IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Правилно е. Ако ИП то ти не ти позволява просто приказвай с други, тази търговия не е изключение.

ок ..последно..кажи ми кой ти е беокера...ако искаш и на лични.........Пускам официално запитване до КФН

Коментар

• вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Правилно е. Ако ИП то ти не ти позволява просто приказвай с други, тази търговия не е изключение.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          На практика не го продаваш ти, а ИП, но наистина какво си харесахте темата за този спам.

...извинявам се.спирам.......

Коментар

Не ми трябва да се замислям. Брокера ми каза че няма проблем, само това ме интересува. Всъщност при последните спадове аз лично това правех. чаках да скочи в начолото на сесията след това продавах и си ги купувах накрая на ниско.
            ....ми кажи кой ти е брокера ....ама в КФН..........те да определят дали е правилно......

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Aбе то ,че става...става......ама замисли се.....продаваш нещо което на практика го нямаш още
              На практика не го продаваш ти, а ИП, но наистина какво си харесахте темата за този спам.

Коментар

• Не ми трябва да се замислям. Брокера ми каза че няма проблем, само това ме интересува. Всъщност при последните спадове аз лично това правех. чаках да скочи в начолото на сесията след това продавах и си ги купувах накрая на ниско.

Коментар

Нямам идея как става и защо. Знам че няма никакъв проблем да се прави дейтрединг и това не зависи от това какво се купува или продава. Съвсем спокойно човек може да купи сутринта и да продаде на края на сесията наример.

Aбе то ,че става...става......ама замисли се.....продаваш нещо което на практика го нямаш още

Коментар

• Дивидент+Резерви да ги раздадат преди преватизацията ще е супер
                    Това е София БТ АД

Коментар

• вчера пращаше да се четат правилници

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      какво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши, а чети правилници......
                      днес понеже няма такъв правилници, вече почва да раздава телефони на лични защото никой от тук пишете не знае как от къде да ги види телефоните на Карол

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Отговарям ти защото си коректен .... обади се в Карол ,Еврофинанс и още десетина ИП и утре ще говорим ....ако нямаш телефоните ще ти ги дам на лични...
                      освен да дава нейния телефон и утре ако някой й се обади да казва ------- "така е , според наредба 39"

чисто луда е жената ---- да пази Господ

Коментар

• Нямам идея как става и защо. Знам че няма никакъв проблем да се прави дейтрединг и това не зависи от това какво се купува или продава. Съвсем спокойно човек може да купи сутринта и да продаде на края на сесията наример.

Коментар

• В интерес на истината и на мен ми казаха от ИП,че може в един и същи ден да купиш и продадеш.За мен лично е невъзможно защото акцията която си купил идва след два дена при теб.Обаче съм го правил.и става.Обяснявал съм си го по следния нячин.....просто продаваш акция която е собственост на ИП.По този начин стават и късите.Според мен ИПто го прави заради комисионната....взима 2 за деня......

..чудил съм се ако го пробвам с някоя екзоти`на акция като.....OPTIC..или .......ticha.....ili..........HSOF

Коментар

• Сделките си приключват със сетълмент Т+2, това обаче не пречи да се прави дейтрейдинг. От доста време вече е разрешен.

Коментар

• А нещо по темата намира ли се някой да сподели

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                                едва ле КФН е заспала още от 1996г. и няма кой принц да я сьбуди н блиските 20-на години
                                те и от други ИП-та четат форума - някой ще се светне и ще докладва, че при Карол според цветанка няма сетълмент

няма да се учудя, ако другата седмица и тя каже, че не може да продава веднага

Коментар

Working...
                                X