If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сутринта ви казах че ръста е измислен
а Трейдъра ми разви няква теория че мажо купува от 5 посредника...
който ще да купува, който ще да продава, аз си чакам 30-ти..
пък ако не, оставам за известно време ортак на мустака... щом си купи през банката обилно на 3,25 съм спокоен.... моята средна е доооста по-надолу
Батя, не ми вкарвай думи, които не съм казал! А който няма топки, продава като днес, какво да правя, различни хора, различни акъли... Аз също си чакам 30-ти, но и съм сигурен, че от 2-ри цената няма да е надолу, с изключение на такива малки изпълнения, като днес! Весели празници на всички!
сутринта ви казах че ръста е измислен
а Трейдъра ми разви няква теория че мажо купува от 5 посредника...
който ще да купува, който ще да продава, аз си чакам 30-ти..
пък ако не, оставам за известно време ортак на мустака... щом си купи през банката обилно на 3,25 съм спокоен.... моята средна е доооста по-надолу
А верно пропускам - ще теглиме пари от банката на Василев и ще се застраховаме в ЗК на Василев а вероятно при втори тур ще се пенсионно осигуряваме при ПК на Василев .... та така.
Абе нещата вървят натам, че ще пушиме от цигарите на Василев, докато четеме вестник на Василев или гледаме ТВ на Василев или говориме по телефона на Василев.Че после че караме колата на Василев и зареждаме от бензиностанциите на Василев .....Нещо да пропускам?
Ми пропускаш, ама не знам дали ще моем да Ибем мацките на Василев
Абе нещата вървят натам, че ще пушиме от цигарите на Василев, докато четеме вестник на Василев или гледаме ТВ на Василев или говориме по телефона на Василев.Че после че караме колата на Василев и зареждаме от бензиностанциите на Василев .....Нещо да пропускам?
Коментар