If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С изказването си финансовият министър фактически оставя на следващата администрация избора как да бъде похарчен остатъка. Съветниците на Обама все още не са обявили публично как биха използвали средствата.
Не сериозни мажоритарни собственици така няма да постъпят никога , никой който честно си прави бизнеса не се занимава с такивва глупости. Тези които в момента вилнеят са едни измамници а стоката е изключително свита и ще съсипят държавата. По добре много бързо да падне на нула и да няма и левче за отмъкване от тях отколкото да им се дава време да съсипват.Хората ще издържат месеци или година но години наред ще бъде тежко , майната им на парите.
Аве това е пълна глупост. Всеки БИЗНЕСМЕН ще направи точно така. Това е БИЗНЕС в бизнеса целта е всички да го духат а ти да печелиш. Няма честно. Какво означава честно. Ти (с извинение) луд ли си. Братя и сестри се изпокарват заради земи и парцели а ти ми говориш за ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ . Те са честни реално защото това са законите на търговията. Един печели , много губят.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Не сериозни мажоритарни собственици така няма да постъпят никога , никой който честно си прави бизнеса не се занимава с такивва глупости. Тези които в момента вилнеят са едни измамници а стоката е изключително свита и ще съсипят държавата. По добре много бързо да падне на нула и да няма и левче за отмъкване от тях отколкото да им се дава време да съсипват.Хората ще издържат месеци или година но години наред ще бъде тежко , майната им на парите.
И ще дадеш на разни крадльовци пенсията си ! Не е това начина да настигнеш някой в инвестирането..нормално си е да инвестираш пари и компаните като работят и печелят парите ти да се увеличават , но да намаляват не е нормално и си значи че нещо много яко куца..някой прибира на някого парите и нещо ги краде.Лъже го и го мами някак си и единствения начин тези които крадат да излязат сухи е борсата да се занули , това е в което вярват крадците и така те накрая ще пляснат с ръце и никой нищо няма да им търси. А работата ще стане ербап били откраднали ? Затова си помисли трябва ли да им дадеш пари от пенсията си и не е ли по добре ако стигнат до там да се лигавят да им предлагаш левче за доста акции и да се подиграваме с тях да се мъчат да ги харчат тези пари.Хайде да ги видим могат ли или не могат , борсата явно не я затварят и ги устройва това да продължава .. като чукне нулата да ги видим ще я затворят ли или ще ни продават на стотинка.
имах отлично мнение за тебе .............. но след тези твои думи ............... ще ревизирам мнението си
нима очакваш подобни неща да се случат !!!!!!!!!!!!!!
пазара ще намери равновесната си точка и след няколко години всичко ще си дойде на мястото
Тово вече на нищо не прилича. Апокалиптосите умират от кеф, ама и те губят. Дано това да е вече края.
Няма апокалиптици , не разбрахте ли? И да има те са в някоя землянка в балкана и чакат края на света. Тия на борсата и по специално във форума са хора с пари, а не акции, които точат лиги за по-ниски цени. Това е. И са си прави хората, и аз да бях на тяхно място щях да викам СРИИИВ
аз никога не бих викал "срив" ................... но разни хора - разни идеали
beginner , не ти ли прави впечатление , че вече никой не вика "срив'
Тук вече нещата са по енерция и няма спиране. Ще има още мнооого лоши дни като днес. Мамка му...
Тово вече на нищо не прилича. Апокалиптосите умират от кеф, ама и те губят. Дано това да е вече края.
Няма апокалиптици , не разбрахте ли? И да има те са в някоя землянка в балкана и чакат края на света. Тия на борсата и по специално във форума са хора с пари, а не акции, които точат лиги за по-ниски цени. Това е. И са си прави хората, и аз да бях на тяхно място щях да викам СРИИИВ
аз никога не бих викал "срив" ................... но разни хора - разни идеали
beginner , не ти ли прави впечатление , че вече никой не вика "срив'
И ще дадеш на разни крадльовци пенсията си ! Не е това начина да настигнеш някой в инвестирането..нормално си е да инвестираш пари и компаните като работят и печелят парите ти да се увеличават , но да намаляват не е нормално и си значи че нещо много яко куца..някой прибира на някого парите и нещо ги краде.Лъже го и го мами някак си и единствения начин тези които крадат да излязат сухи е борсата да се занули , това е в което вярват крадците и така те накрая ще пляснат с ръце и никой нищо няма да им търси. А работата ще стане ербап били откраднали ? Затова си помисли трябва ли да им дадеш пари от пенсията си и не е ли по добре ако стигнат до там да се лигавят да им предлагаш левче за доста акции и да се подиграваме с тях да се мъчат да ги харчат тези пари.Хайде да ги видим могат ли или не могат , борсата явно не я затварят и ги устройва това да продължава ..като чукне нулата да ги видим ще я затворят ли или ще ни продават на стотинка.
Коментар