IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от voda
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Утре и тази разлика ще оправят. До колко ще ходи още надолу моста ...? Е.и му .....а и вложение стана. На 240 съм влязъл с 2 бона....към нова година може и да стане , а може и да не стане ... на 0 .
    На 240 с 2000 лв. Брей ама ти си станал мажоритар.
    Много смешно, по други позиций съм с 2001 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      Утре и тази разлика ще оправят. До колко ще ходи още надолу моста ...? Е.и му .....а и вложение стана. На 240 съм влязъл с 2 бона....към нова година може и да стане , а може и да не стане ... на 0 .
      На 240 с 2000 лв. Брей ама ти си станал мажоритар.

Коментар

• Утре и тази разлика ще оправят. До колко ще ходи още надолу моста ...? Е.и му .....а и вложение стана. На 240 съм влязъл с 2 бона....към нова година може и да стане , а може и да не стане ... на 0 .

Коментар

• Нещо подкрепата е 100-101, а при ТРАСЕ 111!!! Тази 10% разлика нещо не ми харесва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
            Боримечката, не знам защо не се учудваш. MOSTS къде оповестяват? Там провери ли? А, в e-register потърси ли? Ами май не си!
            Пончо, това не е ли система в която се регистрират емитентите?

ок, намерих новините в данни ... само че познай дали се отваря отчета ... знае ли човек, може и да тръгне.

а иначе толкова ли и трудно да ни уведомят къде, кога ще ги публикуват ... много са заети все Йовчев, Хаджиянков и сие ...

и баси смеха, виждам файл Програма добро корпоративно управление (не мога да го отворя и него, де но това е една друга тема) ... ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!

Коментар

• Боримечката, не знам защо не се учудваш. MOSTS къде оповестяват? Там провери ли? А, в e-register потърси ли? Ами май не си!

Коментар

• освен това не виждам одитирания?! а ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                  Първоначално изпратено от Боримечката
                  Първоначално изпратено от kamikatze
                  Надолу ли е Нагоре ли е, не знам ! ЗНАМ обаче, че отчета ГО НЯМА !
                  ма те хората са непукисти, бе, камикадзе ... кво ги интересува, че нямало отчет ... търгували били очаквания, разби`иш ли?
                  Всички отчети са налични. Кой според вас липсва?
                  Къде видя консолидирания за 4 тримесечие??? на страницата на КФН го няма, в бюлетина на Инвестор - пак го няма, на страницата на борсата - отново липсва ...

защо ли не се учудвам ....

Коментар

ами погледни последната сделка
                    това е репо, но според мен има някаква грешка?!?
                    препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                      Първоначално изпратено от kamikatze
                      ма те хората са непукисти, бе, камикадзе ... кво ги интересува, че нямало отчет ... търгували били очаквания, разби`иш ли?
                      Всички отчети са налични. Кой според вас липсва?

Коментар

• ами погледни последната сделка

Коментар

02 Април 2008 12:28
                          465 бр х
                          130.101

Я виж ти , по 130 лв. ги вземаха - какво ли значи това ?
                          къде видя 130?
                          препоръки не давам

Коментар

• 02 Април 2008 12:28
                            465 бр х
                            130.101

Я виж ти , по 130 лв. ги вземаха - какво ли значи това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kamikatze

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                                Първоначално изпратено от Факушка
                                Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                Тук до къде може да стигне цената ...?? Вече нищо не ме учудва..може би 80 лева...? Моля, царе и фак оф на ушким не ми отговаряйте!!!!!
                                60 лева.
                                При така създалата се обстановка в държавата 30лв. И надолу. Не е препоръка за нищо.

Коментар

Working...
                                X