IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    Имаш в предвид, че са били за собствена сметка на ИП-то, не на клиент?
    Да, точно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Чакайте малко, това че ИП продават или ще продават добро ли е или зле, че малко се обърках?!
      Щото аз имам добър спомен с продажби от ПФБК при 15-20 кинта.
      Идеята там май беше че трябвало да продават нещо за да покриват режийни разходи
      Имаш в предвид, че са били за собствена сметка на ИП-то, не на клиент?

Коментар

• Утре гоним 60 кинта нали

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
          Помните ли за какви кинти бяха шитнали на пещаците Пловдивския табак ? Там май имаше и сгради в центъра.
          помня че имам продадени 650 акции над 34. 50 лв. при начална над 26 лв за аукциона и 10 лв на борсата ......и 2 лв дивидент платен предварително...
          Само че помня и ,че не допуснаха и акционери с над 40 лв. на акция.... заради Еврофинанс който не изчакаха крайният час ...

Коментар

• Помните ли за какви кинти бяха шитнали на пещаците Пловдивския табак ? Там май имаше и сгради в центъра.

Коментар

• Чакайте малко, това че ИП продават или ще продават добро ли е или зле, че малко се обърках?!
              Щото аз имам добър спомен с продажби от ПФБК при 15-20 кинта.
              Идеята там май беше че трябвало да продават нещо за да покриват режийни разходи

Коментар

• Така е ип ще продават , а некоя и друга банка ще и лапне акцииките.....................,

абе, ако блбт е на цена 50 кинта ,

то сфбт трябва да над 100 по съпоставими показатели....!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Мечето тука знае много и е некоректно да се обвинява за нещо. Причините София-БТ да заслужава по-висока цена по-скоро може да се търсят в парцелите и имотите които има в София, те изобщо не са оценяни. Отделен е въпроса, че в момента предприятието се търгува на П/Е около 3.5...
                  Здравей Марин ,
                  Марти има право на мнение и то съвпада с интересите ми....качването на София БТ.
                  В едни по късни времена ако се приватизира холдинга до ОСА държателите на акции като мен в дъщерните могат да минат на водичка ако не си правят сметката....
                  Тогава ще отпадне дивидента и цената ще се съобразява с цената която е получила държавата .... за дъщерните може да няма търгово....
                  Аз съм заложил за приватизация след юни ...може да има дивидент .. сериозен .
                  Ако цената мине 60- 80 лв. ще почнат продажби от ИП който поради ниската ликвидност са замразили тези акции...за Благоевград БТ е също положението въпреки че там акциите са изкупени от Капман на по ниските нива...
                  Поздрави и по леко да не развалите хубавата позиция !

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
                    Според мен, цветарката и Киро са на по-прав път.
                    Мечето тука знае много и е некоректно да се обвинява за нещо. Причините София-БТ да заслужава по-висока цена по-скоро може да се търсят в парцелите и имотите които има в София, те изобщо не са оценяни. Отделен е въпроса, че в момента предприятието се търгува на П/Е около 3.5...

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                      Защо говориш без да проучиш ?
                      Просто не си прав !!!!!!
                      Според мен, цветарката и Киро са на по-прав път.

Коментар

• Сега искат да наваксат, но преди 15 години се инвестираше само в БЛАБТ

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Цените на ...Благоеград БТ и София са равностойни в полза на Благоевград с по модерна техника ...сега мислят да инвестират и в София но дали ще смогнат преди приватизацията ....
                          Защо говориш без да проучиш ?
                          Просто не си прав !!!!!!
                          За първите 9 месеца на 2010 в София БТ за закупени машнини за 8 566 000 лв срещу само 2 200 000 в Благоевград БТ
                          Софиянци настигат Благоевград БТ и разликата е само 20% за първите 9 месеца.
                          Очаквам в годишния отчет София бт да ги бие по продажби
                          Не е реално капитализацията на Благоевград бт да е 2 пъти тази на София бт в момента

Коментар

• А доколко е възможно повторението на това, което се случи при приватизацията на БТК?
                            По-паметливите от Вас нека ме поправят ако греша, но БТК не беше ли приватизирана без да бъде разпределен дивидент за годината предшестваща момента на сключването на приватизационния договор,
                            и съответно купувача придоби компанията заедно с натрупаната неразпределена печалба от предходната година, без той самия да има какъвто и да е принос за тази печалба?
                            И тъй като вече имаме сключен договор за консултант по продажбата на холдинга със Сити, дали този момент с дивидента не е вече договорен?
                            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                            |___________||__|___|)
                            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Дай Боже дъжд
                              Господ дава,ама не забравя.
                              Attached Files

Коментар

• А прогнозите са за сделка 120-150 милиона

Коментар

Working...