Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеакцията в значителен смисъл възстанови позиции-интересното е къде ли ще се пренасочат печалбите от нея....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Що стана, масовката набра инерция последните 2 дни и едва дочака.
Цял ден нямаше ластици и в един миг някой реши я да затвори интрадея, я да си вземе профита дори от 3.25, я някой за да не го обвиняват, че има някакви непазарни действия и днес, за разлика от други дни имаме минус.
Крушата си трябва и тръскане, една торба акции чакат да ги купят, други не дочакват, ефекта на дефекта така да се каже.
Важното е да няма изненади във финалния спринт.
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного филми гледаш пич!
И сделките 2 сек. преди края почти не промениха цената на затваряне... та... и там не виждам повод за филмиранеНяма да ми вземат пари за ордер на 3,40
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа някой му трябва ниска цена за утре. Така де, пазарно трябва да е. Дали няма да минава пакет в ниското утре? Не виждам някаква сериозна причина за сделки на маркет 2 секунди преди края
Аз си ги държа моите. D
И сделките 2 сек. преди края почти не промениха цената на затваряне... та... и там не виждам повод за филмиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеабе ако някой е продал днес сутринта и после си е купил в края на деня, забавна коледа ще кара
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеБатя, не ми вкарвай думи, които не съм казал! А който няма топки, продава като днес, какво да правя, различни хора, различни акъли... Аз също си чакам 30-ти, но и съм сигурен, че от 2-ри цената няма да е надолу, с изключение на такива малки изпълнения, като днес! Весели празници на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениекоментара ми е конкретно за днешния... за първия час на сесията се изстреля сякаш е излязла няква значима новина, а такава нямаше... и ето кво си стана.. до края на сесият обратно на задни джобове
Просто не купуваше правилния купувач
Ааа, и война за контрол вече няма... шахматистите са матирани в два хода
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАаа, и война за контрол вече няма...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеРъста не е измислен , а съвсем закономерен . До какво ниво това вече не е ясно .
Когато има война за контрол , винаги има кръв и трябват кинти
Просто не купуваше правилния купувач
Ааа, и война за контрол вече няма... шахматистите са матирани в два хода
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАми има да се гонят ценови нива и е по-добре да са на ден по малко, отколкото ЮРУШ за един ден! Мажото (новия) държи всичко да изглежда пазарно!!!
другия вариант е да им прави някви хипнози на спекулаторите и те да надуват цената несъзнателно
Както и да е.. колкото и да тълкуваме и мъдруваме предстоят неща които не зависят от нас... имаме билети за ложите ... ще следим играта отблизо и да видим...
Коментар
Коментар