IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
    Ха, ха гладна кокошка просо сънува. Как си я представяш тая работа да я отпишат на цена почи равна на максималната за всички времена

По тая логика що не отписаха Оргахим-а на 800, ами на 80

Или просто Петрол реализира огромни печалби за последната година.
    Нямам, няма и да имам и препоръки нямам. Тая година ще гледам "завистливо" отстрани. Предните го отиграх доволно
    Кранк,
    тук се отиграва продажба по последни клюки за 1 милиард по неофициални данни , а миналата година годишното рали и преоценка да се постигне тази цена....
    Та какво се е променило от миналата година...
    Ами нища за мен освен че чакаме олигарх ,който вече е почти вътре...

А относно руснаците те не обичат явните компании , а цените от търговото се определят от продажбата на целият Петрол холдинг .. Също така дали има и 1 процент акции свободен обем в масовката ,заедно с дължавата...
    Не е препоръка...

Коментар

• Кранк, преди доста време, когато взех ситни бройки за цвят някак ми мина подобно мнение покрай ушите. Сега може би защото не съм се нагрухал затова и може и да отдавам по-голямо значение на това мнение, както и твоето. Но ако онова бе в сферата на - ако не вали, ще е слънчево, то ми е интересно твоето на какво се базира?
      Монти - знаеш как е когато всички очакват едно нещо.
      Пак повтарям, имам ситни бройки, и хем така ми се иска, хем инак.
      Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Защо така мислиш....
        Защото ни си купил ли ..
        Аз пък мисля че тази година няма да има рали а бавно и постепенно качване до 10 лева...За последно преди отписване ...!
        Не е препоръка...
        Ха, ха гладна кокошка просо сънува. Как си я представяш тая работа да я отпишат на цена почи равна на максималната за всички времена

По тая логика що не отписаха Оргахим-а на 800, ами на 80

Или просто Петрол реализира огромни печалби за последната година.
        Нямам, няма и да имам и препоръки нямам. Тая година ще гледам "завистливо" отстрани. Предните го отиграх доволно

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          продавачът днес беше Капман.
          Не прекъснато има продажби а спекулантите на продават ,значи очакват рали....
          Та купуваче е ....
          Ще взема да сложа 100 акции да видим кой е...

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
            Аз пък си мисля, че тази година Петрол ще се размине с ралито
            Защо така мислиш....
            Защото ни си купил ли ..
            Аз пък мисля че тази година няма да има рали а бавно и постепенно качване до 10 лева...За последно преди отписване ...!
            Не е препоръка...

Коментар

Та пак да повторя....
              Кой е ИП който купува....
              Продавача скоро ще съжалява че е реализирал 50 ст печалба...
              Не е препоръка...
              продавачът днес беше Капман.

Коментар

Та пак да повторя....
                Не е препоръка...
                Аз пък си мисля, че тази година Петрол ще се размине с ралито

Коментар

• Та пак да повторя....
                  Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Засега имаме познал верният отговор!
                    Разбрахме кой посредник продава , но по интересно е посредника купува...
                    Някаква информация...
                    Поздрави!

Коментар

............. = 7.3
                      Засега имаме познал верният отговор!

Коментар

При липса на други условия, абе ще се види.
                        последните 2 К май поне полувината се купиха от някой заитересован...
                        Не е препоръка...

Коментар

Преди 20 дни сложиха 13 к за продажба на 5,5 ,но купувача стигна до тях и им взе близо 6 К от маркета за седмица , и понеже от понеделник никой не купува на 5,5 заради много дребни от 5,4 нагоре...решиха да ги продават на 5 което значи че ги бързат....
                          При липса на други условия, абе ще се види.

Коментар

Някакви данни с колко са разполагали, та да са минали половината и оттам колко остават?
                            Преди 20 дни сложиха 13 к за продажба на 5,5 ,но купувача стигна до тях и им взе близо 6 К от маркета за седмица , и понеже от понеделник никой не купува на 5,5 заради много дребни от 5,4 нагоре...решиха да ги продават на 5 което значи че ги бързат....

Коментар

За сведение .....
                              Адамант беше беше само миналата година и преди това беше Инвестбанк...
                              За размисли ,може да има и той запас за качването но му минава котка път и сега се разпродава....

Купувача до 6 му купи половината акции....
                              Не е препоръка....
                              Някакви данни с колко са разполагали, та да са минали половината и оттам колко остават?

Коментар

Адамант
                                Мерси!

Комисията за финансов надзор назначи Любен Лилянов Нанов за квестор на инвестиционен посредник Адамант кепитъл партнърс АД, считано от 24 октомври 2012 г., съобщи регулаторният орган.

С назначаването на квестора, правомощията на Съвета на директорите на инвестиционен посредник Адамант кепитъл партнърс АД се преустановяват и се упражняват от квестора. Решението е на основание чл. 13, ал. 1, т. 10 и т. 11 от Закона за Комисията за финансов надзор и чл. 118, ал. 1, т. 5 и 6 от Закона за пазарите на финансови инструменти (ЗПФИ), във връзка с чл. 11, ал. 9 и ал. 2 от ЗПФИ и чл. 122, ал. 1, т. 2, б. „а” от ЗПФИ.

Накратко, решението е по повод чл. 11, ал. 2 от ЗПФИ, където са описани изискванията към лицата, заемащи ръководни длъжности в инвестиционните посредници. Това са общо десет точки, от изискване за висше образование, през това лицето да не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер, до факта да не са му налагани административни наказания през последните три години за нарушения на законите на капиталовия пазар.

На свое заседание от 24 октомври 2012 г. КФН е взела и решение да издаде временна забрана за публикуване на внесеното предложение от Булгартабак-Холдинг АД, гр. София за изкупуване на акции на Плевен - Булгартабак АД, от останалите акционери на дружеството.

Също така надзорът издава разрешение на УД „Златен лев Капитал” АД за преобразуване на ИД „Златен лев” АД чрез промяна в правната му форма в договорен фонд „Златен лев”.

КФН издава допълнителен лиценз на застрахователна компания „Уника живот” АД за рисковете:
                                - фиксирани парични суми;
                                - обезщетения;
                                - комбинация от горните две.

Регулаторният орган е приел на първо четене проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 16 от 2004 г. за условията и реда за извършване на маржин покупки, къси продажби и заем на финансови инструменти.

Допълнително са допуснати 5 лица до провеждането на изпит за придобиване на право за извършване на дейност като брокер, насрочен за 1 декември 2012 г. и 5 лица до провеждането на изпит за придобиване на право за извършване на дейност като инвестиционен консултант, насрочен за 2 декември 2012 г. Списъците с допуснатите лица са публикувани на интернет страницата на комисията в раздел „Изпити за правоспособност” – „Изпити за брокер и инвестиционен консултант” – „1 и 2 декември 2012 г.”

За сведение .....
                                Адамант беше беше само миналата година и преди това беше Инвестбанк...
                                За размисли ,може да има и той запас за качването но му минава котка път и сега се разпродава....

Купувача до 6 му купи половината акции....
                                Не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X