Първоначално изпратено от voda
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PonchoБоримечката, не знам защо не се учудваш. MOSTS къде оповестяват? Там провери ли? А, в e-register потърси ли? Ами май не си!
ок, намерих новините в данни ... само че познай дали се отваря отчета ... знае ли човек, може и да тръгне.
а иначе толкова ли и трудно да ни уведомят къде, кога ще ги публикуват ... много са заети все Йовчев, Хаджиянков и сие ...
и баси смеха, виждам файл Програма добро корпоративно управление (не мога да го отворя и него, де но това е една друга тема) ... ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от kamikatzeНадолу ли е Нагоре ли е, не знам ! ЗНАМ обаче, че отчета ГО НЯМА !
защо ли не се учудвам ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от kamikatzeНадолу ли е Нагоре ли е, не знам ! ЗНАМ обаче, че отчета ГО НЯМА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от ХайърсъзовТук до къде може да стигне цената ...?? Вече нищо не ме учудва..може би 80 лева...? Моля, царе и фак оф на ушким не ми отговаряйте!!!!!
Коментар
Коментар