Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧакайте малко, това че ИП продават или ще продават добро ли е или зле, че малко се обърках?!
Щото аз имам добър спомен с продажби от ПФБК при 15-20 кинта.
Идеята там май беше че трябвало да продават нещо за да покриват режийни разходи
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеПомните ли за какви кинти бяха шитнали на пещаците Пловдивския табак ? Там май имаше и сгради в центъра.
Само че помня и ,че не допуснаха и акционери с над 40 лв. на акция.... заради Еврофинанс който не изчакаха крайният час ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМечето тука знае много и е некоректно да се обвинява за нещо. Причините София-БТ да заслужава по-висока цена по-скоро може да се търсят в парцелите и имотите които има в София, те изобщо не са оценяни. Отделен е въпроса, че в момента предприятието се търгува на П/Е около 3.5...
Марти има право на мнение и то съвпада с интересите ми....качването на София БТ.
В едни по късни времена ако се приватизира холдинга до ОСА държателите на акции като мен в дъщерните могат да минат на водичка ако не си правят сметката....
Тогава ще отпадне дивидента и цената ще се съобразява с цената която е получила държавата .... за дъщерните може да няма търгово....
Аз съм заложил за приватизация след юни ...може да има дивидент .. сериозен .
Ако цената мине 60- 80 лв. ще почнат продажби от ИП който поради ниската ликвидност са замразили тези акции...за Благоевград БТ е също положението въпреки че там акциите са изкупени от Капман на по ниските нива...
Поздрави и по леко да не развалите хубавата позиция !
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеСпоред мен, цветарката и Киро са на по-прав път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеЗащо говориш без да проучиш ?
Просто не си прав !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЦените на ...Благоеград БТ и София са равностойни в полза на Благоевград с по модерна техника ...сега мислят да инвестират и в София но дали ще смогнат преди приватизацията ....
Просто не си прав !!!!!!
За първите 9 месеца на 2010 в София БТ за закупени машнини за 8 566 000 лв срещу само 2 200 000 в Благоевград БТ
Софиянци настигат Благоевград БТ и разликата е само 20% за първите 9 месеца.
Очаквам в годишния отчет София бт да ги бие по продажби
Не е реално капитализацията на Благоевград бт да е 2 пъти тази на София бт в момента
Коментар
-
А доколко е възможно повторението на това, което се случи при приватизацията на БТК?
По-паметливите от Вас нека ме поправят ако греша, но БТК не беше ли приватизирана без да бъде разпределен дивидент за годината предшестваща момента на сключването на приватизационния договор,
и съответно купувача придоби компанията заедно с натрупаната неразпределена печалба от предходната година, без той самия да има какъвто и да е принос за тази печалба?
И тъй като вече имаме сключен договор за консултант по продажбата на холдинга със Сити, дали този момент с дивидента не е вече договорен?|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Коментар