IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    марката "виктори" дълги години беше предимството на БлБТ пред всички останали цигарени фабрики, но с времето това се промени и въпреки, че е три пъти по-голяма от софийската и това може да се промени ................. всичко зависи от мениджънта, но от друга страна когато двете фабрики са под една шапка реално между тях няма конкуренция, а ще се допълват в изпълнение на поръчките
    Ева това е новата марка номер 1
    София БТ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
      Прав си София БТ е подценена а е по-добрата от Бл БТ
      марката "виктори" дълги години беше предимството на БлБТ пред всички останали цигарени фабрики, но с времето това се промени и въпреки, че е три пъти по-голяма от софийската и това може да се промени ................. всичко зависи от мениджънта, но от друга страна когато двете фабрики са под една шапка реално между тях няма конкуренция, а ще се допълват в изпълнение на поръчките

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
        A бе,

каква е тази смешна капитализация за сфбт.....50 млн при толкова инвестиции, 10 млн лв печалба и отличен дивидент,

а за блбт капитализация 150млн лв ,

аййй стига бе!!!

Изостава цената, изостава,

видно е от където и да го погледнеш!!
        Прав си София БТ е подценена а е по-добрата от Бл БТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Знам ама знам и ТИМ какво правят в Слънце БТ. Така е в Пловдив БТ им се падна коректен мажоритар ,но тук им трябва голям и стратегически инвеститор за да не лъже на дребно като тимаджиите в Слънце....
          Въпреки битуващото всеобщо мнение за "стратегически инвеститор" и т.н. блала, Според мен е много по-добре, мажоритаря да е български... Не е препоръка. Според мен няма никакъв смисъл капиталите да се изнасят от България...към чужди лапачи. Имат достатъчно капитали за престуктуриране и обновяване на технологиите
          Last edited by lalka 75; 21.06.2011, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
            ти ако знаеш какво прави Кинг тобако след приватизацията... ще ахнеш. Приготвя се в момента износ за ... Швеция, босна, херцеговина, .. Либия.. т.н,,, да не изброявам. Така, че приватизацията е по-добрия вариант отколкото да остане вечно в сянката на дпс и сие. Пъти ще е по-дборе, ако го вземат кинг табако. Не е препоръка
            Знам ама знам и ТИМ какво правят в Слънце БТ. Така е в Пловдив БТ им се падна коректен мажоритар ,но тук им трябва голям и стратегически инвеститор за да не лъже на дребно като тимаджиите в Слънце....

Коментар

"Благоевград БТ" най-добрата фабрика на "Булгартабак"
              2 май 2007 16:47

Това е точно по спора. Интервю на Лачев в дарик и тогава в БТН са над 10 фабрики плюс Юрии Гагарин ,Пловдив БТ и Слънце БТ....
              ти ако знаеш какво прави Кинг тобако след приватизацията... ще ахнеш. Приготвя се в момента износ за ... Швеция, босна, херцеговина, .. Либия.. т.н,,, да не изброявам. Така, че приватизацията е по-добрия вариант отколкото да остане вечно в сянката на дпс и сие. Пъти ще е по-дборе, ако го вземат кинг табако. Не е препоръка

Коментар

"Благоевград БТ" най-добрата фабрика на "Булгартабак"

Това е точно по спора. Интервю на Лачев в дарик и тогава в БТН са над 10 фабрики плюс Юрии Гагарин ,Пловдив БТ и Слънце БТ....
                Това което си цитирал е много старо-още от времето на възхода
                Фактите са че СОФБТ се справя много по-добре в кризата и тази, а и миналата година. Явно това е заслуга на менидмънта , който тук се справя по-добре. А и постигнатите резулатати са красноречиво в полза на СОФБТ. Тук цената отдавна трябваше да е ДВОЙНА: Вместо това цената от месеци се натиска и умишлено се държи в несъотвествие с постигнатите резултати. Дали некои осъзнават, че след приватизацията ще има търгово и че ще глупава издънка то да мине на тези смешно ниски цени

Коментар

• "Благоевград БТ" най-добрата фабрика на "Булгартабак"

Коментар

• A бе,

каква е тази смешна капитализация за сфбт.....50 млн при толкова инвестиции, 10 млн лв печалба и отличен дивидент,

а за блбт капитализация 150млн лв ,

аййй стига бе!!!

Изостава цената, изостава,

видно е от където и да го погледнеш!!

Коментар

• Момчета, май и приватизацията чука на вратата ... трябва да се попристегне булката
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                        Що говориш като в час по литература за свободно съчинение ?
                        Фактите са 8 600 000 инвестиции в машини 2010 в София бт срещу 4 000 000 в Благоевград бт
                        Сам си отговаряш в София БТ има повече нужда от вложения в поточните линии. Това вече е направено в Благоевград БТ . Мога да ти постна статия в Труд преди три години "Благоевград БТ най модерната фабрика на Балканите.."

Коментар

• Що говориш като в час по литература за свободно съчинение ?
                          Фактите са 8 600 000 инвестиции в машини 2010 в София бт срещу 4 000 000 в Благоевград бт

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Имам акции и от холдинга и от дъщерните ,но да сравняваш София БТ с Благоевград БТ е малко като кон с магаре.
                          Дивидента е двойно по малък
                          Винаги София БТ е имала проблеми с ликвидността си при производството на цигари/защо изтеглиха ликвидност за холдинга от Благоевград БТ а не от тук , ами там е и има още над 80 м /. Защо Морган са акционери там а не тук . Защо вкараха най новите поточни линии там и после почнаха тук по малко...Тук апетитни са имотчетата ,но при приватизация май няма начин да се пипнат не по предназначение.
                          П.П. това със загубите първото тримесечие е неща нормално за холдинга и сие и може да значи и повече акциз внесен в държавата и резултатите ще дойдат второто и третото тримесечие.Важното е да имат работа а те имат!
                          Не е препоръка
                          П.П.2 Дивидента също е добър ,но не пипнаха резервите.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                            Няма да продавам имам си 300бр. и за сега пас а и в BTH имам и там пас, чакам си дивидентите.
                            http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/06...dent_ot_dvete/

Браво на теб

Коментар

• И по трите табаци чакам от доле, който не е доволен от дивидента може да ми продаде.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                е кво сега, утре ще купуваш ли, или ше шиткаш ??)))
                                Няма да продавам имам си 300бр. и за сега пас а и в BTH имам и там пас, чакам си дивидентите.
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X