Първоначално изпратено от beginner
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivan61Тово вече на нищо не прилича. Апокалиптосите умират от кеф, ама и те губят. Дано това да е вече края.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от burner90226Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
казвам , че ще има и Софикс под 300
успех
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако може
не работя - от 3-4 години съм пенсионер
имах едни приятели и 2001-2003 години ме караха с тях да инвестирам на борсата , но аз отказвах
вързах се на приказките им едва 2006 година
просто сега за мен е шанс да ги настигна в инвестирането през онези далечни 2001-2003 години
не се притеснявай за безработицата - западняците ще впрегнат всички на работа.................... без пенсионерите , разбира се
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaАз не знам колко съм прост ама на 27.10 ДОРИ В РУМЪНИЯ имаше дъно. Ние на 27 бяхме на SOFIX 526, сега сме на 322 което е 39% по надолу. Румънците са 10% над своето дъно и правят бавничко двойно дъно. Е нашето време ще дойде ли ми е въпроса? Само не знам на кой да го задам ;(
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbtiПървоначално изпратено от beginnerПървоначално изпратено от _1912_все ми е тая дали е над или под 300
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако можеИ аз съм на твоето мнение, бърза работа нямам
при мен постояно идва нов кеш ............... готов за подвизиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Аз не знам колко съм прост ама на 27.10 ДОРИ В РУМЪНИЯ имаше дъно. Ние на 27 бяхме на SOFIX 526, сега сме на 322 което е 39% по надолу. Румънците са 10% над своето дъно и правят бавничко двойно дъно. Е нашето време ще дойде ли ми е въпроса? Само не знам на кой да го задам ;(Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от burner90226Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
успех
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако може
не работя - от 3-4 години съм пенсионер
имах едни приятели и 2001-2003 години ме караха с тях да инвестирам на борсата , но аз отказвах
вързах се на приказките им едва 2006 година
просто сега за мен е шанс да ги настигна в инвестирането през онези далечни 2001-2003 години
не се притеснявай за безработицата - западняците ще впрегнат всички на работа.................... без пенсионерите , разбира се
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от beginnerПървоначално изпратено от _1912_все ми е тая дали е над или под 300
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако можеИ аз съм на твоето мнение, бърза работа нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от burner90226Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от burner90226Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
успех
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако можеMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от burner90226Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
успех
за мен е важно колкото се може по-дълго време да се задържат тези нива ............. поне година , ако можеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар