IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнение

Свинята Пеевски си има вече нов финансов стълб в лицето на ПИБ.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...amo_kompaniia/
      lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от efrona Разгледай мнение
        Братя Велчеви и Пеевски в опит да отхапят БТК в полза на ПИБ?

http://www.miroivanov.com/2015/01/blog-post_25.html
        Дали са с набег само към БТК, ако да е вярно, без препоръки!

Коментар

• Братя Велчеви и Пеевски в опит да отхапят БТК в полза на ПИБ?

http://www.miroivanov.com/2015/01/blog-post_25.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Вече излизат резултатите
            "Георги и Милен Велчеви поемат пряко контрола над инвестицията на VTB в БТК въпреки твърдението на Цветан Василев, че руската банка е само номинален собственик."
            http://www.capital.bg/biznes/kompani...adzoren_suvet/
            Там не искаха ли Сурлеков да го изхвърлят?
            Кредитите какви са им към КТБ, какво стана с мнимо то прехвърляне.
            Относно саамолета-колко по 5 да е искал,? Той споменаваше едни числа.
            Нямам препоръки, особено за летене в облаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Чакаха и това е вярно,но не можеха да се договорят за цената щото мустака им искаше
              5 пъти повече отколкото купувача дава,но явно вече са се разбрали,защото преди
              2 месеца 1 самолет руснаци му ходи на посещение в Белград и не вярвам да са си
              говорили за прогнозата на времето
              .
              Вече излизат резултатите
              "Георги и Милен Велчеви поемат пряко контрола над инвестицията на VTB в БТК въпреки твърдението на Цветан Василев, че руската банка е само номинален собственик."
              http://www.capital.bg/biznes/kompani...adzoren_suvet/
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Чакаха и това е вярно,но не можеха да се договорят за цената щото мустака им искаше
                говорили за прогнозата на времето.
                Ако са ти верни предположенията ще си избия загубите частично
                Днес излязох на 60% от тук с доста вода в чашата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  А купувач се чака от времето на Събев.
                  говорили за прогнозата на времето.

Коментар

А купувач се чака от времето на Събев.
                    Както винаги - всичко много точно!
                    Купувачи винаги се намират, само цената е променлива
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Явил се е на събранието на кредиторите на Корект фирма, 39млн има да взима, ама след дата на несъстоятелност, иначе дадоха документ, че Елит Петрол мисля няма задължения към КТБ. Иска си и май 100 млн от Алфа.
                      Що ми се струва че тоя червен капиталист Митко Събев играе в полза на Пеевски

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                        След "периода на ктб" би следвало да видим някакви активности от страна на Фонда (гарантиране).
                        От няколко места бяха казали, че ще гледат под лупа действията на Фонда. Да си опичал акъла
                        Сега се сещам, че никаква информация не съм срещал от тази посока.
                        В мен ли е грешката?
                        Споделете, ако сте срещали информация
                        Явил се е на събранието на кредиторите на Корект фирма, 39млн има да взима, ама след дата на несъстоятелност, иначе дадоха документ, че Елит Петрол мисля няма задължения към КТБ. Иска си и май 100 млн от Алфа.

Коментар

• След "периода на ктб" би следвало да видим някакви активности от страна на Фонда (гарантиране).
                          От няколко места бяха казали, че ще гледат под лупа действията на Фонда. Да си опичал акъла
                          Сега се сещам, че никаква информация не съм срещал от тази посока.
                          В мен ли е грешката?
                          Споделете, ако сте срещали информация

Коментар

• А купувач се чака от времето на Събев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Писна ми от Ганчев...... върти и суче в собствен интерес..... а не прави нищо да вдигне компанията.......
                              Как онзи таласъм от КФН спря увеличението на капитала.....
                              Притесняват ме тези арендаторски договори на бензиностанции..... Иначе всеки нов собственик ще е добре.....освен това безвластие....
                              Какви аренадаторски договори, кой в КФН е спрял нещо?
                              Къде видя безвластие?
                              Доби, те апортите бяха още от септември познати, Варна стори и Петролна база Варна. Щеше да се сливат, пък имуществото се акостира в дъщерното му Петролна база Варна. Елит Петрол Ловеч пък май беше със 146 обекта апорт, дъщерно на дъщерното. Други 10 отидоха в Запад, а те в Кристъл, пък останалите мисля до 200 от Елит Петрол, но не Ловеч са заложени от Кристъл пред ПИБ. Цялото пък Елит е залог на Кристъл и КТБ. Там така и не се разбра дали са изчистени всичко и не е останал само Кристъл. Така... 3 млн . от Запад, 45 апортите,за 146 обекта ли, Кристъл с дълг към ПИБ 49 млн лв. В долари по днешен курс. В петък май е новото събрание на кредиторите на Корект, но там да видим дали ще го има пак.
                              Нямам никакви препоръки!

Коментар

Някой упорито тика цената към лев и ще има новина ми се струва.
                                Не изключвам да с и прав, но не знам каква точно им е играта.
                                След като започнаха днес сипвания, за миг ми се стори, че някой (някои) е нервен и нехае къде ще иде цената. При все, в самото начало обемите не бяха значителни и можеха да направят опит да вземат малко по-добра цена.

Коментар

Working...
                                X