IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Прогнози за утре?
    Игра в центъра с лек превес на продавачите. Все пак остават 3 сесии до края на годината и само една до Коледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      акцията в значителен смисъл възстанови позиции-интересното е къде ли ще се пренасочат печалбите от нея....
      Вички печалби ще се насочат към Атерата и тя ще стане 5 лв.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Що стана, масовката набра инерция последните 2 дни и едва дочака.
        Цял ден нямаше ластици и в един миг някой реши я да затвори интрадея, я да си вземе профита дори от 3.25, я някой за да не го обвиняват, че има някакви непазарни действия и днес, за разлика от други дни имаме минус.
        Крушата си трябва и тръскане, една торба акции чакат да ги купят, други не дочакват, ефекта на дефекта така да се каже.
        Важното е да няма изненади във финалния спринт.
        Препоръки нямам!

Коментар

• акцията в значителен смисъл възстанови позиции-интересното е къде ли ще се пренасочат печалбите от нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Много филми гледаш пич!
            И сделките 2 сек. преди края почти не промениха цената на затваряне... та... и там не виждам повод за филмиране
            Сигурно е така Няма да ми вземат пари за ордер на 3,40

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              На някой му трябва ниска цена за утре. Така де, пазарно трябва да е. Дали няма да минава пакет в ниското утре? Не виждам някаква сериозна причина за сделки на маркет 2 секунди преди края
              Аз си ги държа моите. D
              Много филми гледаш пич!
              И сделките 2 сек. преди края почти не промениха цената на затваряне... та... и там не виждам повод за филмиране

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                абе ако някой е продал днес сутринта и после си е купил в края на деня, забавна коледа ще кара
                Няма обем.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Батя, не ми вкарвай думи, които не съм казал! А който няма топки, продава като днес, какво да правя, различни хора, различни акъли... Аз също си чакам 30-ти, но и съм сигурен, че от 2-ри цената няма да е надолу, с изключение на такива малки изпълнения, като днес! Весели празници на всички!
                  абе ако някой е продал днес сутринта и после си е купил в края на деня, забавна коледа ще кара

Коментар

коментара ми е конкретно за днешния... за първия час на сесията се изстреля сякаш е излязла няква значима новина, а такава нямаше... и ето кво си стана.. до края на сесият обратно на задни джобове
                    Просто не купуваше правилния купувач

Ааа, и война за контрол вече няма... шахматистите са матирани в два хода
                    Бързаш .

Коментар

• На някой му трябва ниска цена за утре. Така де, пазарно трябва да е. Дали няма да минава пакет в ниското утре? Не виждам някаква сериозна причина за сделки на маркет 2 секунди преди края
                      Аз си ги държа моите. D

Коментар

• Прогнози за утре?

Коментар

Ааа, и война за контрол вече няма...
                          Тъкмо това щях и аз да напиша.Войната приключи след срещата на Цветан Василев с Илюмжинов. И за ваша радост определено нещата са в ръцете на "Мустака"
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Ръста не е измислен , а съвсем закономерен . До какво ниво това вече не е ясно .

Когато има война за контрол , винаги има кръв и трябват кинти
                            коментара ми е конкретно за днешния... за първия час на сесията се изстреля сякаш е излязла няква значима новина, а такава нямаше... и ето кво си стана.. до края на сесият обратно на задни джобове
                            Просто не купуваше правилния купувач

Ааа, и война за контрол вече няма... шахматистите са матирани в два хода

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                              Ами има да се гонят ценови нива и е по-добре да са на ден по малко, отколкото ЮРУШ за един ден! Мажото (новия) държи всичко да изглежда пазарно!!!
                              добре бе пич, това "да изглежда пазарно" как да го тълкувам?
                              другия вариант е да им прави някви хипнози на спекулаторите и те да надуват цената несъзнателно

Както и да е.. колкото и да тълкуваме и мъдруваме предстоят неща които не зависят от нас... имаме билети за ложите ... ще следим играта отблизо и да видим...

Коментар

• Ръста не е измислен , а съвсем закономерен . До какво ниво това вече не е ясно .

Когато има война за контрол , винаги има кръв и трябват кинти

Коментар

Working...
                                X