IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...n-evro,145458/

Добра врътка са направили, през ноември-декември котировките са били на 45% от номинала.
    http://www.boerse-frankfurt.de/en/bo...7+XS0271812447
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
      Ехеее, айде Честита Нова Година.

Оставих ви за 1 седмица и гледайте ква сте я забъркали

Честито на отигралите.
      Ти баш най-веселата седмица си отписал...но добре, че не затракаха зъби.
      Мерси и успех през новата година!

Коментар

• Ехеее, айде Честита Нова Година.

Оставих ви за 1 седмица и гледайте ква сте я забъркали

Честито на отигралите.

Коментар

• На 28.12 продадох на 6.50 - споко.Останаха ми малко броики, купени на 4 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнение
            Тоест още си държиш акциите купени на 21 декември или ги продаде на 28 декември?

Ако е така, защо не продаде в петък? Не беше на компютър? Беше ги сложил около 8-те лв.?

Между другото доста хора не продадоха в петък, защото офертите им бяха по-високо. Гледах по едно време следобеда в петък, че имаше оферти за около 50-60 000 акции на цени над 6,6 лв., тоест около половината акции не бяха "събрани". До 8 лв. бяха около 30 000 бр., а на самите 8 лв. бяха 16 000, така че ставаха 46 000. Отделно нагоре имаше още хиляди

Дано ги съберат скоро, и дано държателите им скоро да намерят добър за тях изход.
            Купувача стигна до 6,8 . А тези на 8 близо 15,16 К си седят от миналата НГ ....

Има два варианта гоненене на по малка цена на бъдещо търгово ....
            Другият вие ще го кажете ,за мен е само идея ... нека мине ОСА..
            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
              Монти, не се коси :-)
              Довечера ще пия едно вино за твое здраве :-) и ти благодаря за твърдата позиция по тази позиция :-) .
              Нека сме толерантни в отношенията си, без обиди и ако можем да си помогнем и спечелим - какво по-хубаво от това .
              За протокола - 1,45 лв печалба на акция /много скромно количество /.
              На 21 декември купих малко и се чудя каква ще е цената на 2 януари .
              Тоест още си държиш акциите купени на 21 декември или ги продаде на 28 декември?

Ако е така, защо не продаде в петък? Не беше на компютър? Беше ги сложил около 8-те лв.?

Между другото доста хора не продадоха в петък, защото офертите им бяха по-високо. Гледах по едно време следобеда в петък, че имаше оферти за около 50-60 000 акции на цени над 6,6 лв., тоест около половината акции не бяха "събрани". До 8 лв. бяха около 30 000 бр., а на самите 8 лв. бяха 16 000, така че ставаха 46 000. Отделно нагоре имаше още хиляди

Дано ги съберат скоро, и дано държателите им скоро да намерят добър за тях изход.
              Last edited by макарена; 31.12.2012, 19:15.

Коментар

• Монти, не се коси :-)
                Довечера ще пия едно вино за твое здраве :-) и ти благодаря за твърдата позиция по тази позиция :-) .
                Нека сме толерантни в отношенията си, без обиди и ако можем да си помогнем и спечелим - какво по-хубаво от това .
                За протокола - 1,45 лв печалба на акция /много скромно количество /.
                На 21 декември купих малко и се чудя каква ще е цената на 2 януари .

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                  Батя, най-добре въобще не обръщай внимание на лузъри като монти.
                  Не случайно 90% от форума или не го отчитат въобще или се псуват с него.
                  Няма да спечелиш нищо от спор с подобен типаж. Говори глупости за доста форумци, не само за теб и затова никой не му се връзва на лъжите и манипулациите.Иначе и аз самата изкарах някой лев от Петрола. Стисках го и му треперих половин година

Весела НГ!
                  Изкарала си....
                  Не ,ти си от продалите на 4 лева ,защото той за теб е правия и аз манипулирам като призовавах да не се продава ... ...
                  Жалко че не можеш да асимилираш какво противоречие си написала....
                  Аз Лузъра излезнах прав и ти си направила каквото аз съм съветнвал ,а Батя игноририраше и манипулираше позицията и ти го защищаваш...
                  Как можа верно да го напишеш ....и то в тази позиция или още не можеш да се примириш за изказанот мнение за теб преди няколко месеца ,което написаното сега е потвърждение...Нищо лично и тогава и сега...
                  П.П. Пост от Севтополис...
                  И пак в защита на Батя...
                  Ами мойте позиции се качват а Севтополис пада....
                  Как е фен дружинката на Батя и сега колко акции от Софарма ще получите на .....
                  Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                  честито, след като се изпокара с половината форум и с караниците си оспамихте форума, сега си спечели и омразата на едни от най-качествените форумци
                  не виждам кой вече ще ти отговаря сериозно и ще контактува нормално с теб
                  а по настоятелното ти писане в тоя форум се разбира че явно и в личния живот нямаш голям успех с контактите и приятелствата
                  потърси причината в теб, не в останалите
                  може да ползваш и услуги на психиатър, не е срамно
                  Last edited by Монти; 31.12.2012, 13:29.

