If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много странна логика. Ако едните влизат, а другите излизат от купона, то значи ли че купона е бил тъп и новите още не го знаят. Или новите знаят къв е купона, ама старите не го разбрали... Все някой ще си тръгне сдухан от купона обаче
Препоръчвам да внимавате с алкохола !
Jekata, ще има купон...а...? Така ми изглежда. Ще поживеем, ще видим.
Визирам решение , което е взето по рано и цитирано във вестник Дневник през 2006 г. за дружествата който дават дивидент....За Петрол беше споменато 50 % дивидент от печалбата.... по приннцип ... а не за определена година.
Ще потърся и аз по обстойно ...
Не е препоръка....
Ясно, няма значи скорошно такова решение за разпределяне на дивидент в какъвто и да е размер за 2008 г. Остава да се види ще има ли или не
Предполагам визираш решението за 2006 г. или някое по-актуално. Ако е второто дали би могъл да намериш инфо за него понеже аз не откривам.
Ако наистина е така нетния дивидент в такъв случай излиза по 0.912 лв. Дай Боже ! Very Happy
Визирам решение , което е взето по рано и цитирано във вестник Дневник през 2006 г. за дружествата който дават дивидент....За Петрол беше споменато 50 % дивидент от печалбата.... по приннцип ... а не за определена година.
Ще потърся и аз по обстойно ...
Не е препоръка....
Jekata , преди имаха решение на ОСА най малко 50 % от печалбата , като дивидент .. та затова грубо изчислено левче. ... за повече берекет.
От междинния доклад :
• За 2008 г. – към датата на съставяне на настоящия Междинен доклад за дейността не са разпределяни дивиденти
• За 2007г. – не се предвижда разпределяне на дивиденти, тъй като дружеството реализира финансова загуба.
• За 2006г. – под формата на дивидент са разпределени 50 % от печалбата на дружеството за 2006 год. или 8 425 808.60 лв., като брутният размер на дивидента на една акциа е 0.0771243800 лева.
Предполагам визираш решението за 2006 г. или някое по-актуално. Ако е второто дали би могъл да намериш инфо за него понеже аз не откривам.
Ако наистина е така нетния дивидент в такъв случай излиза по 0.912 лв. Дай Боже !
Първоначално се зачудих, но след преглед и по другите места стана ясно. Остава само да поясниш за дивидента. При печалба от 1.92 на акция какъв дивидент изкара и откъде е инфото за него ?
Jekata , преди имаха решение на ОСА най малко 50 % от печалбата , като дивидент .. та затова грубо изчислено левче. ... за повече берекет.
Имаме отчет .... 210 милиона печалба. Левче и нещо дивидент и мажоритар който крепи цената .... какво му друго трябва на човека....
Първоначално се зачудих, но след преглед и по другите места стана ясно. Остава само да поясниш за дивидента. При печалба от 1.92 на акция какъв дивидент изкара и откъде е инфото за него ?
Петрол АД с печалба от 210 млн. лв. за 2008, продажбите на стоки падат с 6%30.01.2009 17:34 (5PET / PET)
Петрол АД реализира печалба от 109,86 млн. лв. за миналата година в сравнение със загуба от 23,08 млн. лв. за 2007 г. Това показват данните от отчета на компанията, представен от БФБ-София.
"menkaneto" si ima svoite pri4ini i te sa v akzionernata struktura na drujestvoto. Nai-veroqtno 6te ima prodajba a moje bi i razdelqne na firmite Petrol i Naftex.Double na tezi niva e mn veroqten (spored men)
"menkaneto" si ima svoite pri4ini i te sa v akzionernata struktura na drujestvoto. Nai-veroqtno 6te ima prodajba a moje bi i razdelqne na firmite Petrol i Naftex.Double na tezi niva e mn veroqten (spored men)
Коментар