IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
    Дай боже 200 кинта да е
    Само за протокола....
    Имам акции от София БТ и Благоевград БТ ...но почвате да преминавате в царството на мечтите....
    Цените на Благоеград БТ и София са равностойни в полза на Благоевград с по модерна техника ...сега мислят да инвестират и в София но дали ще смогнат преди приватизацията ....
    При цени 120 лв. на акции и в двете фабрики ако направиш сметки цените отиват на холдинга около 300 м. евро с наличният кеш ...
    4 милиона акции в двете фабрики по 120 лв. равно на 480 м. и холдинга... 100 м.
    приватизация на 300 м евро....еха....

Коментар

• Абе то 120 да е пак добре

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Като разправях на приятели, че търговото го очаквам на около 120, лятото много ми се смяха.... Сега става все по-реално дори 160.... Зависи от купувача...
        Дай боже 200 кинта да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Аз пък мисля да изчакам докъм края на годината, за едно търгово на трицифрена ценичка
          Като разправях на приятели, че търговото го очаквам на около 120, лятото много ми се смяха.... Сега става все по-реално дори 160.... Зависи от купувача...

Коментар

• Защо не- помня , че и СОФБТ и БЛАБТ бяха изкатерили цена близо 120лева

Коментар

• Дай Боже дъжд

Коментар

• Аз пък мисля да изчакам докъм края на годината, за едно търгово на трицифрена ценичка

Коментар

• Тук реалността ще е 60лв, а ако продължат с добрите резултати softohold може да се окаже прав за цени от 90лв. За мен към момента тавана е 60-63лв.

Коментар

• 60-70лв. след годишният отчет и 80-90лв. преди годишното ОСА

Коментар

• 50 не дали, а кога

Коментар

Печалба 15-20млн. и дивидент 12-15лв. на бройка

Коментар

Цигарената фабрика „София-БТ” АД е произвела близо 7,9 млрд. къса цигари през 2010 г., което е рекорд за дружеството

Рекордна ще и печалбата и още по-рекорден ще и дивидента на Цигарената фабрика „София-БТ” АД

Печалба 15-20млн. и дивидент 12-15лв. на бройка
                          Потривам аз ръчички и чакам парички

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            7,9 млрд. къса цигари през 2010 г., което е рекорд в цялата история на дружеството

Цената трябва да се вдига или да пада ?
                            Според междинния доклад, към 30.09.2010 са произведени 5.7 млрд. къса а реализацията е 5.5 млрд. къса. Ако до края на годината произведените са 7.9 млрд. къса това са 2.2 млрд. производство само за четвърто тримесечие, което си е още един рекорд. Остава да чакаме отчета за да видим реализацията. Интересно, какво ще стане с печалбата на София БТ ако БТН го приватизират първото тримесечие, както се говори и на ОСА собстветика не е държавата а КТБ? Надяваме се на голям дивидент, но дали ще се разпредели такъв само остава да се надяваме или поне да продадем на добра цена. Същата дилема стои и с Благоевград. Засега резултатите са чудесни но .... има много неизвестни

Коментар

• 7,9 млрд. къса цигари през 2010 г., което е рекорд в цялата история на дружеството

Цената трябва да се вдига или да пада ?

Коментар

• Браво Браво и от мен!
                                Интересно ще е да видим отчета!

Коментар

Working...
                                X