If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре и тази разлика ще оправят. До колко ще ходи още надолу моста ...? Е.и му .....а и вложение стана. На 240 съм влязъл с 2 бона....към нова година може и да стане , а може и да не стане ... на 0 .
На 240 с 2000 лв. Брей ама ти си станал мажоритар.
Утре и тази разлика ще оправят. До колко ще ходи още надолу моста ...? Е.и му .....а и вложение стана. На 240 съм влязъл с 2 бона....към нова година може и да стане , а може и да не стане ... на 0 .
На 240 с 2000 лв. Брей ама ти си станал мажоритар.
Боримечката, не знам защо не се учудваш. MOSTS къде оповестяват? Там провери ли? А, в e-register потърси ли? Ами май не си!
Пончо, това не е ли система в която се регистрират емитентите?
ок, намерих новините в данни ... само че познай дали се отваря отчета ... знае ли човек, може и да тръгне.
а иначе толкова ли и трудно да ни уведомят къде, кога ще ги публикуват ... много са заети все Йовчев, Хаджиянков и сие ...
и баси смеха, виждам файл Програма добро корпоративно управление (не мога да го отворя и него, де но това е една друга тема) ... ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!
Надолу ли е Нагоре ли е, не знам ! ЗНАМ обаче, че отчета ГО НЯМА !
ма те хората са непукисти, бе, камикадзе ... кво ги интересува, че нямало отчет ... търгували били очаквания, разби`иш ли?
Всички отчети са налични. Кой според вас липсва?
Къде видя консолидирания за 4 тримесечие??? на страницата на КФН го няма, в бюлетина на Инвестор - пак го няма, на страницата на борсата - отново липсва ...
Коментар