IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от burner90226
    Първоначално изпратено от _1912_
    Първоначално изпратено от burner90226
    Залагам 100 кинта,че СИФИЛИС под 300 няма да видим.
    имаш 100 кинта насреща

казвам , че ще има и Софикс под 300

успех
    Облога е готов. Сега остава да видим кой ще спечели.95% съм сигурен,че това ще съм аз.Всяка истерия си има своя край.Истерията БФБ днес приключи по достоен за "Рекордите на Гинес" начин.
    Ако това е вярно бърн мисля че даже и 1912 ще се радва.
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
      Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
      Няма какво да се стряскате, още преди месец ви казах, че процентите ще растат всеки ден...това е защото софикса вече е 300 и 30 пункта са 10%....съотнесено с 1980 и 200 пункта...не сте загубили чак толкова много колкото изглежда...Не, че положението е розово...

и ти май влезна в киреча - много убедително взе да успокояваш
      Не - нямам такива намерения. Просто обяснявам, че 11% не са чак толкова много в абсолютна стойност сега. В интерес на истината го казвам...А че работата се е окала е ясно на всички. Колкото и апетитни неща да има в момента на пазара, смятам, че ще има много по-добри моменти да влезе човек, освен това, ще има и доста време да го направи, ако изобщо реши да се занимава с нашата БФБ...която си е пълна пародия, барабар с предприятията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
        Много взехме да сриваме днес
        Няма ли кой да спре търговията, нужно ли е да сриваме с тези темпове?
        По-добре да спрем за няколко дена и да почнем на чисто, а?
        до преди месец рапортуваше и се кефеше като падаха цените .......................... сега взе да искаш да спрат борсата и то за няколко дни ......................... какво се е случило с тебе
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
          Холдинг Варна АД - права (5V2B/5V2B)

Акция на ГОДИНАТА.
          Еи това е. Казвам ви аз да изкупим всички акции дето са за жълти стотинки.
          ебаси кефа правата минаха на 7 ст.
          довечера съм на ресторант (всъщност какво беше това?!) - тържествено поканвам be_google да споделим вечерята заедно )))))
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
            Първоначално изпратено от burner90226
            имаш 100 кинта насреща

успех
            Облога е готов. Сега остава да видим кой ще спечели.95% съм сигурен,че това ще съм аз.Всяка истерия си има своя край.Истерията БФБ днес приключи по достоен за "Рекордите на Гинес" начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Няма какво да се стряскате, още преди месец ви казах, че процентите ще растат всеки ден...това е защото софикса вече е 300 и 30 пункта са 10%....съотнесено с 1980 и 200 пункта...не сте загубили чак толкова много колкото изглежда...Не, че положението е розово...

и ти май влезна в киреча - много убедително взе да успокояваш

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
                Вместо да си говорим врели-некипели - да помислим сериозно можем ли да работим нещо друго, което и да ни храни и да е полезно за обществото. Щото е ясно , че търговията на борсата си е едно надлъгване и рано или късно идва часът на истината.
                О, ето ги и непоследвалите златните правила на инвестирането, а в частност "Не напускай работата си, за да инвестираш".

Коментар

• Няма какво да се стряскате, още преди месец ви казах, че процентите ще растат всеки ден...това е защото софикса вече е 300 и 30 пункта са 10%....съотнесено с 1980 и 200 пункта...не сте загубили чак толкова много колкото изглежда...Не, че положението е розово...

Коментар

• _1912_

0 -ла и то още утре , крайно време е да се затвори тази глупава борса и да я няма въобще и няма да има измами.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Холдинг Варна АД - права (5V2B/5V2B)

Акция на ГОДИНАТА.
                      Еи това е. Казвам ви аз да изкупим всички акции дето са за жълти стотинки.
                      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от burner90226
                        имаш 100 кинта насреща

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                          Без притеснения борсата няма да пада повече за днес
                          И утре е ден !

Коментар

• пак детски истории с болдван шрифт.. поредния разочарован... форума стана кошче за душевни отпадъци...
                            if u don't know...now u know

Коментар

• burner90226

Нищо не залагам и в крадени неща не инвестирам и то такива които дори не са материални. Който им купува е болен , и Софикс "0"- ла ще видим това е пълна анархия. Не е възможно някой си да продава на 60 стотинки щото щяло да стане 30 пък той ще си ги купи пак по 30 и ще спечели ...и от това ще печели.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
                                Вместо да си говорим врели-некипели - да помислим сериозно можем ли да работим нещо друго, което е да ни храни и да е полезно за обществото. Щото е ясно , че търговията на борсата си е едно надлъгване и рано или късно идва часът на истината.
                                Що,на нас не ни пречи.Ние си можем и си работим много други работи!!!

Коментар

Working...
                                X