IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвсем се обърках. Ершов колко пъти ще го вадят от надзорния съвет
    http://www.capital.bg/biznes/kompani...ora_na_petrol/
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• В тая мътилка, кой ли ще хване риба?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...syvet-,144507/

https://public.brra.bg/Documents/Ret...56f6519b8110d0
        Last edited by Jekata; 19.12.2012, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
          Сега може пък Карол да е продавач. Знае ли човек?
          Баш такъв са си.

Коментар

• Сега може пък Карол да е продавач. Знае ли човек?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Имах продажби последните седмици на около 6 лева и купувача беше от Карол..
              Първоначално изпратено от mimonzi Разгледай мнение
              Карол беше и при мен насреща на 6 лв.
              Други продавали с купувач Карол и кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                Според мен вчера някой умело дирижира търговията тук, а май не е само вчера.
                Мнението ми не е препоръка.
                Умерено,разумно мнение...

Коментар

• Оня ден тва МА направо ги е разцепило.

Коментар

• От всичко по-долу написано , разбрах,че .....

Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                    Тук мъглата е толкова гъста ,че и с нож не можеш да е разрежеш.
                    и никой не знае с две думи , какво ще изкочи от нея.

Коментар

• Карол беше и при мен насреща на 6 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение

Ами май вече никак не ги виждам след вчера

Прогнозите ми бяха, че тази година големият купувач дето всяка година вдигаше цените няма да се появи. Поне до момента го няма според мен въпреки обемите. Цената тръгна много рано нагоре бутана предимно от спекулантите и засече на 6-те левчета. Другата част от прогнозата ми не се осъществи, а тя беше че след 6-те лева ще почне надлъгването на спековците в рамките на 5-6лв (което всъщност го видяхме за кратко) и впоследствие след НГ ще тръгне отново към 4-те лв. Определено лично за мен стойността на компанията е много далече от 10-те лв обявени от Монти и затова го подбъзиквах щедро (да ме прощава за което).

От тук натам единственото което мога да споделя е че нямам препоръки

Но ще следя шоуто с интерес дори и от последният ред.
                        Все пак не е изключено и да си купя билет когато поевтинее достатъчно.
                        В момента ситуацията е такава че изглежда ти да си по близо до истината....
                        Предният път пък аз познах...
                        Но погледнато от друга страна миналата година по 22 декември сме били на тези цени....
                        второ имаше голям купувач от месец който пазеше зената до 6 лева- два пъти...
                        трето очаква се продажба и цената е 1 милярд за Петрол холдинг и Събев да продаде всичко ... затова казах цена максимум 10 лева..
                        четвърто по време на годината се появяваше купувач до 6 лв когато имаше ОСА...

пето купувача щом усети голямо предлагане бяга в ниското ----
                        Имах продажби последните седмици на около 6 лева и купувача беше от Карол ако имало други продавачи на 6 лева да кажат кой е бил посредника....
                        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение

Прогнозите ми бяха, че тази година големият купувач дето всяка година вдигаше цените няма да се появи. Поне до момента го няма според мен въпреки обемите. Цената тръгна много рано нагоре бутана предимно от спекулантите и засече на 6-те левчета. Другата част от прогнозата ми не се осъществи, а тя беше че след 6-те лева ще почне надлъгването на спековците в рамките на 5-6лв (което всъщност го видяхме за кратко) и впоследствие след НГ ще тръгне отново към 4-те лв. Определено лично за мен стойността на компанията е много далече от 10-те лв обявени от Монти и затова го подбъзиквах щедро (да ме прощава за което).

Аз все още пожелателно мислене ли, що ли, но ми се струва че нещата ще са встрани от чаканото. Проблема е, че съм на един кръстопът, та важното е да не направя глупостта, но и в двата варианта банкет ще се вдига. Заради сумата, но проблема е спечелена или загубена, замразена.
                          Разсъждавам на глас, препоръки нямам никакви, варианти и възможности най-различни!
                          За пореден път - имам малко бройки.

Коментар

• Според мен вчера някой умело дирижира търговията тук, а май не е само вчера.
                            Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              След днешния развой как ги виждате нещата?
                              Кранк?

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                                Не е препоръка, но този губещ избушеняк няма шанс за Уцеляване, особено при тази каша на собствеността.

Сектора е супер гаден. Само ОМВ и Шел и Лукойл печелят. Аз от Петрол не съм зареждал от ... 2009 г. Защото тези селски будки не ме блазнят.

Ако тарикатите не се появят, ще си събирате зъбите по нанадолнището.Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа и за събиране на зъби по нанадолнището.
                                Не знам как да го кажа ,но мрежата на бензиностанции на Петрол е равномерно разпределена във всички райони. Шел и и другите са се настанили по магистралите а цели области нямат и една бензиностанция...Та селата и малките градове си зареждат от там поради липса на други ..При една бъдещо развитие на тези населени места ....
                                Освен това всички държатели на Транскарт си ползват намалението от Петрол...плюс полиция и две трети от държавните учреждения...
                                А относно избушеняка ами само преди 5 години продадоха бензиностанции на Лукойл , мисля че беше за или 100 или 200 милиона евро и припокриване на дълга си...а тогава акцията струваше 3,5 .... След това Събев изгуби на международният пазар на петрол част от тези пари....
                                Събев е силната личност и това с Ершов вече тече три години и върви към своя край ,по скоро би ме притеснявало ако се разберат... ЗАЩОТО ЗА НАС ИМА ХЛЯБ САМО АКО ИМА ДЕЛЕНИЯ И РАЗПРАВИИ...
                                Поздрави!
                                П.П. как ти се вижда за възможност .. БорисоФ да има пръст за това към сделката да бъде включен и стадиона и Черноморец и издръжката .......

Коментар

Working...
                                X