IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който не харесва играта в петрол няма вкус за борса!
    Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• На крива ракета пазара и виновен.
      Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Е какво като са с отрицателна доходност, но пък са сигурни, коректни и няма нужда много да се напрягаш мисловно.
        Понятието коректност в бизнеса е доста субективно, и може много често да се променя! Не лошо да се запознаеш с кривата стойност/цена, според мен!
        Проблемът е, че на БФБ знаеш цената, но не знаеш реалната стойност. Оттам получаваме доста крива крива.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Те имат на практика отрицателна доходност и не са интересни. Вече отдавна съм инвестирал в инструменти близки до оптимума на кривата в графата доходност-риск.

Не искам сигурна инвестиция, но държа на коректност, да. Ако при теб не е така, значи сам не се уважаваш. Жалко, но не си сам.
          Е какво като са с отрицателна доходност, но пък са сигурни, коректни и няма нужда много да се напрягаш мисловно.
          Понятието коректност в бизнеса е доста субективно, и може много често да се променя! Не лошо да се запознаеш с кривата стойност/цена, според мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Еии тия са голяма работа, тази история трябва да я филмират!
            Гетофф ти като искаш толкова коректност и сигурна инвестиция какво търсиш на фондовата борса, още повече на БФБ, инвестирай в германски бундове?
            Препоръка е!
            Те имат на практика отрицателна доходност и не са интересни. Вече отдавна съм инвестирал в инструменти близки до оптимума на кривата в графата доходност-риск.

Не искам сигурна инвестиция, но държа на коректност, да. Ако при теб не е така, значи сам не се уважаваш. Жалко, но не си сам.

Коментар

• Сега питах жена ми,преди време беше юрист на много голяма фирма,възможно е това да е примерно заместник на ИД.
              Това пълномощно да е издадено за да го замества,и да е на база на решение на УС,ИЛИ ДА ГО ИМА преди това заложено в устава и правата на ИД...
              Щото и аз се изприщих...така де

Коментар

• Еии тия са голяма работа, тази история трябва да я филмират!
                Гетофф ти като искаш толкова коректност и сигурна инвестиция какво търсиш на фондовата борса, още повече на БФБ, инвестирай в германски бундове?
                Препоръка е!

Коментар

Петрол АД е класика в жанра на БФБ. Жалко. Компанията е голяма,с реален бизнес в бранш, който винаги ще бъде актуален. При една друга действителност тази компания можеше да бъде абсолютен син чип и огледало на икономическата действителност. И там отново опираме до частта мажоритарен собственик на БФБ....
                  Ееее хазартна зависимост срещу алкохолна зависимост, за гарнитура никому непотребно ЕГО

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Баси,ми той направо го е направил ИД
                    ю
                    И то без да гласува ОСА
                    Сериозна гавра!

Коментар

И там отново опираме до частта мажоритарен собственик на БФБ....
                      То там е проблема - не могат да се разберат кой да носи титлата.

Да припомня нещо разведряващо - http://www.vbox7.com/play:f7bbb269

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        За сефте виждам подобно пълномощно, ако е честа практика - поправете ме!

http://www.x3news.com/download/?id=189403

Баси,ми той направо го е направил ИД
                        ю
                        И то без да гласува ОСА

Коментар

• Петрол АД е класика в жанра на БФБ. Жалко. Компанията е голяма,с реален бизнес в бранш, който винаги ще бъде актуален. При една друга действителност тази компания можеше да бъде абсолютен син чип и огледало на икономическата действителност. И там отново опираме до частта мажоритарен собственик на БФБ....

Коментар

• За сефте виждам подобно пълномощно, ако е честа практика - поправете ме!

http://www.x3news.com/download/?id=189403

Коментар

• Всъщност:

http://www.capital.bg/biznes/kompani...poludeistviia/

Коментар

• Да, браво, добре са финтирали паникьосаните облигационери.

Коментар

Working...
                                X