IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    За мен е важно ,че цената на Петрол се оценява от 800 милиона до 1 милиард...
    Не е препоръка, но този губещ избушеняк няма шанс за Уцеляване, особено при тази каша на собствеността.

Сектора е супер гаден. Само ОМВ и Шел и Лукойл печелят. Аз от Петрол не съм зареждал от ... 2009 г. Защото тези селски будки не ме блазнят.

Ако тарикатите не се появят, ще си събирате зъбите по нанадолнището.

Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа и за събиране на зъби по нанадолнището.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
      Ясно е интервюто, но в местната преса не го вземат много на сериозно

http://smozaika.ru/?p=1068
      За мен е важно ,че цената на Петрол се оценява от 800 милиона до 1 милиард...

Коментар

-
        Интересно ,но как ще си обясниш интервюто на шахматният бос пред в. труд преди месец....има го по назад в темата..
        Ясно е интервюто, но в местната преса не го вземат много на сериозно

http://smozaika.ru/?p=1068
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• - Защото сделката все още не е завършена напълно. Аз съм подписал договора, парите са платени. По сделката обаче има довършителни работи, които са изцяло в полето на правото и дори аз не мога да ви ги обясня добре. Доколкото знам, става въпрос за спорове около собствеността на пристанищни терминали. Има над десет юристи, които се занимават изцяло с довършването на сделката. Знаете, че ситуацията в “Петрол” е доста сложна и заради исковете, подадени в съдилищата от единия от акционерите. Само това отне месеци за преговорите. Когато подписахме договора за прехвърлянето на акциите с г-н Ершов, ние записахме подробно в текста как точно ще бъде довършена сделката. За да няма после скелети, които да изскачат от гардероба под формата на едно или друго съдебно искане, което да ми бъде пратено от някое българско съдилище........

Интересно ,но как ще си обясниш интервюто на шахматният бос пред в. труд преди месец....има го по назад в темата..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            След днешния развой как ги виждате нещата?
            Кранк?
            Не съм Кранк, но въпреки това да се включа
            Събев и Ершов пак са се хванали за гушите

Тези двамата не си ли продадоха акциите
            в холдинга на шахматиста.
            Той купил, пък те не били продали

http://sofia-press.com/политика-и-об...-мелник
            Last edited by equal; 14.12.2012, 21:06.
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Имаше една песничка с припев: "Ааа, дали е такаааа, кой ще ни кажеее..."
              Аз три години поред го играя това хорце, но този година съм паЗЗЗ
              След днешния развой как ги виждате нещата?
              Кранк?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Все повече не ми харесва, че съм със ситни бройки...
                Препоръки нямам!
                Все повече не ми харесва ,че съм с толкова бройки.....
                днес допълних продадените бройки ,но....сега е на ход страха....

Коментар

• Все повече не ми харесва, че съм със ситни бройки...
                  Препоръки нямам!

Коментар

До тук познах....
                    Сега и се появи крепене на акцията...
                    Да видим по нататък...
                    Не е препоръка...

Изсипване да, има за мен файда да участвам, сега кеш обаче не.
                    Крепене не виждам, но има надежда и евентуално ще има позитивен резултат.
                    Бройки имам, препоръки нямам!

Коментар

Емитент:,
                      Жека следиш ли Петрол ..нашият човек май отпусна ластика ,ще се рискува ли още за влизане около 5 -5 и нещо....... ако дадат..
                      До тук познах....
                      Сега и се появи крепене на акцията...
                      Да видим по нататък...
                      Не е препоръка...

Коментар

със Събев никога не можеш да бъдеш сигурен ,но защо купи над 50 К до шест ...
                        Имаше една песничка с припев: "Ааа, дали е такаааа, кой ще ни кажеее..."
                        Аз три години поред го играя това хорце, но този година съм паЗЗЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                          Значи сега и двамата ще чакаме пак 4-те лева да пълним за следващото рали

И не се стягай - нищо лично. Просто се забавлявам

но все пак си мисля, че за тази година ралито се изчерпа. Въпреки всичко бих се радвал ако се намери някой да я изстреля като предните години, защото все още не съм забравил кефа да разтовариш точно последният ден преди НГ на дебелите цени.

Пожелавам успех на всички и не препоръчвам никому нищо.
                          със Събев никога не можеш да бъдеш сигурен ,но защо купи над 50 К до шест и да спре ,когато винаги е бил водещ на НГ...
                          Преди месец пак си имаше почивка и се появи ,сега вярно от 5 декември не е купувал ,но ... твърдението ще ти е вярно ако на 27 е на по ниски стойности от сега...
                          Не е препоръка...

Коментар

Нещо не си разбрал ,аз купувах преди и имам средна малко над 5 и продавах на 6 и малко над 6 и сега си ги търся да си ги възстановя....
                            А ралито ще го има ,рано или късно по тази позиция ...някога.
                            Значи сега и двамата ще чакаме пак 4-те лева да пълним за следващото рали

И не се стягай - нищо лично. Просто се забавлявам

но все пак си мисля, че за тази година ралито се изчерпа. Въпреки всичко бих се радвал ако се намери някой да я изстреля като предните години, защото все още не съм забравил кефа да разтовариш точно последният ден преди НГ на дебелите цени.

Пожелавам успех на всички и не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Честно казано много ми е интересно на какво разчиташ, че продължаваш да купуваш хартийките на по 6 "Светеца" или по точно на по 3 "Разбойника (ша ма прощава Импето че плагиатствам). Може би все още вярваш в Дядо Коледа и ежегодишното "коледно рали" на Петрол
                              Нещо не си разбрал ,аз купувах преди и имам средна малко над 5 и продавах на 6 и малко над 6 и сега си ги търся да си ги възстановя....
                              А ралито ще го има ,рано или късно по тази позиция ...някога.

Коментар

ежегодишното "коледно рали" на Петрол
                                Е то за друго надали има в момента смисъл, ама...Все пак трезво - кой качи от 4 до 6-6.50? От друга страна нещо не ми харесва и на мен цялата ситуация, но имам уклон, така че не ми следете много писанието.

Коментар

Working...
                                X