Коментар

• Батя, най-добре въобще не обръщай внимание на лузъри като монти.
                    Не случайно 90% от форума или не го отчитат въобще или се псуват с него.
                    Няма да спечелиш нищо от спор с подобен типаж. Говори глупости за доста форумци, не само за теб и затова никой не му се връзва на лъжите и манипулациите.

Иначе и аз самата изкарах някой лев от Петрола. Стисках го и му треперих половин година

Весела НГ!

Коментар

• Тоя индивид " Батя" (Стефчо) отдавна трябваше да глобят за инсайд трейдинг и пазарни манипулации заедно с брокерчета на к-л ,с който действа комбина.
                      Та тоя има наглостта да се оплаква от КФНто, че то и него трябва да глобят ако имаше свестно КФН. Така че да не се прави на голЕмата работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Ей измекяр, пак се опитваш да ме клепаш.
                        На много ниско ниво си и мислех да не ти отговарям, но за пореден път ме споменаваш и пишеш лъжи за мен ...Къде съм писал че няма да има рали тук!?!? Аз да не съм пророк!? Писах че т.г. не се купува по начина както преди и затова засега съм пас. На никой нищо не съм препоръчвал. След като видях кой започна да купува вчера, веднага реагирах.
                        Никой с нищо не съм подвеждал. Каквото съм писал са били факти!
                        Повече няма да ти отговарям на провокациите!
                        Призовавам никой да не вярва на писанията на тоя елемент по мой адрес. Имаше такива и в темата за Софарма и другаде... завистта го гризе и няма мира явно.

Съжалявам че трябва да си разваляме настроението по празниците, но тоя трябваше да го навра обратно в ъгала.

Успешна 2013 на БФБ - спекулантите!
                        Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Ооо, разбира се.
                        Никога не казвам никога.
                        Едно от важните условия за да си успешен на БФБ - бъди активен и готов във всеки момент да промениш стратегията си.Но да не бързаме да се радваме... сесията е дълга... риска е голям и не е за всеки.
                        Продължавай да жиееш на гърба на вярващите в теб.... но тези от Свилоза и Синергона още не са те забравила и доста те благославят заедно с тези от Карол тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Имаше една песничка с припев: "Ааа, дали е такаааа, кой ще ни кажеее..."
                          Аз три години поред го играя това хорце, но този година съм паЗЗЗ
                          Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Точно това, че продава тоя ИП ме притеснява мен.
                          Уж е вътрешарски... миналата година той наду цената.
                          Така че засега съм пас... с тоя ИП на аска... туу риски
                          Виж какво КОМПЛЕКСАР,
                          Ако аз бях подвел десетина човека да продават на 4 лева щях да се скрия в дън горите а ти се явяваш след такава манипулация за да обявиш профит...
                          Рядко леке си...
                          Жалко за тези който те следват... или това бе номер да си купиш еФтино, че цената удари тогава шест лева...
                          Големия , предрекъл съм ти ,че ще слезещ на нашето ниво а не ние на твойто...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Само едно ще ти кажа ...
                            Имаш голям авторитет във Форума и непремерени приказки който пусна за липса на рали тази година в позицията , породи масовите продажби до 4 лева .... Не знам как се чувства Каролчето което разпродаде след като купи по скъпо ... .
                            Иначе си по напред в материали някъде...
                            Весели празници!
                            Ей измекяр, пак се опитваш да ме клепаш.
                            На много ниско ниво си и мислех да не ти отговарям, но за пореден път ме споменаваш и пишеш лъжи за мен ...
                            Къде съм писал че няма да има рали тук!?!? Аз да не съм пророк!? Писах че т.г. не се купува по начина както преди и затова засега съм пас. На никой нищо не съм препоръчвал. След като видях кой започна да купува вчера, веднага реагирах.
                            Никой с нищо не съм подвеждал. Каквото съм писал са били факти!
                            Повече няма да ти отговарям на провокациите!
                            Призовавам никой да не вярва на писанията на тоя елемент по мой адрес. Имаше такива и в темата за Софарма и другаде... завистта го гризе и няма мира явно.

Съжалявам че трябва да си разваляме настроението по празниците, но тоя трябваше да го навра обратно в ъгала.

Успешна 2013 на БФБ - спекулантите!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                              Честито на печелившите
                              Успех и на теб с Еларг ...
                              Поздрави!

Коментар

• Честито на печелившите

Коментар

Working...
                                X