IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Що сте изтрили човека, не може да се зададе въпрос на език, различен от нашия ли?
    Тук отчет ще се появи ли днес?
    Нещо набърже го разгледах. Тия облигации за които питаше на нашия Петрол ли бяха ?
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Така е ,но преди имаше същите момента и за Енерго Про продажби и мрежи....
      само че сега никой не ме пита какво правя там.....
      Що сте изтрили човека, не може да се зададе въпрос на език, различен от нашия ли?
      Тук отчет ще се появи ли днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Спазват от приличие старото правило. Когато не могат да кажат нещо хубаво не казват нищо.
        Така е ,но преди имаше същите момента и за Енерго Про продажби и мрежи....
        само че сега никой не ме пита какво правя там.....

Коментар

• Питай новото ДВИ.
          Иначе кой подлага на 1.2?
          Честно казано съм изненадан!
          Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Спазват от приличие старото правило. Когато не могат да кажат нещо хубаво не казват нищо.
            Точно! Хич не ми е кеф да съм прав в такива ситуации.. както и при ОЦК..

Има ками които се хващат, но и такива които не бива да се пипат...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
              Защо никой не коментира последното развитие?

Коментар

Доста време се чудих за баланса им като депозитар на единия и кредитор на другия лагер.
                Все пак темата е за Петрол.Интересното би било какво е провокирало подобно действие. Долара от сключването е качил 12.5 %, но ми е несериозно това да е проблема. Както и ако 10 обекта, които вече са извън АД, са съдлъжник, освен тях още 53 ли са в Кристъл са си съдлъжник, то към колко от тях е принудителното. Също и дали има връзка, че Елит петрол е заложил останалите обекти на Кристъл, пък те вече са и в дъщерното на дъщерно.
                Нямам препоръки!
                Защо никой не коментира последното развитие?

Коментар

• Доста време се чудих за баланса им като депозитар на единия и кредитор на другия лагер.
                  Все пак темата е за Петрол.Интересното би било какво е провокирало подобно действие. Долара от сключването е качил 12.5 %, но ми е несериозно това да е проблема. Както и ако 10 обекта, които вече са извън АД, са съдлъжник, освен тях още 53 ли са в Кристъл са си съдлъжник, то към колко от тях е принудителното. Също и дали има връзка, че Елит петрол е заложил останалите обекти на Кристъл, пък те вече са и в дъщерното на дъщерно.
                  Нямам препоръки!

Коментар

Щото е по- трудно да се мине директно, а не с разни схеми?
                    Е, чак и за данъкоплатците ли ставаме много
                    Нямам препоръки за търговия!
                    Last edited by onakilev; 28.01.2015, 22:27.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Moята интуиция сочи договорка тук с банков посредник (може пък това да му е качеството).
                      Дано са помислили и за нас дребните
                      Щото иначе ще квичим като Прасета на заколение
                      Не е препоръка , а - размисли на глас/екран
                      Щото е по- трудно да се мине директно, а не с разни схеми?

Коментар

• Този цитат сигурно ще си го спомните

-"В интервю за "Банкеръ" мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев твърди, че атаките към него и банката му са били заради отказа му да прехвърли дружества, сред които и "Петрол", на лица около ДПС. Той посочва, че "касата на финансовия благодетел на ДПС се е поизпразнила" и че "търсят нови активи за разграбване като "Петрол" и "Виваком"."

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                          И аз нямам никаква идея... Лично за мен той е един комплексар, който се мъчи да изплува от сянката на мама-свиня и това, че е дебел, не може да му докара "осанка" на мутра, което се опитва да направи... В своята дълбока същност той е един уплашен за хубавия си живот боклук...
                          Moята интуиция сочи договорка тук с банков посредник (може пък това да му е качеството).
                          Дано са помислили и за нас дребните
                          Щото иначе ще квичим като Прасета на заколение
                          Не е препоръка , а - размисли на глас/екран
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Абе как може цялата държава да играе по свирката на тоя
                            И аз нямам никаква идея... Лично за мен той е един комплексар, който се мъчи да изплува от сянката на мама-свиня и това, че е дебел, не може да му докара "осанка" на мутра, което се опитва да направи... В своята дълбока същност той е един уплашен за хубавия си живот боклук...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                              Интереса клати Феса, дори и на Свинята...
                              Абе как може цялата държава да играе по свирката на тоя

Коментар

• Първоначално изпратено от efrona Разгледай мнение
                                Свинята Пеевски си има вече нов финансов стълб в лицето на ПИБ.
                                Интереса клати Феса, дори и на Свинята...

Коментар

Working...
                                X