IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Монти, тук какъв ти е таргета..
    Над 5...
    Дубъл най малко...
    Няма логика да правят увеличение на 5 и да продават на 5 после след оздравяването...
    Не е препоръка....

Коментар

• Монти, тук какъв ти е таргета..

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
        Еха, мощен подскок още на аукциона
        Продажбата под 4 си е вече живо невежество...
        Ама всеки има глава на раменете..
        Не е препоръка...

Коментар

• Спрете защото и тук ще направя дубъл

Коментар

• Еха, мощен подскок още на аукциона

Коментар

• БРАВО БЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                За да увеличава на 5 лева, със сигурност ще продаде после по-скъпо.. или е намерил някой да запише увеличението. Макар че, второто не ми се струва вероятно, щото този някой ще е едва с 33% срещу едни 270 млн. лева
                Корпа го увеличиха на 150 лв., мисля успешно, но в цената много не се отрази.
                Като се замисля - нов тип финансиране и наливане на оборотни средства, а оттам може би по схемата на затворения цикъл да почнат да захранват редица обекти и да рипне пазарния дял. Но не ми се чака толкова, не съм свикнал при тая акция баш.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Разбира се че тогава ще гони 12-15 лв най малко цената.... с увеличението ..
                Интересно какво ще правят с тези 500 милиона...направо ме разбиха....
                Не е препоръка....
                Е чак пък 12-15...не че не ги харизвам тогава, ама малко мисля е пожелателно мислене.
                При евентуален скок пък скоро може да увеличим стойността на ФФ.
                Пончо защо ги отписваш тотално засега със Софикса?
                Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  ами да, на някой може да му трябва кеш и да получи едни 10% за баба марта, Жека брато мерси за инфото!
                  +/- 10 %, няма да му оправят Мартата.
                  Няма за какво за инфото, имах някакво усещане, та се потвърди, да видим реакцията на пазара.
                  Преди година май постнах за Трасето и прословутите 115 млн. с летището ли бяха, та май от 3.5 на 4.15 се изстреля и утихна. Да бях знаЯл, че толко народ ще се върже тогава - да бях напазарил, ама сега съм си на влака.
                  Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Скромни 10 процента ли?
                    ами да, на някой може да му трябва кеш и да получи едни 10% за баба марта, Жека брато мерси за инфото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Утре дали ще счупим 4,000? ... викаш акция убежище и мажо убежище

Скромни 10 процента ли?

Коментар

Къде ги?
                        Моя грешка, обърках темата със зърнени

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Тимаджиите не са ми мерило...
                          виж каката от СИ банк.... вече е над увеличението...
                          и Корп... на 70-75 обяви и стигна до 97 лв...
                          30 % се възстановява при този мажоритар със сигурност....
                          40-45 стинки ще ги вземем в близко време на тагадък......
                          Утре дали ще счупим 4,000? ... викаш акция убежище и мажо убежище

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff
                            27 млн.лева EBITDA по груби изчисления.

Къде ги?

Коментар

Идват, идва, ама от ново ОСА...
                              Сега ако кажа, че имах усещане да видя регистъра, но след края на сесията - Монти вече ептен няма да вярва.
                              Определено има какво да се чете:
                              http://tranzit.dir.bg/load.php?id=U1...dt77V0K1849842
                              Върви се сериозно към стабилизиране на компанията. След и ако се случи въпросното увеличение, вече ще можем по-сериозно да си говорим за влизане в индекса.

Коментар

• Цецо Василевич си знае работата. Той е един от фаворитите за българския Бъфет
                                Last edited by Dr.Tren4eff; 27.02.2014, 21:56.

Коментар

Working...
                                X