Браво на тоя дето обра на 57 лв., ама май е време да чуем цената и на търговото по тази хартия?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Почва да се бидва все по-сериозно над 50 кинта.
Или е някой който добре си прави сметките за евентуалната търгова цена тук, или пък мажовците няма кой друг да прилъжат да му лапнат пакета ниско и се налага да търсят на пзара нужните акции за достигане на заветните 95%. По наши сметки към 2%.
Ще поживеем и ще видим.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Мисля че тук евентуална търгова цена ще е по-високо.
Който е чел търговото за Плебт ще ме разбере.
От БТХ имат обаче да събират още акции преди да стигнат заветните 95%. Да видим дали ще има още някой да си "подари" евтина пакета. Аз лично въобще не мисля да бързам с продажба...Добрият, стар Батя
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...vachyt,138735/
На 45 лева
И тук най-вероятно ще го извъртят на 45 лева.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе се коси. 47 или 45 все тая спрямо потенциала на позицията. Онзи ден, след отчета и на 50 лв. обирах. Но като може по-евтино, кой би се дърпал
За съжаление индикациите се към отписване - метнаха ПлеБТ, изкупуват дяловете на институционалните - първо ПФ Доверие, сега и БАТ...
Жалко че ще намалеят още стойностните компании на БФБ. Дано поне ни компенсират подобаващо с добра търгова цена. При ПлеБТ добре платиха, но тогава беше Димана. Сега да видим при Попов как ще бъдат защитени миноритарите. Ако се опита ограбване, съм готов да пиша писма и до Бойко, и до Брюксел... даже на арменския поп ще драсна едно
Ще се косултирам с юрист и за обжалване решението на КФН. Но нека видим първо каква ще я сготвят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИнтересно щом взеха 5% на тази цена..дали ще се навият да надуят цената на евентуално бъдещо търгово много над нея.
Тия отчети не четат ли??
Дали няма пак няква корупционна схема или плащане и извън пазара...
На държавата да и вземеш акциите евтино, ясно. Да излъжеш или платиш на когото трябва в ПФ че да ти дадат евтино, пак го разбирам. Но... уж стратегически, професионален инвеститор от бранша да се предаде така... намирисва ми.
Ще видим...
Между другото като се съберат присъствалите акции на ОСА (гласовете на БТХ и явно свързаните с мажо, които купиха от ПФ Доверие) и се прибавят и днешния пакет излиза че събират 87%. Та има още доста за обиране до заветните 95. А ако те не се дават лесно... ще си трябва хубава търгова цена .... как го извъртях в моя полза само
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБравос! Уцелил си цената с тези 250!
И аз щипнах малко ама чак над 47
Прав си за търговото, дано руснаците не оставят само Холдинга публичен, а дъщерните да си ги приберат изцяло!
За съжаление индикациите се към отписване - метнаха ПлеБТ, изкупуват дяловете на институционалните - първо ПФ Доверие, сега и БАТ...
Жалко че ще намалеят още стойностните компании на БФБ. Дано поне ни компенсират подобаващо с добра търгова цена. При ПлеБТ добре платиха, но тогава беше Димана. Сега да видим при Попов как ще бъдат защитени миноритарите. Ако се опита ограбване, съм готов да пиша писма и до Бойко, и до Брюксел... даже на арменския поп ще драсна едно
Ще се косултирам с юрист и за обжалване решението на КФН. Но нека видим първо каква ще я сготвят...Last edited by Батя; 02.08.2012, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, май лапнаха пакета на Ротманс.
Може би мажо разчиства терена за търгово и отписване. Но хич не ми се иска да го отписва. И без това такива качествени компании на БФБ останаха съвсем малко
Иначе Батя ви пак се вреди, хитрата му хиена. Сделките за 37 и 250 бр. при сипването са мои
И аз щипнах малко ама чак над 47
Прав си за търговото, дано руснаците не оставят само Холдинга публичен, а дъщерните да си ги приберат изцяло!
Коментар
-
По мое наблюдение холдинга печечли отново пазарен дял в БГ, но голямото постижение е ръста на износа
И както преди време тук във форума казвах, че не е страшно да се загуби пазарен дял в БГ защото той е нищожен в сравнение с потенциалния износ.Last edited by Marti; 02.08.2012, 11:41.
Коментар
Коментар