IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Едно пилинце ми каза ,че Гено се набира по вертикала....
    Монти да не е продал мъничко, че да има трошици за награда на пиленцето

Коментар

• НЯМА ЛОШО- ГЕНО Е ПИЧ

Коментар

• Едно пилинце ми каза ,че Гено се набира по вертикала....

Коментар

• Добре бе, какви са тия престъпници да пикаят срещу вятъра?
          Даже и с айсберги под 200 бр...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Аз лично залагам на нова форма на финансиране и наливане на оборотни средства.
            С последните ще се завърти една колаборация, поради която ВЕРОЯТНО ще покажат по-добри резултати, стъпили на крака и с поглед напред и нагоре ще са прилични за продан.
            Нямам препоръки!
            Колко компании са продали, в които са влезли? Иначе са майстори на финансовия инжинерниг....

Коментар

В момента има голям....
              Много ме бъзикаха за тази позиция та да си излея и положителните емоции...
              Днес ми е ден...
              да има голям, сутринта ме удари един ластик на елана

Коментар

• Аз лично залагам на нова форма на финансиране и наливане на оборотни средства.
                С последните ще се завърти една колаборация, поради която ВЕРОЯТНО ще покажат по-добри резултати, стъпили на крака и с поглед напред и нагоре ще са прилични за продан.
                Нямам препоръки!

Коментар

• ДНЕС ПЕТРОЛА КЪРТИ МИВКИ

Коментар

• Браво на Петрол

Коментар

В момента има голям....
                      Днес ми е ден...
                      Ще си дойде всичко на мястото, Монти . По мое мнение много бързо ще покаже добри резултати компанията в рамките на едно две тримесечия.

Дали ще я продава и кога не се знае, знае се че трябва да заработи както трябва да се иска адекватна цена

Коментар

• А така!
                        Стъписване. Ни напред, ни назад.

Страхът е голям и очевидно наший брат не знае, какво ли точно става.

Увеличение.
                        В дружество влизат пари!
                        Парите очевидно имат някакво ясно предназначение.
                        1. КТБ няма да става петролен търговец или дистрибутор. Той иска да препродаде бързо на подходяща цена и да затвори тази тъжна страница.
                        Едни парички, които ще влязат за подреждане и излъскване на стоката, преди да я сложи на сергията, биха му се отразили добре.
                        Но, тук има един сериозен недостатък. Парите трябва пак да ги даде той. А той вече даде много, дотук.
                        Дребните сме малко, пък и кой ли от дребните ще извади кеш за увеличението?!

А и твърде много са тези 260-270 млн.
                        Голямо лъскане ще падне, баси лъскането!

Нещо май, не ми се чини да е такъв случаят

2. Още един вариант. Увеличението да е всъщност самата продажба. Малко нонсенсусно звучи. По-скоро да е елемент от вече договорена продажба.
                        Защо биха го направили по този начин?
                        Има толкова други начини.
                        Парите, които ще влязат от увеличение ще ги даде бъдещ собственик и са нещо като капаро и остават на разположение на дружеството. Те са "на разпореждане" на Василев и са неговата гаранция.
                        Обратно, той трябва да даде гаранция на бъдещия собственик. Може да заложи нещо.
                        Акциите стават чудесно.

Какво е лошото в тази схема?!
                        Нямаме никаква представа, след като започне да се изпълнява една такава потенциална сделка и след като се случи увеличението ...
                        на каква цена ще се прехвърли собствеността????
                        Ами ако останем на течение .....

Това ми хрумна докато цената блокира около 4, а докато свърша, отиде на 4,12.
                        Може ида са пълни глупости.

Никакви съвети, препоръки, просто спекула.

редактирах с 2 думи, та да е ясно, че парите от увеличението би ги дал новият!
                        Last edited by nacheff; 28.02.2014, 11:03.

Коментар

• В момента има голям....
                          Днес ми е ден...

Коментар

• Видяхме само за един месец ( декември 2013) как тръгна компанията, пък сега с допълнителния кеш от увеличението доста бързо ще си проличи доброто управление. Това е ако кеша остане и се върти в компанията , а не се връща на кредиторите. Ще видим, твърдо холд

Коментар

• А и да не забравяме ,след рязко изстралване на цената има леко спадане за да се купят акциите на тези който смятат ,че е спекулативна цената и временна и пак нагоре..
                              Преживял съм го в каолин ,Уеб медия ,БТН и много други...
                              Може и да е вярно ,но за мен цената вече не е временна след тази емисионна ...
                              Най малко заради това че е нормално да купуваш от маркета а не да внасяш пари в СИС....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Да има логика, а може и към 6-7

Коментар

Working...
                                X