IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    На 26 ми продаде ФИБ....
    Днес последното е на бенча.....но не съм го проверявал...колегата го посочи....
    Това, че ИП е ФИБ .....мисля си , че не е на добре за цената .
    Причина - през банките като ИП се въртят едри пакети ....
    Нямам все още тук, ....
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Надяваме се!
      И ще се стараем да помагаме ентусиазирано на бъдещия собственик
      Писна ми от Ганчев...... върти и суче в собствен интерес..... а не прави нищо да вдигне компанията.......
      Как онзи таласъм от КФН спря увеличението на капитала.....
      Притесняват ме тези арендаторски договори на бензиностанции..... Иначе всеки нов собственик ще е добре.....освен това безвластие....

Коментар

Надяваме се!
        Някой упорито тика цената към лев и ще има новина ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Да не се готви смяна на собствеността?
          Надяваме се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Тия пакети малки ли са ти?
            Та ти днес предлага ли едни 200 бр. или не предлага?
            Иначе...преди време щях да нахуля Хана като правеше аналогии, но особено днешното му мнение леко ме жегна.
            Нямам препоръки и никому нищо не препоръчвам!
            Не ....
            Защо....
            купувах в последните минути ,защото ме беше страх да няма минаване на пакет под 1,2.....

Коментар

Не знам кой продава......ако са дребни е лесно ,но ако се стигне до големите пакети....
              За сега мнението ми е че цената е около 1 до 1,3 на бъдещите пакети....
              По надолу е харакири на продаващия ...
              Тия пакети малки ли са ти?
              Та ти днес предлага ли едни 200 бр. или не предлага?
              Иначе...преди време щях да нахуля Хана като правеше аналогии, но особено днешното му мнение леко ме жегна.
              Нямам препоръки и никому нищо не препоръчвам!

Коментар

Имам предвид ти да си предлагал?
                Ето и за търга.
                http://bse-sofia.bg/?page=PublicAuctions
                не не съм....мога да купя още малко но вече съм на края на 20 % ми лимит за позиция....
                за мен цената почва за продажба от две ....въпреки че средната ми е вече под 1,5 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Според мен пазара отиграва вариант, в който хубавите активи /елит петрол и други/ ще бъдат прехвърлени на гришата, а майката ще остане с много дългове ...
                  Много сложна стана играта. Ако държавата ни си е намясто, не бих имал големи притеснения за покупки на тези нива, но сега буквално не знам какво да мисля и нещата бият малко на хазарт и всички опции са на масата.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Монти, смяташ ли че ще устиска да се спре на номинала !?!?
                    Не знам кой продава......ако са дребни е лесно ,но ако се стигне до големите пакети....
                    За сега мнението ми е че цената е около 1 до 1,3 на бъдещите пакети....
                    По надолу е харакири на продаващия ...

Коментар

На 26 ми продаде ФИБ....
                      Имам предвид ти да си предлагал?
                      Ето и за търга.
                      http://bse-sofia.bg/?page=PublicAuctions

Коментар

Днес информацията не ме ориентира за положението.
                        Ако разсъждаваме в посока репо, то те са били няколко.
                        Беше изказал предположение и за подплашени. Това също е вариант, но дребен изплашен продавач вероятно би се държал малко по-различно, поне в началото на изсипванията. Е, хора има всякакви.

Интересно каква ли информация ще излезе за 34-я ЦПТ?
                        От търга не очаквам нищо при тези продажби....за съжаление....
                        ганчев почва да ми става антипатичен, без грам информация за тази компания ......не че съм го обичал преди.... смятах го за скъперник....
                        Иначе ако цената падне под лефче , Ганчев ще го носят по пресата до 20 години като източил Петрол....

Коментар

На 26 ми продаде ФИБ....
                          Монти, смяташ ли че ще устиска да се спре на номинала !?!?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Днес да продава едни 200 бр.?
                            На 26 ми продаде ФИБ....

Коментар

Беше изказал предположение и за подплашени. Това също е вариант, но дребен изплашен продавач вероятно би се държал малко по-различно, поне в началото на изсипванията. Е, хора има всякакви.

Да не се готви смяна на собствеността?

Коментар

Според мен пазара отиграва вариант, в който хубавите активи /елит петрол и други/ ще бъдат прехвърлени на гришата, а майката ще остане с много дългове ...

Коментар

Working...
                                X