можем да кажем, че и последните плъхове напускат кораба. Ама там май капитана пръв го напусна Или май се опитва да го потопи за застраховка. Или иска да остане сам на кораба

Приликите с мажоритарите ги оставяме настрани Все пак тукашния няма затрит бизнес. Засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                  Първоначално изпратено от INSIDER-A

Адски е тъпо да правиш подобен род заключения, при все че тренда е един за всички и той е надолу. Дали е MOSTS или която и да е друга ликвидна позиция - все е в една посока.
                  Да бе сигурно. Затваряш очи, купуваш каква да е акция и е все тая :-) Това може да го каже само някой, за когото няма никаква разлика между различните акции ;-) Ти май не си от тези, нали?
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A

Коментар

• Плъховете започнаха да напускат кораба! Защо ли????

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• И тук асистентите на Мони Магурата, които са продали на дъното, предизвикват смях до сълзи.
                        Благодаря ви, асистенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                          Ти не си лош, ти в интерес на истината никога не си обиждал. Но сега благодарим за доброто, ще се радваме да спреш с постовете си в познатия от теб стил и да се включиш отново, когато имаме повече повод за радост. За да знаем, че можем да освободим кеша. Благодаря!
                          Ха,ха,ха, поводи за радост в близките няколко години по всяка вероятност няма да имате. Това означава Факушката да не пише никога.

Коментар

• Мостоваците да не се надъхват много, че тук отчетите се бавят с месеци за "доработка". Да няма изненади накрая като по други доскоро прехвалени позиции?

Не е препоръка.

Коментар

Разбира се че не мога да повлияя на пазара. Това не ми е целта.
                              Целта е да помогна на заблудените инвеститори ако не да спечелят, поне да ограничат загубите.

Добре, Факушка, разбрахме. Всички ние инвеститорите ти благодарим за прогнозите и затова, че ни предупреди. Няма да се учудя ако след няколко месеца дори излезеш прав. Сега обаче е време да спреш. Всички разбрахме. Всички сме предупредени. Ти не си лош, ти в интерес на истината никога не си обиждал. Но сега благодарим за доброто, ще се радваме да спреш с постовете си в познатия от теб стил и да се включиш отново, когато имаме повече повод за радост. За да знаем, че можем да освободим кеша. Благодаря!

Коментар

• [quote="Факушка"]
                                Първоначално изпратено от Amatyor

И като им добавиш и доза истина, (не цялата, разбира се )

направо откачат... :lol:

То не е и нужно много, но ако можеха да четат между редовете, нямаше да регистрират огромни загуби само за три месеца.
                                Разбира се че не мога да повлияя на пазара. Това не ми е целта.
                                Целта е да помогна на заблудените инвеститори ако не да спечелят, поне да ограничат загубите.
                                Добре, че има такива самоотвержени хуманисти тук, че иначе хич не знам какво щяхме да правим ... :-) :-))

Коментар

Working...
                                X